SOMETHING NEW

 

Viete čo?
Momentálne milujem svoj život. Váhala som, že či sa prihlásiť do súťaže bloger roka. Ešte stále nie je isté či sa dostanem ďalej a popravde v to čím ďalej tým menej dúfam. No za tento mesiac sa mi otvorilo veľmi veľa dverí, ktoré by bola škoda nevyužiť.
Rozhodla som sa, že nebudem len sedieť doma a nebudem si vravieť ako som mohla nejakú ponuku roztočiť. Nebudem určite jedna z tých, ktoré už pomaly nevyjdú z domu a sedia len za počítačom. Blog je veľkou súčasťou mňa, nie len môjho života, ale prakticky je to osoba, ktorá vo mne žije. Moje sociálne ja, ktoré sa potrebuje vybúriť s ľuďmi, ktoré potrebuje ukazovať svoju tvár svetu, ktoré si vždy veľmi rado nájde čas napísať pár úvahových riadkov.
A tak som vzala ponuku Patrika, ktorý mi napísal o workshopoch. Už som vám niečo naznačovala, no nechcela som nič prezrádzať až pokým to nebude úplne isté. Milé dámy a milí páni, teraz to už isté je. Workshopy pre začínajúcich blogerov sa budú konať.
Možno sa pýtate: Kto je vôbec ona, že organizuje workshopy pre začínajúce blogerky? Iba obyčajné dievča, ktoré chce pomôcť fashion blogerkám, ktoré sa v tomto novom svete nevedia zorientovať. Hlavným programom bude naučiť sa nejaké základy blogovania, vypočuť si o začiatočníckych chybách, naučiť sa nejaké triky ako svoj blog zviditeľniť, ako komunikovať s firmami, ako si vybudovať komunitu, ako písať a hlavne zistiť, že či to naozaj chcete robiť.
Pokiaľ už blog máte, pokiaľ si ho ešte len zakladáte, pokiaľ ešte len premýšľate o založení svojej stránky, určite je to miesto pre vás. Celkovo sa dozviete niečo aj odo mňa, hoci neblogujem dlho, ťahá mi len na dva roky, no určite mám pre vás tipy, ktoré by vám mohli dopomôcť. Hlavným cieľom týchto workshopov je zlepšiť blogovú scénu, urýchliť proces začínajúcich blogeriek a pohnúť niečim aj v našom štáte.
Workshopy sa zatiaľ budú konať v 3 mestách a to:
13.4.2016 - KOŠICE
19.4.2016 - BRATISLAVA
20.4.2016 - ŽILINA

Dôležité je upozorniť, že počet ľudí je limitovaný. Bude to milé posedenie pri káve, žiadna plnka, nie príliš hluku, proste len parta ľudí, ktorí sa chcú dozvedieť niečo viac. Ak vás zaujalo niečo takéto a chceli by ste navštíviť takúto udalosť, kliknite SEM a prečítajte si viac, prípadne si rezervujte miesto. Odkazy na eventy na fb sú tu: KE, BA, ZA.













coat, necklace - H&M / bag - Michael Kors / turtle neck - Bershka / skirt - Stradivarius / shoes - Sempre

Pevne verím, že niekoho táto ponuka zaujala. Určite to nie je žiadna prednáška. Ani jeden z nás nie je profesionál, bude to diskusia na tému, môžte si pokojne pripraviť otázky, my budeme len radi. Nezabudnite si rezervovať miesta, pozrieť aj eventy na facebooku. Už teraz sa nesmierne teším! Tak čo, prídete?

Sorry people that this post is only in slovak language. I'm organising workshops for beginners in blogging and I guess that none of you would come to Slovakia for that. But I hope you are having wonderful day and look forward to next post because I promise you won't be dissapointed!

Bari

Photos by: Cetys (Nikon D7000)


Komentáre

  1. Great looking combination!! Love those boots!! You look amazing!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vážně skvělé fotky :) A ten kabát se mi moc líbí, pěkně si to sladila k sobě :)
    Je super že se ti teď tak daří, nech ti to vydrží :)
    http://whimsiccal.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. That jacket is absolutely gorgeous! Such a classic look!

    xx, Caitlin
    www.wandererandwolf.com

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Super, že si sa k tomu odhodlala! :) A tá kabelka je krásna.
    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Dosiahnuť niečo takéto v blogovaní je fakt výborné ! Určite by som to chcela dosiahnuť aj ja, aj keď zatiaľ blogujem len necelý rok :) Gratulujem ti k úspechu a určite by som sa rada pozrela, ale práve na ten týždeň, keď sa koná workshop v BA (ktorú mám najbližšie) nie som doma. Dúfam, že sa mi niekedy podarí prísť :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi ti gratulujem a prajem ti to šťastie, ktoré momentálne prežívaš! Tie workshopy znejú zaujímavo, najbližšie to mám do Košíc, ale síce som našla o koľkej to začína, ale nevieš mi povedať, ako dlho to bude trvať? Veď vieš, tie spoje.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny kabátik s tými pásikmi to vyzerá skvele. ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Outfit je skvelý a držím ti palce v súťaži:) určite sa umiestníš na skvelom mieste!
    A chcela by som ťa pozvať na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/02/velkonocna-giveaway.html?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Pekné fotky! :) Vysoké čižmičky sú geniálne :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára