BLACK & NUDE


Neexistuje lepší začiatok týždňa ako choroba. (Chápte ironicky, prosím.)
Naozaj ma to potešilo. Veď viete, aký je predsa lepší čas na chorobu ako nabitý týždeň plný písomiek a akcií, na ktorých musíte byť?
Workshop v Košiciach je už v stredu a mňa chytí choroba práve teraz. Včera som si myslela, že sa odstrelím, dnes sa dávkujem všetkým možným len aby som v stredu ráno svoj vlak do Košíc stihla.
Dneska som to so školou teda vzdala, liečila sa a môj rituál bude pokračovať ja zajtra. Myslite na mňa, nech som na 100% zdravá a nech na tom workshope vás, ktorí prídete, nenakazím.
A teraz k outfitu.
Nie často sa rozkecávam o tom, čo mám na sebe. Skôr vám hovorím o zážitkoch zo života, ktorý je plný trapasov, vtipných situácií, nerozhodnosti a povinností. Dnes chcem hovoriť o outfite.
Tento outfit nebol produkovaný z mojej hlavy. Už som vám hovorila o mojom priateľovi, ktorí má miestami lepší vkus ako ja. Keď si neviem rady a nevie ma ani za svet napadnúť nič v hlave, obrátim sa na neho. Moje smutné oči ho vždy presvedčia, že byť môj priateľ znamená byť aj môj módny poradca. Samozrejme, tak to bolo aj v piatok, keď mi vyberal kompletne celý outfit on. A myslím si, že to zvládol na jednotku.
There is no better week start than being ill. (Please, take this with irony.)
It really made my day. Do you even know anything better that being ill when your week is completelly full of actions?
You know I'll be at workshop in Košice on Wednesday and the illness had to pick me now. I thought yesterday that I'm about to die but today I'm doing my best to catch the train to Košice on Wednesday's morning. I gave up with school today and I guess I'm giving up tomorrow. Please, send me all your positive energy so I could make it on the workshop without spreading the illness.
And now the outfit.
I don't usually tell you comments to my outfits. I use to say to you about my experiences or awkward situations I've been into, or just about me being indecisive. Today I want to talk about the outfit.
This outfit wasn't picked by me. I told you before about my boyfriend which has even better taste than I do. Sometimes I don't know what to wear and I have to please him to help me pick out something. My sad eyes always convince him that this situation needs to be taken care of and my boyfriend turns into my fashion adviser. Of course, that's the way it was on Friday when he picked this outfit for me and I think he did well.











turtle neck - F&F / coat - Mango / pants - H&M / shoes - Berhska / purse - Michael Kors / ring - Six / lip liner - Rimmel 

Tiež si nechávate poradiť, keď neviete čo na seba? Ja, ako som už spomínala, si najčastejšie nechám poradiť frajerom alebo maminou, prípadne sestrou. A nie len v móde, ale celkovo o živote. Ku komu chodíte pre rady vy?
Chcela by som vám ešte verejne poďakovať za podporu v súťaži bloger roka, takmer 400 hlasov ma dostalo na 7. miesto, no nie do finálnej 6tky. Keď som videla, ako si tam dievčatá zháňajú 200 hlasov za noc, už som stratila chuť zapájať sa do takejto súťaže. Dúfam ale, že vaše favoritky sú tam! :)

Do you let people tell you their advices? I, as I told you, take advices from my boyfriend, mom and my sister. And not just fashion advices but life advices. Who are your advisors?
I wanted to thank you for your votes in blogger of the year. Almost 400 votes got me on the 7th place, but I didn't made it to the final 6. I gave up when girls suddenly had overnight 200-300 more votes. But I hope your favorite bloggers made it! :)

Bari

Photos by: Cetysko (Nikon J5)

Komentáre

  1. Nádherná ♥ Kabátik, kabelka, rolák... TOP :)

    CRYSTAL PEOPLE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekný outfit :) Práve takýto rolák hľadám ! :)
    THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No ja by som sa nemohla zveriť do rúk svojmu chlapovi. Klobúk dolu. ;)
    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zajtra sa do Košíc chystám a nesmierne sa teším, je škoda, že si ochorela, ale ty to zvládneš! Keď sa neviem rozhodnúť alebo neviem čo na seba, tak nakoniec vždy nájdem nejakú kombináciu, priateľa skôr otravujem s tým, či mi v tom nebude zima alebo horúco (nikdy sa neoblečiem vhodne k počasiu).

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ten outfit je úžasný, hrozně se mi líbí ty kalhoty! A držím palce ať je líp!! Já si většinou vím rady sama, ale zase potřebuju, aby mi to někdo odsouhlasil a to pak jdu právě za ségrou nebo mamkou :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak to máš ve svém příteli skvělého poradce! :) Držím palce, aby jsi byla zas co nejdřív zdravá :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Wow you look beautiful :)
    Xoxo

    www.gattavaidosa.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moc příjemná kombinace, já sice na kapsáče až tak nejsem, ale tobě to sekne! Snad jsi to zdravotně zvládla a akci si i tak užila :)

    Pieces of FRECKLED style

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára