DAMAGED HAIR CARE ROUTINE + MODEL OF TOMORROW

                                     

Vraj prvý dojem robia dve veci na človeku: obočie a vlasy. Obočie si hneď podvedome všímame preto, lebo tvaruje celú vašu tvár. Vlasy zas preto, lebo o nás prezrádzajú niekedy viac, než naše slová.
Po všetkom tom farbení, žehlení, fénovaní, sú moje vlasy naozaj momentálne v najhoršom stave, v akom kedy boli. Súrne hľadám kaderníčku, no už dve ma sklamali. Doma si pomáham výrobkami, ktoré by mali aspoň o niečo zjemniť moje krepové lámavé suché vlasy. Veľa z nich mi len nedávno prišlo, veľa z nich používam už možno aj pár rokov. Naozaj musím svojim vlasom momentálne venovať veľmi veľa času, menej si ich žehliť a hlavne aktuálne si ich nefarbiť.

The first impression you might give someone goes from eyebrows and hair. Eyebrows are actually the first one to notice because they make your face complete. And hair is the second notice because they say more than words about yorself.
After all that dying my hair, straightening, hair drying is my hair surviving through its worst stade ever. I'm looking for a hairdresser right now but I found 2 and they disappointed me. I'm helping my hair with some hair products which should make the damage less visible. A lot of them are new goodies but I also included products that I have been using for years. I really have to focus on the quality of my hair, stop straightening and coloring them.



Úplne som si prestala česať mokré vlasy, namiesto toho si ich vždy učešem ešte pred tým, než si ich umyjem. Momentálne som objavila Detangler, ktorý som si naozaj obľúbila. Keďže jeho veľkosť nie je príliš veľká, tak ho môžem pokojne presúvať v kabelke.

I stopped teasing my hair when it's wet. Instead I started to tease them before I go into the shower or bath. My new helper is called Detangler and I'm obsessed about it. Because it's not too big, it's always in my bag.






O tom ako si umývam vlasy hádam nemusím hovoriť, no ukážem vám výrobky, ktoré momentálne používam. Nemám nijaký preferovaný šampón, skôr si umývam vlasy tým, čo máme doma - čo je väčšinou šampón na farbené alebo polámané vlasy.
Po umytí vlasov používam kondicionér alebo masku. Pred dvoma týždňami som si objednala oboje od značky Kallos. Musím povedať, že na tú cenu je tá kvalita obdivuhodná. Masku používam iba raz do týždňa alebo raz za dva týždne. Túto čučoriedkovú od Kallos vám naozaj vrelo odporúčam, pretože mám po nej naozaj hebšie vlasy a hmm, tá vôňa!

I probably don't have to tell you how to wash your hair but I'll show you the products I use. I don't have any favorite shampoo, I use the one we have currently at home - we often have the one for colored hair or for damaged hair.
After washing my hair I use conditioner or a mask. 2 weeks ago I bought both from Kallos. I have to say I'm impressed because of the quality of the products for such a low price. I use mask only once a week. I love this blueberry mask by Kallos because it makes my hair softer and... that smell!



Toto je jeden z tých produktov, o ktorom som hovorila, že používam už nejaký ten čas. Recenziu na tento produkt som už robila, opakovať sa teda nebudem. Ak chcete, pozrite si príspevok, kde som o hodvábe na vlasy hovorila.

This is one of the products that I'm in love with for a while. I've done a review on this product so I won't do it again. If you want to know more about silk infusion from Chi, check out my old post here



Na značku Osis som čítala samé dobré recenzie pri kúpe týchto produktov. Som celkom potešená, že môžem znova povedať, že recenzie sa naplnili. Kúpila som si sprej na tepelnú ochranu vlasov a aktivátor kučier. Keďže moje vlasy sú už sami o sebe kučeravé dosť, aktivátor používam, keď ich chcem mať naozaj úplne jak taký anjel. Sprej na tepelnú ochranu je niečo, čo by nemalo chýbať nikde, pretože hoci používate len fén, aj tak zaťažujete svoje vlasy. 

I've read so many good reviews on Osis products and I'm pleased to say that they were all true. I bought 2 products - heat protection spray and curl me soft. My hair is so curly just naturally as you can tell by the photo below but I use the curl me soft for activating the curls even more. And the spray for heat protection is a must. Vene if you hair dry your hair you have to use it. 


Samozrejme, produkty, ktoré používam sa vždy časom menia. Dala som si prísľub, že si teraz dlhšie nezafarbím vlasy, nechám si ich ostrihať (iba končeky, nebojte) a nebudem ich príliš tepelne zaťažovať. Držte mi palce, nech mi tento môj sľub vydrží.
A teraz k téme, ktorá vás bude asi viac baviť.

All the products I use sometimes change. I gave myself a promise that I won't color my hair for a longer time, I'll cut tgem and I won't straight them that much. I hope that I will take my promise seriously.
And now, the thing you all have been waiting for.



Určite každé dievča (možno aj chlapec) príde do štádia, kedy premýšľa nad svojim výzorom. Niektorí dostali od prírody naozaj aj za dva lieviky krásy a ani o tom netušia.
Práve preto sú stvorené kastingy. Ak si myslíš, že by ťa bavilo cestovať po svete, máš nad 170 cm a 14 rokov, prečo to neskúsiť? Sama poznám veľa dievčat, ktoré našli v obchodných centrách a aktuálne si užívajú v Londýne. Krása modelingu spočíva v tom, že tváre v ňom sú rôznorodé. Možno práve ty máš zapamätateľnú tvár, ktoré zaujme.
Agentúra Sapphire models sa rozhodla uskutočniť event, v ktorom si môžu budúce modelky zasúťažiť. Stačí sa ukázať na kastingu a možno sa dostaneš do top 10, ktorá sa zúčastní na profesionálnom fotení a finálnej módnej prehliadke, kde porota rozhodne o top #1. Víťazkami samozrejme budú všetky - všetky sa stávajú modelkami v agentúre Sapphire. Špeciálne obdarené budú prvé tri miesta. Celková víťazka si vybehne do Madridu na fotenie, finalistka, ktorá skončí na druhom mieste zase do Barcelony. No neznie to lákavo?
Určite neváhajte, baby. Za pokus naozaj nič nedáte. A tie skúsenosti vám dajú možno viac ako škola.
Ak prídete na kasting, možno sa tam dokonca uvidíme.

I'm sure every girl (or maybe even every boy) comes to the age where he/she thinks about the way he/she looks. Some people were given a beauty gift which they don't even notice.
That's why castings were made. If you think you'd like to travel all around the worl and you have over 170 cm and 14 years why don't you try it? I know many people who were found on shopping malls and now they are working as models in London. The beauty of modeling is that every face is different. And maybe your face is the one they're looking for.
Agenture Sapphire models has decided to organize an event where models can compete. You only have to show up on one casting and maybe you'll get into the top 10 which will have professional photoshoot and alsoa fashion show where the judges will pick the ultimate winner. The winner won't just be that one girl but everyone. There are of course special prices going on. The winner will go to a shoot in Madrid and the 2nd one to the Barcelona. Doesn't it sound just amazing?
Don't hesitate, girls. Give it a try. You'll earn experience you'll never forget.
And maybe we'll see each other on one of the castings.


Bari


Komentáre

  1. zajímavé tipy na starostlivost o vlasy. je to s nimi někdy těžké:)
    a zajímavý tip pro holky! Castingy jsou fajn, ale nějak ještě nejsem sama se sebou spokojená na tolik, abych se nějakého zúčastnila :D
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám tiež veľmi zničené vlasy kvôli farbeniu, žehleniu a fúkaniu ale je mi ich ľúto ostrihať, keď už ich mám také dlhé. Tá maska na vlasy vyzerá naozaj super!:)

    Chcela by som ťa pozvať na môj blog, na ktorom práve prebieha giveaway o balíček kozmetiky od Avonu Saja Frey blog- GIVEAWAY :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára