OLIVE GREEN


Milujem olivovú zelenú. Spolu s bordovou, čiernou, ružovou (a miliónom iných farieb) sú mojimi najobľúbenejšími. Mohla by som mať všetko v tejto farbe a bola by som absolútne spokojná. Hoci ju na týchto fotkách hneď nepostrehnete, mám na sebe olivový sveter a rukavice. Sveter som si kúpila v zľavách, no bohužiaľ som ho v haule neukázala, pretože som celkom naň zabudla. Mám pocit, že vždy hádam na niečo zabudnem!
Viete čo je však zvláštne Čiapka na mojej hlave. Nie som veľkým fanúšikom čiapok, no údajne, sa mi hodia a navyše, teraz keď je vonku -10 mám pocit, že sa im nevyhnem.
Chcela som sa s vami podeliť o zvláštnu vec, ktorá sa mi počas týždňa stala. Stal sa naozaj zázrak. Konečne mám po prvom polroku druhého ročníka. Zvládla som ho lepšie než som si myslela. Na to koľko som kvôli mandliam vymeškala, som to veľmi rýchlo otočila. Tiež ma prekvapila jedna ďalšia nevídaná vec. Neviem čo so životom. Áno, tisíce študentov nevedia čo budú robiť, ale pochybujem, že je niekto tak zmätený ako ja! Láka ma toľko odborov, no tiež je mi ľúto nevyužiť matematické gymnázium. Viem, že máme nábeh s príkladmi a systémom, ktorý ľudia na všeobecnej strednej asi nemajú, ale matika nie je moja láska. Nie je ňou síce ani slovenčina, ale je mi bližšia literatúra ako rovnice. Za pár týždňov, možnože aj menej ako pár, si vyberám semináre. Tí, ktorí ich nemáte, je to niečo ako príprava na maturitu. Vyberám si 3 semináre, z toho jeden je jasný jazyk - angličtina. No čo tie ostatné dva?
Kiežby mi niekto odtiaľ hore vyslal znamenie

I love olive green. It's so far my favorite color (also pink, dark red and tons of other colors). I could have everything in this color and I would be so satisfied. Even though you can't see well my olive green sweather and gloves, they're there! I bought this sweather in the sale but I forgot to include it in my previous post. I think I always forget about something! 
You know what's weird? The thing on my head. I'm not a big fan of them but I was told they look good on me and also it's -10 outside so I have a feeling I will wear them daily.
I wanted to share with you something really special that happen during this week. A miracle has happened.  I finally have over first semester of my 2nd year in high school. I did better than I thought. I had a lot of missed classes but somehow I made it. Also another surprising thing has happened. I realized I don't know what to do with my life. Yes, thousands of students don't know it yet but I feel like I am the most confused one. I'm interested in so many different subjects  but also I feel sorry not choosing what I'm studying currently. I feel like the fact that I'm on a maths school I should do that but the heart wants what it wants. It isn't even slovak language but I like literature more than some mathematical equation. In few weeks I have to choose curses. It's something that will prepare me for my SATs in senior year. I'm choosing 3 curses, one of them are English Conservations. But what about the other two?
I wish someone would give me a sign.











shoes - Stradivarius / leggings - Mango /  sweather - Zara / scarf - Mango / fur coat - HM /  cap - HM / bag - Guess / gloves - ?


Otázka pre stredoškolákov: už viete čo by ste chceli robiť? 

Question for high school students: do you know what you want to study?

Bari

Komentáre

  1. Krasne fotky a este krajsia modelka :]

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten kožíšek je tak krásnýýý a moc ti sluší!
    Style by Eliza

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nádherné fotky! Ten kožíšek je krásný <3
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tebe to vždy tak ohromne pristane, možno to vyznie neskutočne čudne, ale veľmi sa mi páči tvoja tvár, dobre sa na ňu pozerá a je niečím zaujímavá, úplne fotogenická!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wau. Krásny outfit a fotky tiež! A čo sa týka toho čo budem robiť po strednej tak nemám tušenia. Pravdepodobne vysoká ale to ešte tiež neviem aká :D

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Úžasné fotky ♥ Ja sa takýchto kožuchov veľmi bojím, keďže vyzerajú dobre len na pár ľuďoch. Ako na príklad na tebe ;)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Aaach, máš úžasná vlasy!! :) Ta kabelka Guess je z aktuální kolekce? Přesně takovou bych potřebovala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Nádherné fotky a všude ti to děsně sluší! Krásný kožíšek :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásné fotky a moc se mi líbí kožíšek!:)
    FASSHION MIND

    OdpovedaťOdstrániť
  10. No Pani Jolanda, prekvapili ste ma.. Vy chcete študovať, ale kto sa postará o #mamukamensku? :))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. si veľmi pekná :)) ..ide úplne super energia z každej jednej tvoje fotky :))

    BeautyMuffin

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára