CREAMY


Naozaj je už jar tu? Ani sa mi nechce veriť, že ten čas nastal po tak dlhom čakaní. Moje obľúbené ročné obdobie ma konečne víta. Len ešte nie úplne v celej svojej kráse.
Zatiaľ sa nám teplota len mierne zvýšila na príjemných 12 stupňov, v ktorých si môžem dopriať menej vrstiev. Konkrétne tento biely ľahký kabátik, na ktorý som so smútkom v očiach pozerala už v decembri. Priznávam, tento kabát patrí mojej sestre, ktorá mi ho ako vždy ochotne požičala.
Ale preč z tejto témy, rosnička zatiaľ nie som a ani ňou nebudem.
Budúci týždeň je tým najvýznamnejším týždňom študentov doposiaľ. Písomná maturita. Nebudem sa vás pýtať, že či ste pripravení, pretože asi tuším aká bude odpoveď. Vidím to na svojom frajerovi, ktorí si podľa mňa ešte ani neuvedomuje, že situácia začína byť závažná. Takpovediac písomné maturity, keď si to naozaj vezmete, je nepodstatná. Nie nadarmo sa hovorí, že je to len formálna udalosť, skúška, ktorou si musí prejsť každý zo študentov. Maturita má určite nejakú funkciu v našom živote. Dnes je naozaj dôležité vzdelanie, no mnohokrát je ešte dôležitejší titul. Som si však istá, že ľudia s tým istým titulom sa proste porovnávať nedajú. niekto je totižto šikovnejší, niekomu to viac páli alebo je jednoducho zručnejší.
Nech už patríte ku ktorejkoľvek z vymenovaných skupín, držím vám palce, ctení maturanti. Tipujte správne, vyberajte si slohové témy precízne. A hlavne sa nestresujte! :)

Is it spring already? I can't even believe that the time has come after all. My favorite season of all time is here. But not in its beauty  yet.
The temperature increased to nice 12 degrees. Finally I can wear thinner layers for example like this white coat which I had borrowed from my sister. I have wanted to wear it since december but the right time is just now.
Let's switch subjects, I'm not here to do weather predictions.
The next week is going to be really special for high school seniors. They are writing their SATs. I'm not going to ask you whether you studied ro not because I feel like I know the answer. I guess I have the example right in front of me. My boyfriend still doens't think this situation is real. I also agree that this part is not necessary. They say that it's just a formal thing every students has to go through. SATs sure have some meaning in life. Today school is really appreciated but even more it's the title. We can't compare people based on their title that stands in front of their names, some people are more skillful, some people are smarter.
Whether you belong in the first category or second, I wish you good luck, seniors. Try to pick the right answers, pick your themes wisely. And don't stress!







coat - Mango / sweather - Zara / pants - Zara / shoes - Converse / bag - Michael Kors / sunglasses - imoda.sk

Myslím, že zvyšok stredoškolákov sa teší na voľnejšie dni budúci týždeň. Ale nebojte sa, aj na psa príde mráz. Podporme chudákov maturantov, veď určite nám poďakujú.
Bloger roka - ak si ešte nehlasoval/a za mňa, môžeš tak urobiť TU.

I think that most of you high schoolers is excited to have a week off. But don't worry, it'll get to us too. Support seniors, I'm sure they'll appreciate it.
Blogger of the year - vote for my blog HERE.

Bari
photos by: Cetysko


Komentáre

  1. pěkný článek:) také mě čeká maturita. bojím se, bojím, ale snad to zvládnu:)
    držím palce:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja zatiaľ nestresujem, ale veľmi dobre viem, že budem. Aj keď si uvedomujem, že tie čísla z písomnej maturity nie sú až tak podstatné, záleží mi na tom. Verím, že tie ústne budú ešte o čosi horšie a sama si držím palce, aby som to zvládla. Každopádne ďakujem aj za tvoju podporu!

    PS: ten kabát! ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Držím palce pri maturite, verím, že to zvládneš ľavou-zadnou! :)
    Ja sa z jari neskutočne teším, najmä z toho počasia ♥ A ten kabátik je fakt úžasný!!
    31shadesofaubergine

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, si zlatá, ale ja nematurujem, to môj priateľ :)

      Odstrániť
  4. Nádherný outfit! :) Moc držím palce při písemných maturitách, určitě je zvládneš! :)


    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Outfit je super a fotky tiež:) rodená modelka je z teba!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára