SWEETHEART


Pamätáte na outfitový príspevok fotený na prechádzke s mojím malým potešením, Oskarom? Mal naozaj veľký úspech a tak som sa rozhodla, že nový Nikon jednoducho začnem brávať na tieto vychádzky.
Pes je najlepší priateľ človeka. Ale prečo vlastne? Prečo práve pes a nie ľudia sami sú si najlepší priatelia?
Ľudia sú veľmi zlí, malicherní, závidia si všetko, ešte aj jedlo, čo dávajú do úst. Psi naopak sú milé stvorenia, ktoré tieto vlastnosti nepoznajú, nemajú ich totižto odkiaľ vziať. Síce váš psík pozerá na to mäsko alebo šunku, ktorú si práve dávate, ako na svätý obrázok, no závisť to určite nie je. Aspoň nie v takej miere, v akej ju nachádzame u ľudí. Len si chce zakusnúť.
Môj pes ma videl plakať pravdepodobne najviac krát v mojom živote. Vždy je doma, vždy zo mňa cíti nejaké tie pocity. Pokiaľ moja nálada nie je tak slnečná ako počasie v posledných dňoch, už aj sa o mňa obtiera alebo sa ma snaží nalákať na to, aby som mu hádzala hračku a hrala sa s ním (veľká zábava, že?).

Do you remember the outfit post with my sweet little darling Oskar? You really liked that post and that's why I had decided to take my Nikon with me on these walks.
Dog is human's best friend. But why? Why do we choose a dog as our best buddy instead of other poeple?
People are rude, bad and jealous of everything even the food you eat. Dogs are sweet creatures which don't even know these qualities of people. Sometimes your dog looks at the meat you eat with heart emojis in its eyes but not like he's jealous.  It just wants to take a bite.
My dog has seen me crying probably the most times. He's always home so he feels my feeling when I get there. My mood often isn't as sunny as this previous weather and when he feels I don't feel okay he wants to either cuddle or play (what a fun activity, right?).






pants - H&M / shoes - Lacoste / sweatshirt - H&M / bomber jacket - Stradivarius 

Asi nie je správne hovoriť, že môj pes pre mňa znamená viac ako niektorí ľudia. Ale je to pravda, pretože  ja ho neberiem len ako psa, ale ako žijúcu bytosť, ktorá so mnou zdieľa dokonca aj tajomstvá. Je to malá chlpatá guča, ktorá mi nikdy nič zlé nepovedala, ktorá sa vždy teší, keď poviem jeho meno.
Ten, kto doma má psíka alebo mačičku alebo dokonca škrečka či papagája vie o čom hovorím. Je to ako mať spoločníka, ktorý vám nikdy nepovie nie.
A čo znamená pre vás váš štvornohý kamoš?

I shouldn't say that he means to me more than most people do. But it's true because I don't think of him just as a dog, I think of him as a real person who shares with me secrets. He's my little furry ball who always looks at me with happiness in his eyes when I say his name.
If you own a dog or a cat or an hamster you know what I'm talking about. He's the buddy who never leaves your back.
And what does your pet mean to you?


Bari
photos by: Cetysko (Nikon J5, 32mm f/1.2)


Komentáre

  1. Úplne viem o čom hovoríš. :) Doma máme 5 psov a asi 6 mačiek. Nikdy ma nesklamali, neurazili, neodsúdili a aj keď som na nich nakričala, nikdy sa ich vzťah ku mne nezmenil. Láska od zvieraťa je to najčistejšie a najpevnejšie na tomto svete.

    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja takého kamoša nemám, ale tvoj je strašne krásny :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc vám to sluší! jste krásní ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ste krásny ♥♥
    Môj blog: Girl with pink nails
    Srdečne Vás pozývam na moju GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára