FAVORITE BURGUNDY


Tento štýl som na sebe nemala už veľmi dlho. Pánske topánky, čiapka, pohodlné oblečenie. Väčšinou sa ukazujem ako dáma - tak sa totižto cítim naozaj žensky, príťažlivo a predovšetkým sa páčim sama sebe, čo je úplne najdôležitejšie. Občas ma však nebavia vysoké topánky, sukne, kožuchy, pekné výrazné topy. Mám občas chuť na niečo úplne iné, niečo, čo si však doprajem len občas. A tým je presne tento outfit. Úplne nie môj štýl, príliš tmavý, niekomu sa možno nebude páčiť vôbec, iní si ho zamilujú. Ja som niekde medzi.
Začínam objavovať staré kúsky svojho šatníka, ktoré som nemala na sebe aj roky. Napríklad tento kabát. Viete kedy som si ho kúpila? Pred 5 rokmi. Správne čítate. 5 rokov mi visel v šatníku, nevyužitý, no teraz som si povedala, že mu dám zas šancu. Alebo sveter na obrázku. Tiež má nejaké tri roky, no je mojim obľúbencom najmä kvôli obľúbenej burgundy farbe, ktorú ja tak veľmi zbožňujem. A do tretice všetko dobré, čiapka, nadčasová, stará asi tak ako ten kabát. Dokonca sa mi zdá, že som si ju kupovala ku kabátu, aj spolu s čiernym šálom (iným ako na obrázku), ale moja pamäť mi neslúži tak dobre, aby som vedela či to tak naozaj bola (sklerózu ešte nemám, našťastie).

I haven't worn this style for ages. Loafers, cap, comfortable clothes. I like to wear girly clothes - I like feeling attracktive, like a womam and mostly I like that I like what I wear which is the most important one. Sometimes I'm bored of high heels, skirts, fur coats, nice tops. Once in a while I have a strong itch which makes me lust about wearinf different styles. And that's the story of this outfit. Not my daily style, too dark, maybe you don't like it and maybe you just fell in love with it. I'm somwhere in between I guess.
I'm starting to love my old clothes which I haven't seen for years. For example that coat I'm wearing. Do you know when I bought it? 5 years ago. Yes, you read it right. I haven't worn it for 5 years but now I feel like giving it a second chance. Another example, the sweather. I think it's 3 years old now but I absolutelly still love him because of its color. And also, the cap. I remember buying it with the black coat in the photo but I'm not sure for 100%, my brain likes to mess with me.












loafers, pants, coat, cap, scarf - H&M / sweather - New Yorker / backpack - Urban Outfiters / lipstick - Rimmel 120

A čo vy? Tiež si radi občas vystrelíte do iného štýlu? A ako sa vám páči takýto štýl na mne?
And what about you and this style? Do you like it on me?

Bari

Komentáre

  1. Outfit mi k tebe veľmi ide:)...ja by som si naň netrúfla!
    Kabát vyzerá super a je škoda, že si ho využila až teraz, tiež mám obdobie, že vyťahujem kúsky, ktoré mi už dlho ležali v skrini:)
    Ak chceš tak sa určite zapoj do mojej giveaway, srdečne ťa pozývam:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tobě tenhle styl úplně jde! ♥
    nádherné věci a ta rtěnka! úžasná:)
    a moc ti sluší vlnky :)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. moc ti to sluší!
    a skvělý boty i kabát <3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľmi nádherný outfit, čierna v kombinácii s bordovou je najlepšia kombinácia na svete. Vyzerá to proste bombovo. A tebe to v tejto kombinácii nesmierne sekne.
    A ten rupsak. TOP! Nespomenieš si, kde si ho zohnala? :D

    môj blog: Lucy´s photo world

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podľa mňa ti toto svedčí omnoho viac než tie sukne a vysoké podpätky, ale ak sa v tom necítiš svoja, tak to iste netreba znásilňovať, no ja by som uvítala viac takýchto! :))

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak mně se k tobě tenhle outfit hodí naopak úplně dokonale! Fakt bych řekla, že tohle je přesně styl pro tebe! Tyhle barvy ti hrozně sluší :) A ten batůžek je nádherný!! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára