PLAN B


Prvé fotenie v Hrabove nevyšlo presne tak ako sme si ho naplánovali. Chceli sme ísť lanovkou do krásnej zasneženej krajinky, no sestry ma predbehli a zatelefonovali mi, že sa nám neoplatí tá cesta, keďže hore bolo iba blato a sneh bol poloroztopený, všetko sa teda šmýkalo.
Mali sme však plán B a to bolo fotenie pri vodnej nádrži pred ubytovňami. Mólo sme si obsadili, rozložili tam všetky potrebné veci a strávili sme tam takmer hodinu a pol. Ani neviem ako ten čas ušiel!
A teraz k téme. Piatok bez mäsa. Predpokladám, že väčšina z vás nie sú vegetariánmi. Isto sa nájde niekto, kto ním však je. Ja mäso jem, vegetariánkou nie som a asi by som to ani nezvládla, keďže u nás je mäso vždy na dennom poriadku. Neviem si predstaviť, že by som sa ho vzdala, hoci o mne dobre viete, že som voči zvieratám veľmi mierumilovná. Tento deň sa mi pozdáva z toho dôvodu, že celý svet sa spoločne vzdá na jeden deň niečoho. Hoci to ľudia robia skôr z náboženských dôvodov, pre mňa je tento deň viac než to. Jeden deň bez mäsa v roku. Predstava, že na obed nebudem mať kuracie prsia, no hrôza, že? (chápte ironicky). Nevzdávam sa mäsa navždy, ale rozhodla som sa, že aspoň raz za týždeň alebo pár dní vynechám mäso zo svojho jedálnička. Nepomôže to celému svetu, ale aspoň budem vedieť, že sa snažím niečo zmeniť. Síce robím malý krôčik, no ako sa hovorí: ,,Je to malý krôčik pre človeka, veľký krok pre ľudstvo."

The first shoot in Hrabovo did not go exactly as we had planned. We wanted to go into a lovely snow white place but my sisters called me that the snow is melting and it's dirt everywhere. That was the call telling us that our plan needs to change immediatelly.
We had a plan B and that was a shoot in front of our hotel near the lake. We prepared everything we needed and started taking photos. I don't even know how we spent 1,5 hour in there, the time literally flies!
And about the Holy Friday. I think that most of you aren't vegetarians. But I'm sure that at least one of you is. I eat meat, I'm not a vegetarian and I guess I couldn't survive it because at home we eat meat every single day. I can't imagine giving up meat but you know how I feel about animasl. This dan, meat free day, took my breath away. The world without eating meat for one day. People do it mostly because of their faith but it's more than that. One day without meat, 3 meels without it sound horrible, right? (take that with irony). I'm not giving up meat for my whole life but I have decided to have meat free days at least once a week or once a while. It won't help the whole world but at least I will feel that I am changing something. I'm doing a small step but you know how they said it: "It's a small step for a human, a big step for the whole world."










pants - H&M / shoes - Prestige / sweather - Zara / coat - Bershka

A čo vy a deň bez mäsa? Pripojili ste sa?
PS: Pokiaľ chcete, ešte stále za mňa môžete zahlasovať v súťaži bloger roka za rok 2015. Odkaz je TU.
PS2: Natočila som nové video, moja každodenná rutina do školy. Pokiaľ vás video zaujíma, kliknite SEM.

And what about you and meat free day? Did you join?
PS: If you want, you can still vote for me in the competition blogger of the year 2015. The link is HERE.
PS2: I uploaded a new video with my daily makeup school routine. If you are interested in watching it, click the link BELOW.

Bari

Komentáre

  1. Skvelý článok a krásny outfit:)
    Tiež som si dala taký zaväzok, čo sa týka mäsa, že sa ho aspoň na pár dní vzdám!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný článok. Veľmi sa mi páčia fotky. :-)
    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pěkné fotky:) máš krásné vlasy!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som to žiaľ nedodržala :D :/ inak vážne super fotky :)
    www.beautyporadca.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Moc krááásne fotky ♥
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherné fotky, musela se tam doopravdy fotit moc hezky! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  7. No svatá makrelo, to jsou úžasný fotky v úžasným prostředí. Damn! Fakt chválím!
    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť
  8. tak to je mazec prostředí :) a tobě to samozřejmě moc sluší.

    love the spring

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jeej na každej fotke ti to veľmi pristane :) a ten hnedý kabátik je veľmi pekný :) krása!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára