LIFE IS BUT A DREAM


Zima je tak čarovná na pohľad. Naozaj je prekrásna. Ale škoda, že je prekrásna len z tepla obývačky a či spálne. Sú typy ľudí, ktorí milujú zimu. Január je pre nich čas, kedy sa poriadne môžu vyšantiť v snehu buď poriadnou guľovačkou, jazdou na lyžiach alebo zimnou turistikou. A čo zima a ja? Ani sa nepýtajte. Neznášam ju. Všetky tie fotky dievčat na instagrame, tumblr alebo stránke Dnes nosím ukazujú to, čo na zime nie je pravda. Príklad: outfit dievčaťa oblečeného v sukni a čižmičkách v kope plnej snehu pri teplote -10. Chcela by som byť ako ony, no bohužiaľ nie som.

Winter is trully magical. It really is but only if you look outside the window from your living room or bedroom. There are types of people who adore winter. Snowy January is the month of joy when they can throw snowballs at each other, go snowboarding or skiing. And what about my relationship with winter?
Don't even ask, please. I hate it. All those pictures of girls on insta, tumblr or weheartit show what winter isn't. Those girls are dressed in miniskirts and ankle boots with lots of snow around them when the thermometer shows about -10 degrees. I wish I was like them but sadly I'm not.


Som nastavená na teplo. Nielen v zime, ale aj na jar, na jeseň už mám chuť chodiť v oteplovačkách. Mám stále studené ruky a moji priatelia si už myslia, že mi je stále zima. Veď aj je, ale ja som naučená na príjemných 26 stupňov! Možno aj preto sa nedokážem obliecť do sukne v takomto počasí. Rada by som bola ako vy, dievčatá na internete v jarných outfitoch, no bohužiaľ, som naobliekaná ako cibuľa v 5 vrstvách (áno, je ich 5!) a stále sa trasiem. Môj frajer a aj mnoho iných ľudí sú pravé opaky mňa a v zime nosia naozaj tenké bundy a čižmy ani nevytiahnu z domu. Verte mi, ak by som mohla niečo zmeniť, tak by to bolo práve počasie. Doprajte mi prosím aspoň 20 stupňov, keď už nie tých 26!

My body loves hot weather. Not just during winter but also during spring and autumn my layers are becoming uncountable. My hands are cold all the time and my friends often think I'm cold. Of course I'm freezing when my body is used to function when it's 26 degrees!
Maybe that's why I can't survive wearing a miniskirt in this weather. I'd like to dress like those girls on instagram but sorry, I'm only not shaking when I have 5 or more layers. My boyfriend and many other people are the opposites of me - they survive in thin coats and they never wear boots. Trust me, if I could change only single thing it would be weather. Please, give me at least my 20 degrees!



Hoci som dnes nadávala väčšinu kráčania po Trenčíne, malo to jednu výhodu. Vianočná výzdoba ešte svieti, lebo všetci sme tak trocha po sviatkoch zleniveli a mohla som sa pokochať tým, čo doma z obývačky neuvidím. Odmrzli mi prsty na nohách aj na rukách, uši a líca si doteraz necítim, ale raz za rok takúto prechádzku zvládnem.

Even though I complained during my walk in Trencin, it had one good advantage. Winter decorations are still being put on town square because everyone has been lazy after winter holiday and I could enjoy a look which I never see from my living room. I still can't feel my ears and cheeks but once a year I'm able to do this.

Bari

Komentáre

  1. Velice čačané fotky, Bobo!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som taktiež teplomilný človek, vždy v zime sa zababuším najviac ako viem a pritom sa vždy trasiem. Ale tento outfit je nádherný a podľa mňa by sa takto mali dievčatá obliekať v zime a nie chodiť s holými členkami a bruchom...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja zimu tiež nemusím. Mne vyhovuje jar/jeseň. V lete je zas na mňa až príliś teplo a fyzicky mi je zle pri mojom nízkom tlaku a úbohom pitnom režime :D ale napríklad dnes je všetko tak pekne biele a krásne sneźilo a nebolo až tak neznesiteľne zima tak to bolo také celkom fajn s aprejsť :)
    Krásne fotky tak ako stále :)
    Me and my ART

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc hezký článek, mám to docela podobně, kdyby se mi tolik nelíbil sníh, tak bych byla celou zimu naprosto naštvaná a k tomu promrzlá, takhle se alespoň pokaždé podívám kolem a zvedne mi to náladu :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tak to jsem na tom úplně stejně jako ty! Bez zimy, sněhu bych se úplně obešla.. chci léto a sluníčko! :D

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ja zimu naopak zbožňujem ♥ Nádherné fotky :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára