JUMP


V sobotu sme sa rozhodli, že tieto fotky musia byť niečím výnimočné. Už ma nebavilo stále pózovať rovnako, mať nacvičených pár póz, ktoré vám dookola ukazujem. A tak som jednoducho vyskočila. A vznikol z toho pomerne vydarený záber, čo nás navnadilo, nech takýchto fotiek urobíme viac. Ako môžete vidieť, poskočila som viackrát. Rozhodne patria tieto fotky k mojim najobľúbenejším. Nie je to tým outfitom, ten outfit je dosť chill-out. S maminou sme si vymenili vesty na pár dní, čiže som to musela využiť. A čuduj sa svet s výberom outfitu mi pomáhal môj priateľ. Znie to zvláštne, ale niekedy si ním nechám poradiť čo mi sedí najlepšie, lebo mám pocit, že zrkadlo rado klame.
Isto viete čo symbolizuje červená. Vášeň.
Keďže dnes je pre veľa špeciálny deň, nemohla som vynechať valentínsky príspevok ani ja. Nie som jeho veľkým zástancom, hoci si myslím, že potešiť sa nejakou maličkosťou v tento deň je naozaj skvelý nápad. Je to fajn vedieť, že vaša polovička vás miluje stále rovnako ako prvý týždeň, dokonca aj viac. Moji kamaráti väčšinou nie sú zástancami tohto "sviatku", pretože im príde príliš americký, dokonca som sa stretla s názorom, že tento deň je len pre ľudí a páry, ktoré na seba nemajú čas. Blbosť. Vždy si nájdem čas na Daniela a nájdem si ho aj dnes. Dostať kvety, čokoládu, náramok, hocičo... zlepší vám to deň, možno aj celý týždeň. Zlepšiť náladu tomu druhému alebo kamarátkam je nenahraditeľný pocit. Valentín nie je len pre zamilované páry. Je aj pre kamarátky, kamarátov, rodičov. Pre každého ku komu niečo cítite. Netreba na to zabúdať, pokiaľ ste single nemusíte tento deň tráviť sami. Určite sa nájde niekto kto by nedeľu s vami trávil naozaj rád! 

On Saturday I've decided that these photos must be special in some way. I felt it was boring posing the same way every post. So I jumped. I jumped and the photo Daniel took felt positive and filled with good energy. So we took similiar photos and I jumped a few times more. These photos became my most favorite ones. Not because of the outfit 'cause the outfit is too chill. We switched our vests with mom and I needed to take the opportunity and shoot photos with it. My boyfriend actually helped me choose my whole outfit. Sounds weird, doesn't it? But he always know what suits me the best and mirror likes to lie.
I'm sure you know what's the meaning of red. Passion.
Because today's a special day I couldn't skip a Valentine's post. I'm not a big fan of this day but I think that giving someone special a small gift is a brilliant idea. It's nice knowing someone loves you still like he/she loved you the first few days of your relationship. My friends don't like this day. It seems too american and one of them said that this day is only made for people who don't have time for each other. Bullshit. I always have time for Daniel and I have time for him on this Sunday.  Recieveng flowers, chocolate, necklace, anything... it makes your day even better. And making someone's day amazing is just indescribable. Valentine is not just for couples. It's also for friends, sisters, parents. For anyone you feel something for. You can never forget that being single on this day is awful. I'm sure at least one person wants to spend this Sunday with you!










shoes - bershka / pants - H&M / vest - Gate / jacket - Pull&Bear / turtle neck - Reserved / hat - Bersha / lipstick - Rimmel (shade: Tiramisu)

Bari

Komentáre

  1. Máš krásne fotky :) Ten klobúk ti veľmi pristane :)

    http://accessoriesforbeauty.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. lovely pictures
    nice shots
    http://melodyjacob1.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásny outfit - ten klobúk ti veľmi pristane ♥
    BEELIEVIN

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S názorem o valentýnu s tebou souhlasím:) a fotky dokonalééé!! zase jak jinak!♥
    LadyCaterpillar

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ta poslední fotka je nejúžasnější! A hrozně ti to sluší, ten červený rolák je dokonalý!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásne fotky a ten klobúk je dokonalý ! :))
    GIVEAWAY ! THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovedaťOdstrániť
  7. Úžasná si, tvoj outfit a aj fotky. Najradšej by som ťa celú vyzliekla a všetky kúsky si ukradla pre seba :D Top ;)

    http://crystal-people.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Máš krásné nohy a ty boty jsou super! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára