RUCKSACK


Cennosti. Čo sú to tie cennosti? Zlato, striebro, prstene, oblečenie..?
Som si istá, že každému sa pod týmto slovíčkom vyjavilo niečo iné. Mne sa vyjavilo pár osôb, ktoré sú pre mňa cennejšie než čokoľvek iné a tiež tento kabát po mamine, ktorý si našiel miesto v mojom šatníku veľmi rýchlo. Okrem tohto kožucha mám ešte jedny šaty po nej, ktoré si naozaj cením. Sú nadčasové a nehanbila by som sa dať si ich na seba pokojne aj teraz na nejakú slávnosť.
Tieto kúsky sú jedny z vecí, ktoré mi približujú aspoň trocha ako to v tej dobe vyzeralo. ,,V tej dobe" ževraj. Veď to zase nebolo ani tak dávno, no svet sa tak rýchlo mení, že pomaly mám pocit, že za tých 25 rokov ľudia vytvorili to, čo nevytvorili od stvorenia zeme. A tento pokrok bude samozrejme len pokračovať. Z fotiek sa človek tiež dozvie veľa ako napríklad čo sa vtedy nosilo, aký účes frčal a podobne. Lenže držať v rukách (alebo dokonca mať na sebe) kúsok, ktorý prežil to obdobie je úplne iný level.
Pôvodne som plánovala natočiť lookbook tohto outfitu, no musím povedať, že síce som sa zo záberov, ktoré sme s Viki zachytili tešila, no aj tak to nevyšlo v konečnej editácií podľa mojich predstáv. A vydávať na youtube niečo, s čím nie som ÚPLNE spokojná nechcem. Jednak by som sa necítila dobre ja a myslím, že potom ani vy.

Valuable things. What are valuable things for you? Gold, silver, rings, clothes..?
I'm sure all of you imagines something else. I imagined a few people that are priceless for me. Also I imagined this coat which was once my mom's. It fitted in my style fully and my closet loves it too. Also I found one of hers old dresses which I fell in love with. I would be just okay wearing them tomorrow on an event.
These pieces help me imagine the world before I was even born. The world before my birth is not that far away. But let's face it. The world has gone through a huge progress in the last 25 years. And I think that this progress will remain. A person can learn a lot from photographies, for example what people wore in that century. But holding a real piece that "lived" in those years is something that I can't even describe. It's a whole new level.
Originally this was supposed to be a lookbook. I have to say that I liked what we shot with Viki but then when I edited it I wasn't as satisfied as I wanted to be. And I could never post something I'm not FULLY proud of. And trust me, you don't want it either. 




shoes - Converse / pants - H&M / sweather - H&M / coat - mom's / rucksack - ASOS

Toto sú jediné fotky, ktoré mám. Iba 4 fotky sme odfotili a myslím, že som spokojná. Cením si nie len to, čo mám na sebe a toho, koho mám okolo seba, ale aj vás, tých, ktorí pravidelne čítate môj blog, prezeráte si príspevky, čítate si ich a tiež mi sem-tam zanecháte milý komentár. Som veľmi vďačná za to veľa (pre niekoho stále málo), čo mám. Ďakujem vám!

These are the only photos we took. I think they are enough. I appreciate not just the clothes I wear or the people I have but also you, my lovely readers, that read my blog often, wait for my new posts and from time to time you comment your opinions. I am so grateful for this huge opportunity (for some it's just a little  success) I have. Thank you all!

Bari

Komentáre

Zverejnenie komentára