DEAR DIARY V.


Tak konečne som sa dostala k napísaniu ďalšiemu dielu série dear diary, ktorá je úplne mojou najobľúbenejšou na blogu. Táto séria je výnimočná ako každý iný príspevok v nej, pretože milujem opisovanie toho, čo som za poslednú dobu zažila.

Začnem nákupmi, ktoré boli po novom roku na dennom poriadku. No dobre, na dennom nie, pretože mám nejaký ten limit. Ale vyšla som si do Bratislavy na nákupy hneď dva krát, navštívila som Mlyny aj tu v Nitre, kde som si pokúpila naozaj veci, ktoré môj šatník potreboval a povedzme si to úprimne - v zľave sa vždy veľmi dobre nakupuje! Plánujem príspevok toho, čo som si nakúpila, ale to by som najskôr musela mať čas odfotiť tie veci, no uvidíme, možno cez víkend. Každopádne, moju novú ružovú bomberu musíte vidieť, do marca jednoducho nepočká!

So finally I got to write a new post, this time one of the dear diary series which has been my most favorite. This serie is special to me because I love writing about my life that includes many funny stories.

I have to start with new year's sales that were following me everywhere. Well okay, I let them. I went to Bratislava twice and I also went shopping to Mlyny here in Nitra and I bought really wonderful clothes not just wearable during winter and let's be honest - sales always makes me happy. I'm planning a haul but I didn't have the time to take photos of the clothes so maybe I'll do that in the weekend. However, my new pink bomber is worth seeing!



Čo by to bol diel tejto série bez vlakovej cesty? Viete, síce som si nedala žiadne predsavzatia, pretože som ich aj tak nikdy nesplnila, tak som si aspoň utvorila zoznam aj s frajerom, kde sme si spísali mestá, ktoré by sme chceli navštíviť v roku 2016. V mnohých slovenských mestách buď nebol on alebo ja, a je to škoda, pretože sa vraví, že by sme najprv mali poznať svoju vlastnú krajinu. Bola by som rada, ak by ste mi do komentárov napísali nejaké typy na mestá alebo miesta, ktoré by sa mi mohli páčiť.

What would be a dear diary part without train trips? You know, maybe I don't have any resolutions because I kind of never fullfilled them but I created a list of plaes and cities with my boyfriend that us two want to visit in 2016. We haven't visited so many of them and I think we're missing something. It would be nice if you'd leave a comment with a tip of a city or a place that we might like.



Odhodlala som sa, že si pozriem Star Wars, keď už to všetci ospevujú. Pozrela som si trilógiu, ktorá vyšla okolo rokov 2000 a musím povedať, že ma to chytilo. Nebolo to presne moje gusto, ale dalo sa na to pozerať a vďaka hereckému obsadeniu viem, prečo Star Wars milujú aj moje kamarátky.

I promised myself (and my boyfriend) that we will watch all the Star Wars movies since everybody likes them. I watched the trilogy that was created around the year 2000 and I have to say I'm impressed. It wasn't one of the best movies I have ever seen but now I get why everybody is so obsessed about it.


A takto to vyzerá, keď si privstanem, aby som si nakulmovala vlasy! Škoda, že sa to deje tak raz mesačne. Niekedy som si dala naozaj záležať na svojich vlasoch aj keď som šla do školy alebo len niekam na skok. Teraz? Naozaj na to nemám náladu. Preto väčšinou používam taký "vlasový cheat" a to konkrétne tento produkt od L'oreal proti krepovateniu vlasov. Ak máte rovnaký problem holky, doporučujem!

And this is how my hair looks when I wake up earlier. It's too sad this happend hardly ever. Before I used to care a lot about my hair when I was going even to school. And now I'm not really into it. When I don't do my hear I use a spray from L'oreal for wild hair. It really makes huge change.


Túto fotku ste videli asi už na instagrame. Takto zachraňujem svoje prirodzené vlasy na druhý deň, keď nevyzerajú dobre rozpustené. A samozrejme, všimnite si môj výpredajový sveter zo Zary len za 8€!

You have seen this pic on insta. This is my messy second day hair. And of course, take a look at my new sweather from Zara that I found in sale for only 8€!


Neskoré Vianoce mi urobila kamarátka, ktorá ma potešila niečím, čo som nečakala. Knihou o koktejloch. Takže viete asi ako vyzerajú moje nápoje teraz.

The last present I got for Christmas was from my best friend. She got me a book about coctails. So you probably know what I'm drinking right now.


Občas sa ocitnem aj za objektívom, nielen pred ním. Síce mi to nejde za ním takmer vôbec, snažím sa. Povedala som si, že možno by som sa mala naučiť nejaké tie základné fotografické znalosti, kvalita fotiek na blogu sa tak zvýši. Ešte že mám tak fotogenickú polovičku, ktorá skrášľuje moje výtvory.

Sometimes I'm not only a model but also I take photos. I'm not a great photographer at all but I try my best. I want to learn some new stuff so my photos on blog will improve. Thank God the other half of me has photo genes and looks amazing on photos.


Môjho krásavca ste tu nevideli poriadne dlho! A to nehovorím teraz výnimočne o mojom priateľovi, ale o mojej chlpatej láske, ktorá na mňa každý deň ochotne čaká. Nerád sa fotí, no občas sa mi podarí zachytiť takýto chutný záber. Ďalšiu fotku s ním však tak skoro nečakajte, myslím, že možno tak o pol roka.

My biggest love needs to be included. I'm not talking about my boyfriend this time but about my lovely dog. He doesn't like taking photos but occasionally I succeed in taking a cute picture. Next photo with him will probably included in May or June..


Ach, koľko radosti byť doma. A koľko radosti, že zajtra začína posledný týždeň polroka. Ešte keby nemám toľko písomiek pokope. Nuž, neviem ako to zvládnem, lebo sily som cez víkend nenačerpala, ale verím, že hlúpym šťastie praje!

Finally home. Finally the last week of first semester starts tomorrow. I wish we wouldn't have so many exams. Well, I believe I'll get through them because they say that the dumbest people are always lucky.

Bari

Komentáre

  1. presne! Ja keď som minule išla odpovedať tak som si hovorila, že však hlúpym šťastie praje a dopadlo to naozaj dobre! :D už len zvládnuť tento týždeň a budeme mať klud. Pekný článok Bari! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelý článok:)
    A nakulmované vlasy ti veľmi pristanú! Tiež dúfam, že zvládnem tento predpolročný týždeň, čo najlepšie:)
    Pozývam ťa na moju giveaway o super ceny:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ale je to naozaj tak že šťastie praje hlúpim :D Tak ale potom ja som asi múdra :D
    Skvelý článok :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára