ARE WE SAYING GOODBYE?


Keď si plánujem fotenie outfitu, väčšinou si hneď aj naplánujem podľa počasia to, čo si na seba vezmem. Takto to malo byť aj v sobotu, pri menšom výlete do Trenčína. Malo svietiť slnko, hriať ma malo príjemných 13 stupňov. Tešila som sa, že si na seba konečne vezmem ľahší kabát, ktorý na mňa čakal celú zimu. Isto sa aj on tešil na mňa. No počasie sa pokazilo.
Bola som nútená si dve minúty pred odchodom obliecť niečo teplé a jediné teplé veci, ktoré som so sebou mala bol môj obľúbený kožuch a sveter. Koniec koncov som bola rada, že som prevetrala tento kožuch, pretože pri dnešnom prezretí predpovede počasia na týždeň som zistila, že môj biely kabátik konečne uvidíte.
Napadlo ma, že či už prišla teda jar ako ju poznáme. Či je koniec všetkým vrstvám, šálom, čiapkám, rukaviciam. Bude mi smutno za mojim naozaj zbožňovaným kožuchom, no vy viete, že ja som tepelný živel, a že jar je mojim najobľúbenejším obdobím. Prečo? Pretože chodiť von, večerné korčuľovanie, behanie, blázniť sa len v bombere, prevetrať lodičky. Už sa naozaj nemôžem dočkať, tohto počasia mám totižto už priveľmi plné zuby.

When I'm planning an outfit shoot I often prepare my clothes based on the weather predictions. I thought that I would wear something different on Saturday to Trenčn. The weather predictions told that it will be sunny and it will be quite hot too. I was looking forward to wearing a white coat which was waiting for me the whole winter. But unfortunately, the weather collapsed.
I had to wear something warmer and I only had my very favorite fur coat and this sweather with me. In the end I am glad that I have worn this coat because this week should be sunny and I hope you'll finally see my white coat.
I guess spring has arrived. I hope that we can say goodbye to our layers, scarves, hats. I'm also sad that I won't be wearing my fur coat anymore but y'all know that I'm a hot weather lover and spring is my favorite season. Why? Because now I can go skating, or running outside, wear my bomber jacket or high heels. I really can't wait anymore because this weather was driving me nuts.







pants - Zara / shoes - Lacoste / bag - Michael Kors / fur coat, sweather - H&M / necklace - Forever 21

Nastal čas, aby som vám zdelila rozhodnutie urobené ešte minulý týždeň. Prihlásila som sa do súťaže bloger roka v kategórií móda. Nikoho nebudem nútiť, aby za mňa hlasoval, ale pokiaľ prispejete hlasom, budem vám naozaj vďačná. Už teraz sa teším, že som na ôsmej priečke, no chcela by som zabojovať a dostať sa do spomínanej 6tky, ktorá postupuje. Link je TU. Ak sa pre mňa rozhodnete hlasovať, ĎAKUJEM :)

It's the time that I should tell yoy about my decision. I decided to participate in the competition Blogger of the year category: fashion. I'd be so happy if you all voted for me (if you want to, of course). I'm right now on the 8th place and I hope that I'll get to the final 6. Here's the LINK. If you had decided to vote for me, THANK YOU :)

Bari
photos by: Cetysko

Komentáre

  1. Veľmi pekný outfit a celkovo sa mi páči ako sa obliekaš a hlave to, že dokážeš pekne kombinovať jednotlivé kúsky :) Máš veľmi pekny blog, nechcela by si sledovať sa navzájom? Ak áno daj mi vedieť. http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásny outfit. Hneď za teba idem zahlasovať, pretože si myslím , že tvoj blog by mal byť jednoznačne v top 6-tke. NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. držím palce v blogerce roku:) jinak nádherné fotky! to pozadí je úžasné ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc krásne fotky ♥
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Outfit je hrozně super a máš tady nádherně udělané vlasy!!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi pekný outfit! Neskutočne sa mi páči tento kožuch, je to naozaj skvelý kúsok! :)

    31shadesofaubergine

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára