COLORFUL SHOPPER BAG


Mánia látkových tašiek na mňa opäť prišla. Nebudem to skrývať ako je to u veľa blogeriek zvykom, prišiel mi e-mail od ringit.cz a popravde som o ich e-shope doposiaľ nepočula. Práve tu som našla kúsok, ktorý som si myslela, že sa ku mne nebude absolútne hodiť. A práve naopak. Do novej Adidas tašky som sa zamilovala. Určite je to len taká taštička, do ktorej si vhodím vodu, telefón, peňaženku, kľúče a idem, čiže do školy a na dlhšie vychádzky nie je vhodná, no na nákupy je ako stvorená. Keď som si ju objednávala, bola som z nej unesená, nebola som si istá, že či ju budem vedieť zladiť. Snažím sa posledný čas prekonávať a kupovať si kúsky, ktoré vynikajú farbami alebo dizajnom. Upustila som od kombinácie čiernej a bielej a od nezáživných sivých outfitov. Je čas sa odviazať, pretože tá šedá, čierna a biela si na mňa počkajú do takej 30tky. No farebné veci ako táto shopper bag nie. 
Nerozumela som občas outfitom dievčat na lookbooku, odkiaľ sršali farby. Vždy som bola minimalista, čo sa módy týka, no posledné dva-tri týždne sa zrazu začalo všetko meniť. Mám chuť len na farebné veci, ktoré by som si predtým neobliekla. Snažím sa inšpirovať sa tými outfitmi, ktoré sa mi v dobe ešte pred pol rokom nepáčili, no teraz ich úplne žeriem. Dievča, ktoré nemalo rado oranžovú a žltú ich zrazu vyhľadáva.
Dôsledkom toho, že  som sa stala posadnutou tejto novej neobjavenej časti mňa, sa moja peňaženka akoby roztrhla a stala som sa shopaholičkou, ktorou som (priznám sa) stále bola. A tak som sa vybláznila v obchode, že som si v sobotu musela povedať dosť. Môj nakupovací detox musí začať.
Keďže sa chystám na výlet do Košíc a Prahy, úspory sa mi fakt zídu. 2 mesiace bez nákupov oblečenia sú veľkým výkrikom odvahy, ale ja to zvládnem. Možno týmto niekoho z vás inšpirujem, keďže aj jeho peňaženka je skôr poloprázdna ako poloplná. Môžme sa navzájom podporovať myšlienkami, že tie peniaze si napokon užijeme niekde inde.

The trend of shopper bags got me again. I won't hide it like many bloggers do it, I got an e-mail from ringit.cz and truth by told I had never heard about them until now. I found on their website a shopper bag I thought I would never want to buy. But my attitude has changed. I fell in love with my new Adidas shopper bag. It sure is the type of bag that you only wear when you wanna go for a walk or etc. and it's not that big so I only put there water, phone, keys, purse. When I order it I was unbelievably excited but also I wasn't sure if I know how to wear this type of bag. I'm trying to start wearing more colorful things which scream by design or by color.  I dropped out of black and white or all grey outfits, I'll come back to them when I'm 30 or more but right now to wear crazy shopper bags like this one.
I didn't understand how can someone wear colorful outfits when I was scrolling down on lookbook. I always felt like I'm a fashion minimalist but ever since spring has started everything has changed. I'm tempted to wear colors I didn't use to before. I try to get inspired now by those outfits I didn't use to like. A girl who didn't like orange and yellow now wants to wear them daily.
Because I gained a new obsession, I shopped a lot with the new side of myself and my purse suddenly came out of money. I became a shopaholic (which I was before). And so on Saturday I told myself it has to stop. My shopping detox has to start now.
I have planned a trip to Kosice and Prague and I would be pleased to have some extra money. 2 months of my shopping detox are starting now but I guess I can make i, Maybe I will get you inspired because maybe even your purse is more empty than full. We can support each other and think about the fact that we will enjoy money in some other way.







pants - Mango / tee - Gate / bomber jacket - Stradivarius / necklace - H&M / shoes - Prestige / shopper bag - Adidas(ringit.cz)

Nebudem vás vyzývať k tomu, aby ste prestali nakupovať aj vy. Vyzývam vás k tomu, nech si každý jeden kúsok dobre premyslíte, zamyslite sa nad tým či podobný kúsok už doma nemáte. Skúste si kúpiť niečo, čoho sa "bojíte". Nebojte sa skúsiť nové veci, proste to skúste. Za pokus predsa nič nemáte. Beriete túto výzvu? 

I won't try to make you go in this shopping detox with me. I just want to encourage you into thinking when you are shopping. Try to stop buying things you already own. Try to buy something you are "afraid" of. Don't be scared to try new things, just do it. Are you in? 

Bari
Photos by: Cetysko (Nikon J5)


Komentáre

  1. Skvelý článok a outfit:) a tá bomberka je úžasná, veľmi sa mi k tebe hodí:))
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. taška úžasná a co potom ty boty a bundička! ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dva měsíce bez nákupů jsou celkem dost, držím palce, aby jsi tento svůj detox dodržela a pak se nezapomeň pochlubit, jak jsi dopadla :) Taška je perfektní, ani jsem nevěděla, že Adidas vyrábí i takovéto tašky :) Mě se stále drží moje černo-šedo-bílá mánie, ale tuhle tašku si k mému stylu dokážu představit, občas je potřeba nějakého výraznějšího prvku :)


    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásná bomber! Já mám zelenou a už se nemůžu dočkat, až na ní bude počasí :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Presne v tomto vzore od Adidasu som si chcela kúpiť mikinu. :) Veľmi veselá kombinácia.
    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Presne v tomto vzore od Adidasu som si chcela kúpiť mikinu. :) Veľmi veselá kombinácia.
    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bože máš naprosto úžasnou bundu. Bomber se mi strašně líbí a ty máš navíc úplně nádhernou barvu. Bože :3

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Máš velmi pekný blog :) rada si ťa pridám do GFC :) som tu nová takže budem hrozne rada ak to opätujes <3 :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára