CITY FOLK


Dneska vás vítam a lákam do tohto príspevku netradičnou fotkou essentials, ktoré mi Viki sfotila naozaj skvele. Rozhodla som sa na túto fotku nadviazať témou, o ktorej by som sa vám svojou maličkosťou chcela zveriť dnes.
Leto už klope na dvere. Vonku hreje vyše dvadsať stupňov, učitelia akosi poľavujú v škole. Slnečné okuliare musím mať stále po ruke, pretože inak nič nevidím. Aj toto sú úvodné deje do tropického leta.
Stalo sa, že som zlenivela. Z toho tepla sa mi varí mozog, rozum odmieta pracovať a dokáže prijímať iba jedlo (Nečakané, že.). V takomto prípade sa snažím zapnúť všetku orginalitu, jedinečnosť, nápadivosť pri výbere outfitov. Stáva sa mi však, že občas mizne. Stratená a nespokojná so svojim výzorom odchádzam z domu nadávajúc, že si zas nemám čo obliecť.
Asi najčastejšia výhovorka žien - nulový obsah šatníka. No pritom tam máme plno krásnych a nositeľných vecí. Toto je príliš tmavé, toto je príliš krátke, príliš dlhé, príliš zimné, príliš farebné, príliš všetko... Čo robím v takéto dni?
Asi to čo každá. Siahnem po obyčajnom tričku ako je toto z Bonprixu a následne pohodlné rifle s vysokým pásom. Hoci tričko vyzerá živo, niekedy nie som spokojná s takýmto jednoduchým lookom. Necítim sa sama sebou, hoci tak vyzerám. Potrebujem farby a život, aby som vedela existovať.

Today I'm starting this post with non-traditional photo of essentials which was taken by Viki. I have decided to try to continue with theme of this photo I'd like to discuss today.
Summer is almost here. There is more that twenty degrees outside and teachers are suddenly in better moods. My sunglasses are always with me because without them I'm lost. These are the first signs of tropical summer.
I have became a couch potato. I'm feeling sick of this hotness outside and my mind doesn't wanna work the way it should. I only can eat food.  In these cases I'm losing originality and ideas when choosing outfits. It happens sometimes that I'm feeling not comfortable with my look and I leave the hoise saying I have nothing to wear.
This is the most frequented lie of a woman - no clothes to wear. But the truth is we have plenty of things to put on. But we have excuses. This is too dark, this is too short, too long, not that good for spring, too colorful, too everything. What do I do then?
The thing everyone does. I just wear a casual tee like this one from Bonprix and I put on comfy jeans (highwaisted mostly). Even though the tee seems to look fresh, I don't always feel comfortable with simple looks. I don't feel like myself even though it's me. I need colors and life so I can really make a good living.









tee - Bonprix / jacket - H&M / pants - Mango / shoes - Converse / bag - H&M / sunglasses - Aliexpress / rings - Six, Swarovski

S touto mojou nespokojnosťou sa snažím bojovať napríklad tričkom, kde je viac farieb. Aj tak sa však najlepšie cítim v takomto období v sukni.
A vy ste na tom ako? Preferujete jednoduché veci alebo skôr vzory a podobne? Tiež sa vám zdá, že vás toto obdobie spomaľuje?

I'm trying to fight against my nerves with this tee where are more colors. But I feel either way better when I'm wearing a skirt.
And what about you? Do you like simple looks or are you more complicated person? Are you feeling too like this season is making you lazier?

Bari

Komentáre

  1. Moc krásny outfit :D a fotka essentials je nádherná ♥
    Môj blog: Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja mám niekedy obdobie, keď by som sa najradšej obliekla ako sivá myška a niekedy ma chyti taká nálady, že na seba nahádžem buď žiarivé farby alebo výrazné vzory:) V lete mám veľmi rada rôzne vzory na oblečení avšak zase v zime uprednostňujem jednoduché oblečenie. Okuliare sa mi veeľmi páči, ja mám na ne takú malú úchilku, haha:) máš krásne fotky aj keď tieto mi prídu ako by si sa až moc vyhrala s kontrasom a farbami:)

    http://sajafrey.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelé fotky ! A tie okuliare a tričko sú naj :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jé to tričko je fakt krásné a hrozně se mi k tobě hodí :) já jsem sice spíš na tmavé barvy, ale pravda, s tím přicházejícím létem by to chtělo asi něco veselejšího :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelý outfit a džínsy sú krásne:))
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára