DEAR DIARY VI.


Po naozaj dlhom čase som opäť musela vypnúť takýmto príspevkom. Nazbieralo sa veľa produktov, objavov, zážitkov, ktoré by som chcela zdieľať so svetom začínajúc ružou na obrázku. V nedeľu sme oslavovali sviatok lásky a ani mne sa neušlo trocha pozornosti. Dostala som túto krásnu ružovú ružu a ešte dve drobnosti, ktoré si zatiaľ plánujem nechať pre seba.
Píšete si denník? Ja áno. Píšem si ho asi už od 6, odkedy viem písať. Moje prvé zápisy neboli priveľmi čítania hodné, keďže 6 ročné dievča má vlastný svet a vlastné problémy (alebo skôr žiadne problémy).
Teraz si píšem denník raz za pár týždňov. Nie už každý deň a nevynikám slohmi. Príde mi to už celkom zbytočné. Navyše doň nepíšem príliš súkromné záznamy, lebo aj to sa môže človeku vyplatiť. Raz, keď budem mať 60 a nájdem tento denník, dúfam, že si poviem aký krásna moja mladosť bola. A aká krásna budúcnosť ma ešte len čaká. Aspoň dúfam.

After a long time I'm back with this chill new post. I needed to show you some of my favorite products, discoveries, experiences starting with a pink rose on a photo. On Sunday I was given this rose as a sign of love from my boyfriend. I also recieved 2 other things that I have to keep to myself.
Do you own a diary? I do and I write in it since I was 6. My first few pages were unnecessary because a 6 year old girl only writes about her world and  problems. However, 6 year old girl doesn't really have any problems.
Now I'm writing into my diary every few weeks. I'm not writing long paragraphs anymore. It seems so useless. I also stopped writing about my personal thoughts and secrets because once ut paid off and truth be told it really did hurt. One day, when I'm 60 I hope that when I'll find my old diary I'll tell myself that my life was perfect. And I hope my future is going to be even more perfect.


Vrátila som sa k čítaniu, teda aspoň vrámci možností alebo čo mi čas dovolil. S blogom, školou a súkromným životom som si k čítaniu dlho nenašla ani pár minút. Teraz sa snažím to napraviť výzvou, ktorú som si dala, lenže ani to nie je podľa mojich predstáv. Verím, že budúci týždeň sa mi konečne podarí dočítať knihu Miniaturista, ktorú čítam už asi 10 dní.

I started to read again or at least I try to. Blogging, learning and private life takes all of my time away.  I'm trying to fix it currently by giving myself  an ultimatum but that's not working yet. I believe that by next week I'll have finally finished reading a book called Miniaturist.




Milujem nakupovanie online. Prečo? Na tie veci sa vždy neskutočne teším. A tak to bolo aj tentokrát. Veď len sa pozrite na obrázok, konkrétne na moje nové vysoké topánky, ktoré plánujem vytiahnuť v lete len za 15€ a na môj nový navy blue batôžtek. Ach, aký krásny je ten život naplnený nákupmi, oblečením a topánkami.

I love shopping online. Why? I'm always happy when my goodies arrive. And this time I was extra happy. Take a look at the photo. Look at my new pretty heels which only coast 15€! Yes, only 15. I'm planning to wear them a lot during summer. And I'm also happy about my new navy blue backpack. What a nice life filled with shopping, shoes & clothes.




Moja mamina oslavovala okrúhle narodeniny. Nepoviem vám jej vek, môžete len hádať. Na svoj vek teda určite nevyzerá, to vám nehovorím ako jej dcéra, ale ako jej vizážistka,haha.Všetci sme sa vyparádili, dokonca som dostala aj Daniela do obleka, čo sa zatiaľ stalo iba raz a to na jeho stužkovej. Bez slávnostného oblečenia som sa nezaobišla ani ja, poviem vám, že tancovať vo vysokých topánkach veru nie je žiadna ľahká vec.  Tie slip-ony, ktoré som si pôvodne nechcela vziať sa nakoniec naozaj zišli.
Zišiel sa mi aj rúž, ktorý som si našťastie nezabudla a je to konkrétne Rimmel, na ktorý som dostala veľmi veľa pochvál.

My mom's big birthday happened in January. I can't say the number 'cause you probably wouldn't believe me so you can guess it. I'm not saying this only as her daughter but also as her stylist. We all dressed up in fancy suits and dresses and I got even my boyfriend to wear one. That wasn't that easy trust me. I also had to wear something fancier so heels were the obvious choice for me. But dancing for couple of hours in them wasn't so exciting. Luckily I had slip-ons so my legs were saved.
My lipstick which earned many positive feedbacks is by Rimmel.


Mňam, mňam, mňam! Tip na dobrú limonádu: Bokovka Trnava.

Nom nom nom! Visit Bokovka in Trnava for amazing limonade.



A teraz prichádzame k tomu o čom som hovorila už aj v tomto príspevku aj v tom minulom. Valentín je každý deň pokiaľ ste s osobou, ktorá vás napĺňa, vďaka nej sa cítite byť stále šťastná a naplnená energiou. Nuž môj Valentín bol párkrát už v Januári. Veľmi príjemné prekvapenie ma čakalo na stole a to bola vlastnoručne (aspoň údajne) urobená večera. Chutilo to isto tak chutne ako to aj vyzeralo.

And now I'm going to talk about Valentine. Valentine is every day if you are spending these days with the right person who makes you feel happy and full of energy. My Valentine was already in January. This little surprise was waiting for me on a table. He said that he did it himself. I'm not sure if I believed him. However, it tasted as well as it looked like.



Priala by som si aby boli valentínske zľavy nie len na spodné prádlo. Ale keď už teda boli, musela som ich využiť. V Gate som si kúpila 2 podprsenky dokopy za 9€. Nie som moc fanúšikom tohto obchodu, práve naopak. Snažím sa mu vyhýbať. Teraz som mu však dala druhú šancu, no iba spodnému prádlu, s ktorým som zatiaľ veľmi spokojná. Na dotyk je veľmi príjemná a ružová v mojom šuflíku spodného prádla chýbala.
Keďže ružová chýbala, kúpila som si rovno aj svetloružový poklad z H&M. Už dlhšie som po nej pokukovala, ale vravela som si, že podprseniek mám dosť. A akoby naschvál sa mi 2 potrhali. Oplakala som staré a teraz sa teším z týchto pokladov! Kúpili ste si nejaké spodné prádlo vo valentínskych zľavách?

I wish we had valentine's day sales not just for underwear. But because I adore sales I bought 2 new bras from Gate for only 9€. I don't like Gate's clothes. They seem cheap. But I always give second chances so here I come. These 2 bras are very soft and comfortable I also like the pink's color. Definitelly worth the money.
Because I wanted something pink I had to buy another one. The light pink bra is from H&M. I wanted to buy her immediatelly when I first saw her but I told myself that I can't do that because I have too many of them. And them I said goodbye to my 2 old bras. Did you buy any underwear in Valentine's day sales?




Tieto antistresové omalovánky sú naozaj skvelé. Och, ako sa pri nich dá odreagovať. Musím sa pochváliť pár stranami, ktoré už sú vyfarbené. Samozrejme, nie je toho takto málo, práve naopak. Je toho omnoho veľa, ale to vám asi ukážem nabudúce alebo ak by ste chceli, venovala by som týmto omalovánkam aj vlastný príspevok, pretože pre mňa sú naozaj výnimočné. Máte už tie svoje?

These antistress paintings are amazing. I always feel so calm. Take a look at my pages that are filled. Of course I didn't take photos of all of them but I'm thinking about doing a post about it. What do you think? Would you like to read about it? And do you have your anti-stress paintings?


Tak čo, páčil sa vám tento nový príspevok? Máte už svoje antistresové omalovánky? A čo valentínske zľavy? Dajte mi určite vedieť v komentároch.

Did you like this new post? Do you have your anti-stress paintings? And what about Valentine's day sales? Let me know in the comments.

Bari

Komentáre

  1. krásný článek! ty omalovánky si chci pořídit poměrně dlouho, tak snad se k jejich koupi konečně dokopu!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny príspevok! :) Miniaturista vyzerá zaujímavo, tak pridávam na môj to read list. A Valentín v podobe večere je najviac, aj keď nemusí byť práve Valentín a mamina oslava bola v krásnych priestoroch, tie lustre :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásný, oddychový a optimistický článek :) Svoje antistresové omalovánky zatím ještě nemám, ale poseldní dobou nad jejich koupí čím dál tím víc přemýšlím, něco proti stresu budu v příštích týdnech určitě potřebovat :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ten modrý batôžtek je úžasný. Antistresové omaľovanky som si chcela kúpiť už dávnejšie ale stále na to nejako zabúdam. Veľmi pekný článok. :-))


    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára