#BLOGGERSQUAD: EAT SLEEP BLOG


Pred pár rokmi, pred vstupom do blogovej sféry, som veľmi obdivovala kamarátky, ktoré spoločne blogovali. Páčilo sa mi, že si baby ladili outfity a na fotkách vyzerali ako najlepšie kamarátky.
Keďže už blogujem nejaký ten piatok, viem, že bežia v trende aj blogerské spolupráce. Nemyslím spolupráce s firmami, ktoré nám dali zadarmo produkty. Tentokrát ide o spoluprácu dvoch blogeriek, fotenie spoločného outfitu.
S Viki sa poznám pomerne dlho a tak ma ako prvá na takýto typ príspevkov napadla ona. Zladili sme si kúsky oblečenia, ja som si dokonca dala tematické tričko zo stránky kreativator.eu.
Prečo práve eat, sleep, blog?
Nuž, je to v podstate to, čo celý čas robím. Ako som spomínala v minulom článku, blog nie je moja jediná hobby, blog sa totižto stal mojim životom. A preto som si chcela dať na seba tematické tričko, v ktorom by som ukázala svetu, že som hrdá na to, že blogujem.
Nemám rada, keď sa niekto schováva a hanbí za to, že niečo takéto robí. Preboha, veď je to úžasné, keď my mladí, robíme niečo aj pre svoju budúcnosť a pre uspokojenie svojho ducha. Narozdiel od ľudí, ktorí sedávajú po večeroch v baroch sme my tí, ktorí do noci pracujú, vymýšľajú nové nápady na články ako je tento.
Neraz nespím až dokým nedopíšem príspevok. Hoci mi oči klipkajú, ja tých posledných pár slov musím za každú cenu dokončiť. Paradoxom je, že na tričko som si dala aj sleep, hoci ten spánok v poslednej dobe absentuje. Milujem však spánok rovnako ako aj jedlo a svoj blog, preto tam ani to nemohlo chýbať.
Rada by som vás, mladé baby, motivovala viac k tomu, čo by ste chceli robiť. Niekde v hĺbke duše existuje niečo, na čo ste nemali odvahu. Možno reakcia okolia je to, čoho sa bojíte, ale ten pocit, keď sa k tomu odhodláte... neopísateľné.

A few years ago before I started blogging I always admired friends who blogged together. I liked their matching outfits and the way they looked on photos as if they were best friends.
Since I'm blogging a little longer, I know that there are also blogger collabs going on. I don't mean those with companies who  give us free products. I mean collabs between two girls who had decided to take some photos together.

I know Viki for years and she was the first one that crossed my mind. I texted her and we decided to match our outfits, I even wore a tee I made myself at kreativator.eu.
Why eat, sleep, blog?
Simply becazse it's what I do. As I told you in my last post, blog isn't my only hobby. Actually blog became my life. And that's why I couldn't resist making myself a tee in which I'll show the whole world that I'm proud to be a blogger.

I don't like when someone's hiding and feels ashamed about doing these things. God, it's amazing that young people are doing something for their future. In comparison to those who only go out and drink in bars with friends, we are sitiing at home and trying to write some new posts, come up with some new ideas and make up words like these.
I often don't get enough sleep because even that my eyes are closing, I'm trying to finish my whole work and until then I won't go to sleep. Funny thing is that I typed on my tee the word sleep even though I'm missing it. I love sleeping so much, I love it as much as I love eating and blogging so I had to put it there.
I'd like to motivate you to start doing things you always wanted to do. Somewhere in your soul is hidden a secret. The secret activity you wanted to try. Maybe you are afraid that people you love will react badly but when you'll try it... you'll never want to stop.







skirt - Aliexpress / tee - kreativator.eu / fur sweather - bought in Netherlands / shoes - imoda.sk / ring - Pandora / bracelet - Cruciani / necklace - Guess / lipstick - Maybelline 

Máte radi takéto blogerské kolaborácie? Pre mňa to bolo niečo nové, pózovať nielen sama, ale aj s niekým po mojom boku. Myslím, že sme to s Viki super zvládli, dokonca aj kráľovská modrá nám obom vyšla.
A čo hovoríte na moje tematické tričko? Najlepšie na ňom je, že keďže som si ho navrhla sama, som aspoň troška originálnejšia! :)

Do you like blogger partnerships? For me it was a nice new experience taking photos with someone- I think that we did well with Viki and I belive that the blue matches well.
And what do you think about my tee? I think that the best thing yet about it is that I designed it myself and I feel a bit more original! :)

Bari (& Viki Batalik)





Komentáre

  1. Tento článok sa mi veľmi páčil! Máš pravdu, aj ja tiež obdivujem tie blogerky, ktoré blogujú spoločne napríklad ako Cup of style atd.. Tričko si si navrhla veľmi pekné, sama by som uvažovala nad jeho kúpou, keby som ho zbadala v obchode.. :) naozaj super článok, ktorý ma opäť motivoval aby som robila to, čo ma baví! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To si tak krásne napísala! Úprimne, občas chodím po ulici so sklopenými očami, s tým, že neviem, či niekto čítal moje v podstate súkromné veci a myšlienky na blogu. A tak sa mám vždy chuť skryť a ujsť pred tou menovkou blogerka, ktorú už mám v postate vyrytú na čele, keďže celý môj život je založený nie len na mojom, ale i tých vašich blogoch.

    No ako si to tak super napísala, že my sme tí ľudia, ktorí tvoria a naozaj robia niečo zmysluplné, tak som si uvedomila akú máš obrovskú pravdu. Veľké životné múdra mi dávajú články iných blogeriek.:)

    A takúto spoluprácu už mám na pláne dva mesiace, pretože som zistila, že mám v okolí mnoho šikovných ľudí včetne blogeriek, s ktorými by som chcela urobiť na blogu rubriku "meet the blogger" a pomôcť im a možno občas aj sebe, s akýmsi "zviditeľnením sa." Len zatiaľ nebol čas.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super fotky ! :) Musím povedať, že takéto spolupráce s inými bloggerkami sú skvelé :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nabudúce trochu menej fotošopu. Ste naozaj krásne. Tak načo toľko retuši.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tebou, tiež je tá úprava na mňa až príliš, ale fotografi, ktorí nás fotili, asi vedia lepšie, no :)
      Ďakujem/e za kompliment! <3

      Odstrániť
  5. Tričko je skvelý nápad a fotky sú nádherné, aj keď je pravda, že fotograf to s tým retušom nemusel toľko preháňať:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  6. tričko vyzerá super :) A takáto spolupráca je skvelá :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny článok. Fotky a outfity sú úžasné. To tričko sa mi veeeľmi páči :).
    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára