GREY OVERSIZED TEE


No a kým ja vyriešim problém prečo moja doména odmiena spolupracovať, vy si môžete prečítať konečne nový príspevok. Od pondelka som sa neozvala, čo sa veľmi ospravedlňujem, ale mala som nabitý program s workshopom v Košiciach a ešte ma k tomu privítala aj nepríjemná viróza, ktorá nie a nie odísť.
Rozhodla som sa vám rozpísať o niečo viac práve o workshope, keďže si myslím, že veľa z vás, mojich čitateľov, je buď blogermi alebo sa prinajmenšom zaujímajú o to byť jedným.
Mala som možnosť spoznať 10 ľudí z rôznych súdkov. Prišli mladé baby, ktoré som aj očakávala, že prídu, no prišlo veľa z nich, ktoré už mali svoj vlastný blog. Chceli sa dozvedieť ako prilákať čitateľov, tak pevne verím, že sme im ja a Patrik aspoň v niečom dopomohli. Prišiel aj pán, ktorý sa nezaujímal tak veľmi o to stať sa blogerom, pracoval na projekte, do ktorého by ich chcel zapojiť. To isté pani, ktorá vlastnila svoj e-shop. A prišla aj žena, ktorá sa blogerkou vôbec neplánovala stať, len chcela vedieť ako to funguje. A o tom to je. Prišli ľudia, ktorých spájala jedna záľuba a to získať nejaké vedomosti z tejto oblasti.
Veľmi ma naplnilo tá energia, ktorá sršala v miestnosti. Bolo pre mňa potešením zodpovedať všetky otázky, ktoré ich zaujímali. Ale nebolo to len a len o mne. Patrik mal na starosti tú menej zábavnú časť, aspoň pre mňa, a to tú teóriu blogovania. Dizajn, doména, chyby, tipy a podobne. A veľa som sa tam dozvedela aj ja!
Ale to, čo som si užila najviac bol ten záver, keď sme tam už len sedeli a kecali. Dozvedela som sa o dievčatách, ich blogoch, snoch, túžbach, cieľoch a bola som milo prekvapená tým, čo tu na Slovensku máme. Nie sme na tom vôbec zle.

Meantime I'll deal with problems about my new domain which had decided to stop working you can enjoy new post. I haven't added any new posts since Monday but that's because I was busy. On Wednesday I was in Košice because the first wokrshop was happenning and I got an awful illness which doesn't want to go away.
I want you to know about the workshop I'm talking about. I think that you'd be interested in it because some of you are bloggers and the others are interested in blogging.
I got the chance to meet 10 different people. There were young girls which already had their own blogs and they just wanted to know some tips about getting more followers or views. I believe they learned something new and me and Patrik we helped them. Also, a man which sure was not interested in blogging came but he was interested to know about bloggers to his new project. A lady wanted to also know some contacts for her e-shop. And the most interesting for me was the woman who was just interested in us, young people exploring the world. 10 different people united for the same thing and that was to learn about blogging.
I was filled with energy in a room full of these people. It was so nice to answer all of the questions they were interested in. And it wasn't just about me. Patrik had a presentation about the theory of blogging. Design, domain, mistakes, tips and other. And I learned myself some new things!
But the most enjoying activity for me was the end when we were just sitting and chitchatting. I found about something about girls and their blogs, plans, dreams and I was slightly surprised what we have in Slovakia. And it's not that bad.


Rozhodla som sa častejšie pridávať komentáre k môjmu outfitu, nech vidíte príspevky z dvoch strán - zo strany života a zo strany módy.
Tento outfit bol môj cestovateľský, keďže ma čakala cesta vlakom do Trenčína. Vlaky nie sú vždy príjemné, preto som musela zvoliť veci, v ktorých sa bude cítiť maximálne spokojná. Obyčajné čierne skinny rifle sú pre mňa vždy dobrou voľbou. K tomu tenisky, všetky ktoré doma mám sú rovnako pohodlné, takže tu už šlo iba o vzhľad. A na vrch čierny kožák, síce som sa zaprisahala, že už ho nebudem často nosiť, pretože je úplne všade. Pre mňa najzaujímavejším kúskom tohto outfitu je šedé oversized tričko/šaty. Pôvodne, keď som ho z Elit Módy objednávala som bola v domnení, že sú to šaty. Tak to bolo aj písané. Ale viete, že dievča odo mňa nižšie v nich bude iste vyzerať inak ako ja. A tak sa z šiat stalo tričko. No som rada, pretože takéto tričko som zháňala už dlho. Milujem voľné vzdušné veci a teraz na jar, keď všetko rozkvitá, sa v nich cítim maximálne uvoľnená.
Určite sa na toto šedé tričko/šaty pozrite, keďže ja by som do jeho kúpy znova šla.

I have decided to add comments to my outfit posts so you can see both sides of my life - the side of my experiences and the side of fashion.
This outfit is my travelling go to because I travel a lot to Trenčín. Trains aren't that comfortable so I had to pick a look in which I'll feel absolutelly satisfied. Basic high waisted black jeans are always a good choice. Matching them with sneakers was a must and truth be told I only own comfortable pairs of them. And to complete it I added a black biker jacket even though I swore to myself that I won't wear it as often because it seems that black jackets are everywhere. For me the most interesting piece was this grey oversized tee/ grey dress. I got it from Elit Moda and when I was waiting for my package to arrive I thought that it's dress. But you know on the photo it looked that way but just because the model was short. And my dream dress turned into my dream tee. But I'm glad it is not a dress because I am really into oversized tees. I love clothes that aren't tight because I feel so free in them.
If you are interested in this grey tee/dress look at their site because it's irresistible.






jeans - H&M / jacket - Pull&Bear / sneakers - Converse / grey tee - ElitModa / hat - Bershka / bag - H&M

A aký ste mali týždeň vy? Dúfam, že minimálne aspoň jednu skúsenosť ste zažili tak zaujímavú ako ja. A teraz sa s vami musím rozlúčiť, hoci nechcem, no týždeň bez školy sa mi nakopil a hneď zajtra mám 3 písomky.

And how was your week? I hope that you also enjoy at least one similiar experience as I did. And now I have to go study even though I don't want I have to because one week without school was too much and now I'm having 3 exams tomorrow.

Bari

Photos by: Cetys (Nikon J5)

Komentáre

  1. Naozaj krásny outfit:) tá kabelka je úžasnáá♡
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Oficiálne som sa zamilovala do toho trička! Páči sa mi aké je jednoduché a aj tak krásne. Dovoľ mi pozerať sa s očami smutného psíka na tvoj klobúk, pretože je to kúsok, ktorý sa mi vo všeobecnosti veľmi páči, lenže mne sa absolútne nehodí. Aspoň mám taký pocit.

    P.S.: Naozaj práve žiješ v Nitre? Milujem Nitru, je to moje rodné mesto a bývam neďaleko odtiaľ. Normálne som sa niekoľko sekúnd iba tak usmievala, keď som to uvidela :D

    P.P.S.: Ak by si sa náhodou ocitla na mojom blogu, bola by som veľmi rada. Iba práve začínam (opäť po nejakom roku).

    http://ivanxna.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne si ten jednoduchý outfit oživila klobúkom a strapcovou kabelkou. :)
    Victoria's secrets

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára