BOHO WANNA BE


Bohémsky štýl ma očaril už minulý rok. Kvetinové čelenky, voľné oblečenie, kvetinová potlač, klobúky, šperky na hlavu, strapce,...
Nikdy som sa však neodvážila obliecť sa tak do školy alebo proste niekam von. Vždy som sa bála reakcie okolia. Najmä, keď som bola menšia, ma okolie (alebo spolužiaci v škole) rado skritizovalo za extravagantné kúsky. Nosila som výrazné doplnky do vlasov, preto si to väčšinou odniesli tie. Aj preto, hoci bohémsky štýl mi nepríde absolútne extravagantný, som sa bála obliecť sa tak.
Moje obavy sa však nenaplnili. Myslela som si, že už po hodine budem mať chuť ísť domov a prezliecť sa do niečoho, v čom sa budem cítiť viac ja. Čo ak sa však cítim viac ja v takomto outfite?
Asi ako každá blogerka môžem povedať, že sa zatiaľ iba hľadám. Nemám vybratý štýl, ktorý nosím najčastejšie alebo najradšej. Moje nálady a outfity sú kolísavé. Sem-tam som veľmi ženská, inokedy zas úplný chlapec. Boho štýl je jeden z prípadov mojich výkyvov.
Konečne som mala možnosť si tiež dať čelenku, ktorú mi spravila Kika Kráľová , a úžasné vysoké topánky z Bonprixu, ku ktorým som sa nevedela dostať pár dní, pre zlé počasie. Tieto kúsky sa stali kľúčovými k môjmu outfitu, a ja som tak, trocha so strachom, naplánovala rovno aj jeho odfotenie.
Či mi outfit vyšiel, musíte posúdiť vy. Určite som sa v ňom našla. Letný, svieži, dievčenský a zároveň ženský. Pre mňa asi ideál!
Boho style has stolen my heart last year. Floral crowns, baggy clothes, floral print, hats, hair and head jewellry, fringe,...
I was never courage enough to dress this way to school or somewhere out. I was always afraid what other people think. At least I used to be afraid when I was younger because I was criticised a lot about some pieces. I wore extravagant headbands so I got a lot of negative comments about it. Even though I don't think that boho style is extravagant, I was afraid to dress that way.
My concerns weren't right this time. I thought that I'd have to get home and change because I'd feel uncomfortable.  But a lot changed and I think I liked how I felt wearing this.
As a blogger I can say that I'm trying to find myself. I don't have any style picked that I like or wear the most. My moods and outfits are fluctuating. From time to time I'm feminine, then I look like a total boy. Boho style is an example of my fluctuating moods.
I was finally able to wear a floral crown that was made by amazing Kika Kráľová, and amazing high heels from Bonprix. I wasn't able to wear them sooner because obviously the weather was horrible. These pieces were the key ones to this look. You can comment below if the outfit went wrong or right. I think I found myself in it. Summer, fresh, girly and feminine. Ideal!














blouse - Reserved / floral crown - LINK / pants - Tally Weijl / shoes - Bonprix / bag - H&M / necklace - H&M / lip pencil - Rimmel

Bari

Komentáre

  1. je to super, mozno keby mas rozpustene vlasy to vyzera este lepsie ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tento boho štýl ti veĺmi pristane, s tou kvetinovou čelenkou mi trochu pripomínaš vílu :D <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten oufit je ale vážně úžasný, já se úplně zakoukala do těch bot! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ty boty jsou naprostá jednička! ♥
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Outfit je perfektný! Nádherne si k tomu skombinovala make-up a žiadnej časti nie je čo vytknúť. Bohémsky štýl je jeden z mojich najobľúbenejších, aj keď väčšinou sa obliekam skôr elegantne. Odporúčam pozrieť si plavky v bohémskom štýle, mohla by si v nich niečo nafotiť! Tebe taký štýl proste sekne. Blíži sa leto, plavky budú nevyhnutné ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tento štyl sa mi páči super :) a vôbec mi to nepríde extravagantné ..

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Boho mám rada hlavne na leto. Všetko také voľné, ľahké materiáli. ♥ A mimochodom sa ti to moc moc hodí a tá blúzka je vážne krásna!
    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára