NEW FAVE COMBO


Údajne sú blogerky na ulici a na internete úplne iné. Dnes som sa vám rozhodla dokázať, že to tak, aspoň v mojom prípade, nie je pravda.
Veľa ľuďom príde, že sa obliekame len kvôli foteniu. Viete, je pravda, že niekedy sa oblečiem a idem skrátka len fotiť. Inokedy fotím po celom dni strávenom v škole. Je naozaj diskutabilné, či sa obliekam viac len na túto príležitosť, keďže niekedy sa stáva, že vám jednoducho chcem ukázať nejaký môj obľúbený look.
Áno, dnes som sa tiež obliekla len preto, aby som nafotila nejaké fotky pre vás. Aby som robila to, čo ma baví robiť. Aby som vám ukázala to, čo nosím momentálne najčastejšie. Za posledné tri týždne som tento outfit mala na sebe nespočetne veľa razov, no ešte stále som ho nestihla odfotiť. Lenivosť, písomky, výhovorky... asi som len zabudla.
Ľudia vidia iba to, čo chcú vidieť. Vidia blogerky ako nástroje, médiá a reklamy. Ako internetové dokonalosti. Vidia ich ako vzory, no zároveň ako hanbu našej generácie. Dvojsečný meč, ale každá osoba vidí iba tú stranu, ktorú si vyberie.

I heard that bloggers are totally different on the internet and in the streets. Today I wanted to show you it's not true. At least in my case.
Many people believe that we only get dressed for taking photos. You know, it's true that I like to be fashionable for my blog. But sometimes I take photos after a long day in school. It's debatable whether I dress up more for this ocassion because there are times that I only want to take photos because I want to show you my most favorite looks.
Yes, I only got dressed up to show you my most favorite outfit. I'm doing what I love and I think you'd like to know what I wear the most now. For the past 3 weeks this had been the most wearable look and I've worn it too many times but I still somehow wasn't able to shoot it. Laziness, exams, I'm making excuses... I simply forgot.
People see what they wanna see. They see bloggers as the media and adverts. As the perfections of the internet. They see them as role models but also the shame of our generation. But every one can choose the side they like the most.












skirt - Reserved / bomber jacket - Bershka / tee - H&M / shoes - Lacoste / purse - H&M / sunglasses - Mango / lip pencil - Rimmel

Prosím, nevnímajte nás, blogerov, ako ľudí, ktorí robia veci len kvôli internetu. Žijeme presne taký istý život aj v reále. Obliekame si tie isté veci. Vyzeráme (takmer) tak isto. Nie všetko je len na oko. Ale chápem, že realita je občas na nerozoznanie.
Aký outfit momentálne nosíte najčastejšie vy? 

Please, don't say about us, bloggers, that we do things for the internet fame. We live the same life on the internet and in real life. We wear the same clothes. We look (almost) the same. Not everything is made up. But I get that it's hard to recognize the realness.
What outfit do you wear the most nowadays?

Bari

Komentáre

  1. Ty barvy spolu fakt vypadají úžasně, hrozně ti to sluší :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  2. zamilovala som sa do tvojej sukne :3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. máš skvelý štýl, nikdy by ma nenapadlo dať takúto krásnu sukňu ku bomberke,vyzerá to super :))sukňa ti ide perfektne ku vlasom..:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc krásna bunda a tá sukňa ti krásne ladí k vlasom ♥ :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Great pictures (quality!!!), nice combo colors and style! Bravo!

    blog minimalissmo

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásny outfit;) sukňa je krásna a bomberka k tomu úplne ladí:))
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára