GARAGE II.


A je to tu. Čas rozhodnutí nastal. Čo chcem v živote robiť? Neviem. Z čoho chcem maturovať? Asi som na to prišla. Konečne, že.
Mojim dlhým snom bola žurnalistika. Už od septembra som mala jasný cieľ: vo februári, keď si budem zadávať semináre, pôjdem na predmety dejepis a noska. Lenže potom som začala premýšľať. Konkrétne predvčerom. Je to naozaj to, čo chcem robiť? Chcem písať? A vlastne: bude žurnalistika o písaní? Nie, nebude. Ak chcem písať, nepotrebujem na tú vysokú školu. Po zisťovaní informácií som zistila, že na to, aby som mohla publikovať články v časopisoch nemusím mať titul z VŠ žurnalistiky. A keď som si to tak uvedomila, ten dejepis ma až tak nebaví. Ani študovanie žurnalistiky by ma až tak nebavilo. Ale viete čo by ma bavilo? Marketing, manažment, PR, reklama. A preto som sa rozhodla, že zasvätím svoje ďalšie štúdium tomuto odboru. Možno to bude ekonómia, marketingová komunikácia, kto vie. Moje ciele sa rozplynuli a nahradili ich nové. Niekedy nás život zavedie niekam úplne inam než kam sme smerovali.

It's here. Time to decide. What do I want to do in my life? I don't know. What subjects shall I choose? Maybe I know that answer. Finally, right.
My dream was journalism. Since September I had one goal: in february I'll choose two seminars - history and civics. But then I started thinking. Is it really that I wanna do my whole life? Do I want to be a writer? And do I have what it take to be one? Maybe I do but journalism isn't about being and author. If I want to write, I will. I don't need an university for that. Also, when I discovered some new information about that school suddenly I did not wanna study there. And then I realized that history is not what I'm good at. But I found out what other subject I might like. For instance marketing, PR, advertising. And that's how I have decided to focus on this. Maybe I will end up studying economy who knows. But my goals changed on 180 degrees and new ones were discovered. Sometimes life doesn't take us where we wanted to go at 1st.








sweather - H&M / pants - H&M / shoes - Bershka / lipstick - Rimmel

Mimochodom, fotky sú od Ninky, je to vlastne pokračovanie minulého príspevku. Fotiek bolo príliš veľa a nedokázala som vybrať len pár. A vy viete, že povedať mám vždy čo. Chystám pre vás špeciálny článok, ktorý bol naozaj veľmi žiadaný - článok venovaný mojím vlasom. Dozviete sa o mojom prechode z blond na hnedú a späť a keďže teraz plánujem zosvetlovať opäť, tak vám dám menší update! Ale teraz otázka, ktorá je síce od ruky, no veľmi dôležitá: tešíte sa na víkend? :)

By the way, the photos are all taken by Nina, this post was actually shot the same day that the previous one. There were too many good photos so I had to separate them to 2 posts. I'm also going to do a post that you wanted me to do for so long - all about my hair. You will learn how I went from dark brown to blonde and back. But the main question here is: are you ready for the weekend?

Bari

Komentáre

  1. skvelé fotky! Samozrejme, že sa teším na víkend a snáď si sa rozhodla správne a budeš v živote úspešná a hlavne budeš robiť to čo chceš a čo ťa baví! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Držím palce, aby ti to vyšlo a ty jsi studovala to, co chceš a co tě bude bavit ♥ Já sama jsem přemýšlela nad marketingem a PR, ale nakonec jsem si to rozmyslela, přeci jen si nemyslím, že bych se na to hodila :( ..a nad žurnalistikou jsem též přemýšlela, miluju psaní, ale nemám ráda, když mi někdo říká co mám psát, což by během studia byl nejspíš problém a celé psaní by mi to zprotivilo.. tak jsem se vydala jinou cestou a snad jsem zvolila dobře :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak to jsou úžasné fotky:) jsi hrozně fotogenická, šťastný to fotograf, který to fotil:)
    LadyCaterpillar

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára