MY DREAM SKIRT


Sny. Aké sú vaše sny?
Je vašim snom navštíviť nejakú európsku metropolu? Byť bohatí a úspešní? To by sme asi chceli všetci, že?
Veľmi som posledné dni rozmýšľala nad svojou budúcnosťou. Ešte mám dosť času na rozhodovanie, keďže mám ešte 2 roky strednej školy, no už to na mňa začína doliehať. 18tka ma čaká v novembri a dospelosť klope na dvere už teraz. Riešim veci samostatne nielen čo sa týka môjho blogu, ale už sa snažím nepútať tak na mojich rodičov. Keď si potrebujem niečo kúpiť, tak nevolám mame, že musíme skočiť do Mlynov na nákupy. Proste tam zájdem sama.
Začala som premýšľať najmä nad tým, že či môj blog bude súčasťou mojej budúcnosti. veľa ľudí v zahraničí totižto ťažia z tejto hobby. Na Slovensku zatiaľ nie je možné uživiť sa blogom. A obávam sa, že ani nasledovných 5 rokov to tak ešte nebude. Alebo si to teda aspoň ja neviem absolútne predstaviť.
Viete, chodia mi občas e-maily so spoluprácami, kde sa stretávam s rôznym charakterom spoluprác. Väčšinou to vôbec nie je tak, že blogeri a youtuberi dostanú všetko zadarmo. Čas, úsilie, námaha sú veci, ktoré sa jednoducho nedajú kúpiť ani predať. Dávam do tohto blogu toľko energie, že vzdať sa ho by som nikdy nedokázala. Mám pocit totižto, že vy všetci, ktorí môj blog čítate, ste sa stali súčasťou mňa. Vždy (naozaj VŽDY) si prečítam komentáre. Keď mi príde negatívny komentár, že sa vám nepáči napríklad kombinácia tejto sukne a tamtoho, tak sa na to skúsim pozrieť ešte raz, vezmem váš názor vždy vážne.
Áno, moja budúcnosť bude určite ešte spojená s mojim blogom. Drží ma to tu už takmer 2 roky a za tieto 2 roky som sa zmenila na niekoho úplne iného. Začala som byť samostatnejšia, vybavovať si sama spolupráca, naučila som sa ako to chodí medzi firmami, čo to z oblasti marketingu, plus základy v html kódovaní (toto je však historka na inokedy).
Možno som občas aj plakala kvôli mojej prílišnej citlivosti, pretože o mne ľudia hovorili v zlom, no zistila som, že mne a môjmu blogu robia proste len reklamu

Dreams. What are your dreams?
Is one of your dreams to visit one of the biggest european cities? Do you dream to be succesful and rich? We all want that, don't we?
During the last few days my future started to knock on my doors. I still have time, I'm just in the 2nd grade but the adulthood wants to sign me up. I'm dealing with many things connected to my blog and I try to not include my parents as much as I did in past. Even if I want to buy something I don't call my mom I just go to the mall and buy it.
I wonder if my blog will be still active in the future because many people started to build from just a hobby. It's not that possible in Slovakia yet and I think it won't be possible even in 5 years.
I get often e-mails about collabs. It's not the way you think it is, trust me. Most of the time bloggers and youtubers don't earn money from sponsorships. We have to sacrifice our time, effort, endeavor and those of the things you can never buy or sell. I gave into this blog my whole life, I think of all of you as my friends, my buddies. I always (I mean ALWAYS) read the comments. When I read something negative I try to accept it.
Yes, my future has to be connected to my blog. I've been talking to y'all for 2 years almost and those 2 years made me someone else, someone better. I'm more independent, I manage my own collaborations, I learnt how to talk to companies and also I know something from html coding but that's a long story.
Maybe I cried because of my sensitivity and because people were talking to me but you know what? Thanks for the commercial.







skirt - H&M / shoes - Bershka / fur coat - Zara / tee - Zara / bag - Michael Kors / lipstick - Astor 

Sny sa občas stávajú skutočnosťou, no určite nemôžeme čakať, že nám to len tak spadne pred nos. Niekomu sa možno naozaj prišťastí a šťastie sa mu zjaví nečakane, no 99,99% času sme my strojcom toho svojho šťastíčka. Snažíte sa ísť za svojimi snami? Aký je váš naozaj najtajnejší sen?
Momentálne súťažím v Blogerovi roka, ak chcete môžete ma podporiť hlasom TU a pomôcť tak môjmu snu! :)

Dreams come true but you can never wait for something to happen to you just like that. Some people have the power that they happiness just comes out of nowhere but people have to 99,99% of the time work hard on their dreams. Do you try to catch your dreams? What is your biggest dream?
I'm a finalist in The Blogger of the Year competition and if you want to you can make my dream and cote for me HERE ! :)

Bari
photos by: Cetysko

Komentáre

  1. Super outfit, Bari:) a suknička je krásna♡ a článok veľmi motivačný:)
    Ak by si mala čas, tak určite sa zapoj do mojej ga♡👇
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nice blog, I follow you :)
    Happy Monday!

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. na túto sukňu sa už dlho chystám :) pekná je

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wow nádherné fotky! :) veľmi ti to pristane

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám rada články, keď sa človek otvorí, porozpráva o svojich túžbach alebo obavách. Držím ti palce, aby ti všetko na čom makáš vyšlo. :)

    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára