FOGGY


Už po tretí krát sa snažím ozvať sa vám s týmto novým príspevkom. Najprv som chcela písať o tom, že som strašne lenivá, a že sa neviem dokopať k tomu, aby som sa po troch týždňoch doma začala učiť. Potom som si povedala, že vám nemôžem predstaviť svoje lenivé ja, a tak som začala písať článok, ktorý nemal hlavu ani päty. Nevravím však, že tento bude iný - podľa mňa bude tiež veľmi chaotický, ale aj chaos sa tu občas musí ukázať, nemôže byť všetko upratané.

Niektoré články sa mi píšu akoby sami - začnem vetu a zrazu mám toľko nápadov, že nestihnem všetky zaznamenávať. Iné zas vyžadujú čas, ako aj tento. Po dvojhodinovej pauze sa tento článok konečne píše sám a tak som nútená priznať, že naozaj lenivá som.

Zaujímalo by ma, či existuje človek, ktorý nie je lenivý. Nepoznám takého človeka. Občas si každý z nás povie, že sa mu práve nechce, alebo že jednoducho potrebuje pauzu. Nehovorte mi, že vy leniví nie ste - všetci študenti sme totižto rovnakí. Dostaneme kopu úloh, no neurobíme si ani jednu pokiaľ nám doslova nehorí pod zadkom. A tak nám potom v škole vyčítajú, že sme na to mali predsa celé tri týždne. To je pravda, ale keď máme konečne ten Netflix na Slovensku, tak nemôžu čakať, že nás bude zaujímať biológia a či slovenčina.

I'm trying to write this post for the third time and still I can't figure out what should this post be about. At first I wanted to tell you about my laziness because I can't study after 3 weeks of holiday. But then I told myself that I can't tell you about my second lazy me so I started to write a post that was literally about nothing.  I'm not saying that my third try is going to be different - there's gonna be a lot of mess because mess is sometimes needed.

Some posts are easy to write - they write themselves. I start to type a sentence and it finishes itself. Other posts need some time. After 2 hours of writing a post I'm finally feeling that this is the right way to go and I have to admit that I am lazy.

I'm curious if there is a person that isn't lazy. I don't know anybody who isn't. Often everybody says that he's(or she's) not in the mood for doing something or that he(she) needs a pause. Don't tell me that you're not lazy. All of us students are because we receive so many work to do before winter break but we are too lazy to do it until the day before school starts. But what do they expect from us - Netflix just came to Slovakia, we can't do homework! 





coat - Gate / sweather - Zara / headband - Lindex / leggings - H&M / boots - Lacoste / bag - Michael Kors

Čas sa ísť učiť! Srandujem. To si nechávam fakt až na tú nedeľu. Držím palce tým, ktorí si ešte nesadli ku učeniu, a aby to rozchodili pokojne v pondelok.

Studying time! Just kidding. I'll study on Sunday. Good luck to you all that were too lazy to study during winter break just like me and I hope your Monday goes well.

Bari

Fotil: Cetysko


Komentáre

  1. Fotky sú krásne, máš pekný úsmev :) Čo sa týka lenivosti, úplne s tebou súhlasím....a ešte keď si človek môže vyskúšať Netflix zdarma tak nie je o čom, heh. Kika - Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotečky, moc ti to sluší! Asi každý z nás, má během zimního období alespoň jeden den, kdy se mu nechce vůbec nic dělat a má jistý pocit lenosti. Nedávno jsem byla tak unavená, že jsem nebyla schopná ničeho.
    Meet My Lovely World

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné fotky, krásný úsměv, krásný oufit, krásný blog.... Co dodat! :)
    Ps. Budu ráda, když se zapojíš do mé GA :) Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tak tento outfit je naozaj nádherný :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasny outfit! Vazne nemam co vytknout, hned bych si ho vzala :)) A ta celebka je tedy z Lindexu? Je skvela!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. super, že si outfit oživila tou čelenkou, tá sa mi na tebe najviac páči :)

    Dominika Makarová fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Outfit je perfektní, hrozně ti to sluší a nejsi sama, já jsem, zvlášť po těch prázdninách hrozně líná!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásný outfit, s tou leností máš pravdu :D

    SmileThess

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásny outfit. Ja som sa trošku poučila cez prázdniny ale dnes toho mám aj tak veľa.
    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Love these photos! You look gorgeous :)
    xo Kiki
    http://colormekiki.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára