EXCITEMENT


Počúvajte(=čítajte) ma: je to pravda alebo len snívam? Fakt som na sebe včera mala iba kožák Neuveriteľné. Úplne som nadšená, entuziazmom naplnená, dokonca mám chuť rýmovať. Moje naj naj najobľúbenejšie ročné obdobie je tu a ja sa cítim tak vo svojom živle ako nikto.
Dokonca sa mi zdá, že aj škola je ľahšia. Mám viac nálady na vzdelávanie, na rozvoj, usmievam sa, keď vstávam a vstávam veľmi rada, pretože v čase medzi 6 a 7 už je svetlo a víta ma slnko.
Už som vám spomínala, že sa niečo chystá a konečne vám o tom asi môžem prezradiť aj viac. Bola som pozvaná na workshopy pre začínajúcich blogerov alebo pre ľudí, ktorých takáto tématika zaujíma. Pozvanie som prijala, pretože mi to príde ako veľmi dobrý nápad podeliť sa s ľuďmi o skúsenosti. Nemám ich veľa, pretože môj blog nemá ešte ani dva roky, ale určite som sa veľa vecí naučila. Ak by vás niečo takéto zaujímalo, určite sledujte môj blog, pretože vás o nich budem informovať bližšie.
Myslím si, že táto myšlienka je veľmi užitočná. Keby sa niečo takéto odohráva v blízkosti Nitry, keď sa môj blog začal vyvíjať, neodmietla by som účasť. Bola som stratená, nevedela som kde si blog založiť, nevedela som, že ako si blog naštelovať podľa seba. Nevedela som ako písať. Nevedela som ani, že či niekto vôbec môj blog bude sledovať. Všetko som sa učila sama, preto môj rozvoj, môj začiatok, stále ešte pretrváva, no určite som sa posunula ďalej. Aby ten posun nebol tak zdĺhavý pri začiatočných blogeroch, rozhodlo sa páč ľudí, ktorí ma oslovili vytvoriť tieto workshopy a pomôcť začiatočníkom rozbehnúť svoje hobby/kariéru o niečo rýchlejšie a dostať sa na vyššiu úroveň v priebehu chvíle.

Listen (=read) closely: is it real or just a dream? Was I just wearing a biker jacket yesterday? Unbelievable. I am so excited and filled with positive energy, I even want to dance and fly. My most favorite season of the year is finally here. I feel like I belong somewhere, it feels like school is not as tough as it was, I'm in mood for studying and I smile a lot when I wake up and I like waking up to a new day when there is sun outside waiting for me.
As I told you before I'm planning something. Now I can tell you more about an upcoming event. I was invited to workshop for begginers in blogging or people that want to know about blogs. I accepted the invitation because I want to share with people some tips that I had learned myself alone. If you'd like to visit this workshop, follow my blog because I'll tell you more.
I think that this thought could be helpful. If something was happening in Nitra around the time I was starting, I would visit it.  I was so lost and I didn't even know how to create a blog, I didn't know how to change its appearance. I didn't know how to write. I didn't know whether someone would follow me or not. I learnt everything myself  and I consider myself as a beginner still but I'm not as lost as I was back then. To make this process go faster for starters, these workshops were made up. I feel like it's needed to make this process faster for bloggers that are in the first stage and somehow it will help them make their hobby/career increase and jump into another level.





jacket - Pull&Bear / pants - Mango / tee - Armani /  sunglasses - Lindex / shoes - Vans / backpack - Tally Weijl / lipstick - Rimmel Cutting Edge

Ako som už spomínala, o tejto akcií dostanete pribežne viac informácií, ale na apríl si rozhodne plány nerobte. Možno sa totižto vidíme!
Mimochodom, potešil vás definitívny príchod jari?

As I was saying I'll tell you more infos later  but right now don't make plans for April because we might see each other!
By the ways, how are yu feeling when spring is here?

Bari

Photios by Nikon J5 (32mm f/1.2)




Komentáre

  1. Skvelý outfit:) ja by som si asi koženku nedala, keďže som zmrzliak:D
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Včera som si to užila bez teplého kabátu konečne aj ja. Nie je nič lepšie! :)

    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc ti to sluší :D
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Máš tady nádherné vlasy a moc ti to sluší :) a ten workshop zní suprově!!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  5. máš úžasný blog. Skvelé fotky, veľmi sa mi páči miesto fotenia.


    P.S: Ak máš čas, bola by som veľmi rada ak by si zašla na blog mojej sesternice. Je to ešte len začínajúca blogerka a veľmi by sa potešila tvojej návšteve či komentáru. Vopred ďakujem.
    www.partofnicol.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Super outfit (: Inak, kde si bola na ten kurz blogovania, ak smieš prezradiť?

    Daniela

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Nejen že máš nádherný outfit, ale také ti to na těch fotkách strašně moc sluší :)

    Maris Novotná

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc krásné fotky i článek! Strašně ti to sluší! Zvu tě ke mě na blog, právě tam probíhá Giveaway/jarní soutěž:-)

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára