SNOWFLAKES


Hovoria, že vzťah ti dá iba kyslé citróny, ty z nich musíš urobiť limonádu, pridať cukor a voilá, čo lepšie je?
Ako sledujem napríklad Kenzu a jej blog a mnoho iných blogeriek, ktoré s obľubou pridávajú fotky s priateľmi alebo dokonca manželmi, vravím si: ,,To musí byť dokonalý vzťah!" Aspoň to tak bývalo...
Moja citronáda bola naozaj kyslá. Viete, každý sa háda. Nie len páry, ale aj deti s rodičmi, kamarátky či cudzí ľudia. Hádky nie sú zlé, práve naopak. Pokiaľ ich prekonáte, posilňujú to, čo ste do toho vzťahu dali. Je jedno aký typ vzťahu to je, ako už som spomínala, vzťahy s ľuďmi ako takými sú krásne.
K mojej averzii voči snehu som sa už toľkokrát vracala, že opakovať túto báseň znova by som pravdepodobne nezvládla ani ja, ani vy. Čo si však nemôžem odpustiť je fotogenickosť tohto snehu. Ani jedna vločka na týchto fotkách nie je prirobená a tým tieto fotky skutočne ožili.
S pózovaním mi pomohla moja polovička.

They say that a relationship gives you lemons but you have to cut them, add sugar and make a lemonade.
I follow Kenza and many other amazing bloggers and they seem to have all pretty happy lifes with their partners or even husbands. As I scroll their insta profiles I keep saying that their relationships are perfect. Well at least I used to think this way...
My lemonade was not tasty at all. You know, everyone argues. Not just partners but also kids with their parents, friends or strangers do fight. Fights are not as bad as they might seem. If you can get over them, the fight will only improve your relationship. It doesn't matter what kind of relationship you have, all kinds are beautiful.
I've told you like a thousand times about my hate for snow. I can't repeat it once again but I have to admit one good thing about snow - it looks very nice in photos. Not a single snowflake was photoshopped. I feel like they really gave the photo athmosphere.
With posing in photos helped me my love.










scarf - Zara / headband - Lindex / fur coat - New Yorket

Viac slov k tomuto príspevku ani netreba. Máte vo vašom srdci špeciálnu osôbku? A čo vy a sneh? Prekvapilo vás to nehorázne množstvo snehu, ktoré je teraz všade?

Can't say more about this subject. Do you have anyone special in your life? And what about you and snow? Did it suprise you how snowy it is nowadays?

Bari




Komentáre

  1. Ako je toto možné? Toľko snehu.

    Ja bývam pod Tatrami a tu sa nám sneh pomaly roztápa. Všade je samá čapanica, ktorú zo srdca nenávidím.

    Mimochodom, veľmi ste pekní spolu. :)

    Lucy´s photo world

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já byla fotit včera s přítelem:) Škoda, že zrovna včera nebylo nejlepší počasí a sněhu už také moc ne. Ale tvé fotky se mi opravdu moc líbí!
    Určitě bych nedala dopustit za svých pár kamarádek, které stojí vždy při mě, rodinu a přítele! <3 někdy jak říkáš to jde těžko, ale když se pár hádek překoná....
    Krásný post:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty fotky jsou naprosto dokonalé <3 a ten kožíšek s čelenkou jsou úplně ňuní ^^ Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  4. to sú krásne fotky wau ♥ a veľmi vám to sekne :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Naprosto souhlasím s tím co si napsala:) a fotky jsou nádherné!
    FASSHION MIND

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Fotky sú dokonalé. Skutočne majú svoje čaro. Ako keby ste pozitívnu energiu, ktorú si navzájom dodávate nafotili a teraz ju prenášate na všetkých čitateľov. Vyzeráte spolu, ako keby ste dlhodobo pracovali v módnej brandži...ach, dokonalosť! Kika - Blog for smile

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára