DIFFERENT DAY, DIFFERENT STYLE


Neznášam na blogoch, móde a štýle len jednu vec. Klasifikovanie sa do kategórií.
Nie som totižto dievča, ktorej obľúbená farba je čierna. Nie som ani dievča, ktoré by každý deň nosilo opätky. Tiež nepatrím medzi ženy, ktoré by vyslovene mali radi len jeden typ šiat.
Môžem s pokojnou hlavou povedať, že som taký mix všetkého. Isto ste na mne už videli all black outfit. Opätky a formálnejší outfit pred módnou prehliadkou som sem už tiež zavesila. A roztrhané džíny mi nerobia problém tiež. No mám stále pocit, že spoločnosť a môj blog odo mňa vyžaduje, nech sa klasifikujem, zaradím do istej triedy.
A keď už som si myslela, že som jedna z tých riflových a bomberkových, prišla stránka Elit Moda. Ani vám nebudem hovoriť, že od septembra som túžila po bielom ruksaku. Mala som vyhladnutý jeden v Asose, no po tom, čo sa mi odtiaľ jeden roztrhol (RIP 35€) som si rýchlo túto kúpu rozmyslela. Zamerala som sa na kvalitnejšie kúsky a rozhodla sa dať šancu aj načim e-shopom, ktoré občas nie sú tak veľmi doceňované ako by mali byť.
A to, čoho som sa bála, sa stalo. Zamilovala som sa do toho batôžteka. Malý, krémový, elegantný, chutný, pevný, foremný. spoľahlivý. Ja by som snáď mohla pokračovať do nekonečna.
Bála som sa, že bude malý. Jeho účel mal byť hlavne, že ho budem nosiť do školy. To znamená, že minimálne 3 zošity a 2 učebnice by sa tam mali ľavou zadnou vopchať. A veru že sa aj vopchali. Ďalšiu knihu už tam však nedám, pretože by mi buď odumrel chrbát alebo by sa mi tam nezmestil fakt veľký balíček desiaty, no na voľnejšie dni je pre mňa ako stvorený.
Musím priznať, že som v hlave mala príliš veľa kombinácií s týmto kúskom. Chcela som si obliecť sukňu, chcela som si dať vysoké topánky, no nakoniec som sa rozhodla, že si dám presne to, čo som mala aj v škole. Aby ste vy, moji sledovatelia, videli, že to nie je len o tom, že v reále nosíme my, blogerky, úplne iné veci ako na blogu. Práveže naopak. Nikdy sa takmer neobliekam len na blog. Vždy niekam smerujem a blogové fotenie je len čerešničkou na torte. 

What I really hate about blogs, fashion and style is classifying into categories.
I'm not exactly a girl whos favorite color is black. I'm not a girl who would like to wear high heels every day. I'm not one of those who would prefer only one style of dress.
I can honestly say that I'm a hybrid of everything. You have seen all black outfit on me. You also saw a few days ago a formal outfit with silver heels before a fashion show. And ripped jeans are one of my go tos. But I still have had the feeling that my blog wants me to join one of the style classes.
And just when I thought that I'm one of those who love jeans and bomber jackets Elit Fashion wrote me an email. I think that it's not necessary for me to tell you that I had been looking for a white backpack since September. I wanted to buy one from Asos but my previous blue one is destroyed (RIP 35€) and I had decided to spend my money somewhere else. Luckily I found a piece of higher quality from a slovak e-shop and I wanted to give it a try.
And the thing I was afraid of has happened. I fell in love with my new backpack. Small, creamy, elegant, cute, soft, firm, reliable.  I could say only positive words.
I was afraid that it was going to be too small. I wanted to wear it to schoop. That means that at least 3 exercise books and 2 books shall fit in.  And gladly they did. But I'm afraid I can not put in another one because there would be no space left for my food or my back would really hurt.  So it's wearable only on free days.
I have to admit that I wanted to wear so many combos with this backpack. I wanted to take photos wearing a skirt,  wearing high heels. But the combo I was already wearing at school has won. I wanted to let you know, my followers, what I wear daily, to school or out. Us, bloggers, don't just dress up for photos. Actually I've never done it. I always have already outfit picked and taking photos for my blog is just extra bonus.









shoes - Vans / pants, shirt - H&M / sunglasses - Lindex / backpack - Elit Moda / lipstick - Maybelline

Už som si myslela, že zanevriem na slovenské e-shopy, no čím ďalej, tým viac ma prekvapujú, rovnako ako môj úlovok z Elit Módy. A čo vy a klasifikovanie sa do štýlov? Máte ten váš pravý?

And when I though I'm done with slovak e-shops I fell in love with them just as much as I fell in love with Elit Fashion. And what about you and classifying into styles? Do you have your favorite?

Bari

Photos by Nikon J5



Komentáre

  1. Krásny outfit:) a batoh vyzerá úžasne:))
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk+giveaway:)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc krásny outfit, ten batoh je strašne cute ♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  3. girl, this outfit is simple but so chic
    visit my blog
    http://www.melodyjacob.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jeej topánky sú krásne, kvetinky mám rada a aj tá riflová košela je velmi pekná:) super!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ďakujem za tip na ruksak, už dlhšie nejaký zháňam, priateľ si objednal jeden z asosu a ja som nad tým premýšľala tiež, no chcela som skúsiť nejaké slovenské eshopy tak sa na to hneď idem pozrieť!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ten batoh je bombový! Keby nebol so zlatým, hneď objednávam. :)
    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Skvelý outfit a takisto aj článok. Zaraďovanie sa do kategórií takisto nemám rada. Nosím úplne všetky štýly - sukne, nohavice, roztrhnuté rifle alebo šaty.. Vysoké topánky ale aj tenisky. V jednoduchosti je proste krása a tento outfit sa ti naozaj vydaril :) Vždy sa snažím podporovať skôr slovenské e-shopy a hľadať na nich nejaké kvalitné kúsky :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Love this casual outfit! So simple and cool! The sunglasses and lipstick look fab on you!

    Bad Taste Toast - My Life and Style in Düsseldorf

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jsi strašně krásná:)moc ti to sluší!
    http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára