PINK OBSESSION


A teraz niečo z druhej stránky mojej osoby. Tá ženskosť.
Ak by ste pred rokom prehľadávali môj šatník, určite by ste v ňom nenašli toľko vecí, koľko teraz. V botníku by chýbali vysoké topánky (a to myslím totálne).
Za rok sa dokáže zmeniť naozaj všetko. Aj šatník dovtedy športového typu sa dokáže zmeniť na elegantný.
Začala som pred pol rokom spadať a nachádzať nové oblasti a štýly. Isto ste si aj vy všimli, že to začalo kotníkovými vysokými čižmami, striebornými lodičkami a teraz to skončilo tak, že minulý týždeň som si dopriala 3 nové páry vysokých topánok, čiže isto sa máte na čo tešiť.
Prečo práve vysoké topánky?
Áno, je to možno trocha netypické, keď dievča s mojou výškou miluje veľmi vysoké topánky. Výhodou sú vysoké kamarátky a vysoký priateľ, čiže nevyzerám ako obor.
Vysoké topánky mi dodávajú pocit istoty. Znie to divne, keďže sa na nich nie vždy veľmi dobre chodí, no cítim sa sebavedomejšie, viac svojsky, viac príťažlivo.
Keďže prichádza jar, musela som si zaobstarať niečo naozaj farebné, kričiace, svieže, moderné. Viete, že milujem nakupovanie online. Tentokrát som našla svoj úlovok na stránke Bonprixu. Prijateľná bola aj cena, tak zostalo čakať čo zač mi príde domov.
V prvom rade prišli topánky, ktoré sa mi zdali byť vyššie oproti tomu, čo som si kupovala. Ale na pocit sa v nich chodilo príjemne. Síce nie sú vhodné na celodenné túry, no na jemnú prechádzku po meste, po uliciach, prečo nie.

And now from the other side of myself. The feminine one.
If you'd sneak into my closeth a year ago, you would not probably find as many clothes as now. And in my shoes' wardrobe you wouldn't find any high heels (and I mean it).
A lot can change in one year. And my closeth went from sporty to absolutely elegant.
I started to find new side of myself and new fashion style one year ago. Maybe you had notices that it all started with heeled boots, silver heels and now I bought 3 new heeled pairs of shoes last week! So there will be a lot going on.
Yes, it isn't typical for a tall girl to love high heels. But there are some pros too. For example I have tall friends and even taller boyfriend so no problem there.
Heels make me feel more supported. Sounds weird because heels are not the most comfortable but I feel in them more confident, more me, and more attractive.
Ever since it's spring time again I felt like I need something new, colorful, fresh, modern. You know I love shopping online so this time I went shopping to site Bonprix. The price of the shoes was also acceptable so I ordered them.
The first time I saw these heels it seemed like they're not that high but when I first tried them on, they seemed really high but actually they were comfortable. They are not suitable to long trips but for a walk in city they are great.








dress - Zara / denim jacket - Stradivarius / shoes - Bonprix / bag - Michael Kors / sunglasses - Mango / lip liner - Rimmel

A čo vy a vysoké topánky? Ste s nimi kamarátky alebo skôr vsadíte na tie nízke? A čo myslíte, ako vyzerám v tomto outfite?

And what about you and heels? Are you friends with them or you rather wear the flat ones? And do you like this outfit on me?

Bari

Photos by: Nikon D7000 50mm f/1.8





Komentáre

  1. Nádherný outfit ♥ a pom pom gulička na kabelke je úžasná ♥♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. V outfite vyzeráš veľmi dobre :) Ja sa musím priznať že so svojou výškou by som sa takisto mala vyvarovať vysokým opätkom, pretože stačí 14 cm a mám hneď skoro dva metre :D ale aj tak ich milujem a veľmi rada nosím. Síce do školy ani nie, pretože na celodenné nosenie by mi odpadli nohy (z niektorých ale nie, lebo sú pohodlné), ale ako píšeš, na prechádzky alebo na fotenie sú ako stvorené ! Tieto sú krásnem veľmi sa mi páči ich farba. Bonprix mám rada a veci od nich takisto, takže určite pozriem, čo majú v ponuke :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. the legs are sexy, nice outfit
    http://www.melodyjacob.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Oufit je super:) a ja a vysoké topánky nie sme veľmi priatelia, radšej vsadím na nízke, či už na dlhšie chodenie alebo kratšie:) zatiaľ mi to tak vyhovuje, ale ako si písala v úvode, tak všetko sa mení:) takže možno časom budem opätkový typ!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ty lodičky jsou prostě zhmotněná dokonalost #inlove Cappuccino Lover

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak ty lodičky jsou vážně úžasné, já jako prcek se 160 centimetry si podpatky taky ráda užívám :) jinak i celkový outfit vypadá skvěle a moc ti sluší :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. tie šaty ti krásne sedia <3 a vysoké topanky sú podla mna najlepsie - pre ten pocit sebaistoty a pritazlivosti sa oplati pretrpiet si aj to, že su nepohodlne :D najskor som sa im vyhybala, ale tento rok mi pribudlo 7 parov lodiciek a velmi sa tesim amo ich vsetky v teplom pocasi prevetram :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Boty jsou fakt hrozně super, i když já bych asi tu barvu nenosila, ale to je tím, že bych byla nejradši pořád zahrabaná jen v černé! K tobě se mi to moc hodí a rozhodně nejsi sama, taky se vždycky cítím nějak líp :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Tie lodičky sú naozaj krásne! Kedže som tiež vysoká, vo vysokých podpätkoch sa síce cítim skvele a sebaisto a pri mojich vysokých kamarátkach ich veľmi rada nosím, bohužiaľ môj priateľ je výškou rovnaký ako ja a pokiaľ si ich obujem pri ňom, príde mi to naozaj dosť divné

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  10. skvelý outfit! ale musím povedať aj to, že máš neskutočné nohy!! :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  11. You look so lovely in that pretty striped dress! :)

    And needless to say.. gorgeous coloured heels too! :)

    YouTube | Blog: Geekette in High Heels | Instagram

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára