SERENITY & ROSE QUARTZ


Vitajte znova na mojom blogu!
Áno, zanedbávam to tu. Problémy, výhovorky. Budem priama. Bola som chorá a starosti a všetky myšlienky som sústredila na autoškolu a na strednú školu, keďže sa jednak blíži koniec školského roka a dnes som ukončila svoj kurz. Aspoň takmer ukončila.
Ale teraz prichádzam s novým príspevkom v nedeľu, kedy nemám tak veľa na práci. Teda si myslím, že tak veľa nemám na práci. 3 povinné čítania je najlepšie si nechať na poslednú chvíľku, že áno? Som nezodpovedná, to ste si už asi všimli.
Je to jednak veľa v škole, v autoškole, moja hlava nevie, kde stojí. Som však rada, že som si našla chvíľu na napísanie nového príspevku, pretože ide o moje obľúbené farby tohto roka - serenity a rose quartz, alebo inak - bejby modrá a bejby ružová.
Dlho som sa vo svojich príspevkoch nevyjadrovala k outfitom, pretože rada do nich vkladám seba a svoj osobný život, svoje osobné myšlienky. Dnes však tieto farby musím rozobrať, pretože si neviem predstaviť vhodnejší spôsob ako vyjadriť seba v tomto príspevku.
Už od malička som bola presne typické dievča. Ružová, bárbiny, šušu bábiky (Volalo sa to tak, že?) a bejby bornky. Ak ste vyrastali na prelome deväťdesiatych rokov, isto viete o čom hovorím. Všetko toto som mala doma a typicky mojou obľúbenou farbou bola ružová. Ružová na oblečení, na vlasoch, na okuliaroch, proste všade. Jedna vec sa u mňa teda nezmenila - moja láska k ružovej. Pribudla k nej nová láska - láska k bejby modrej.
Isto viete, že farbami tohto roka sú farby, ktoré tu už hodnú minútku omieľam. Ešte asi nebol príspevok, v ktorom by som upriamila špeciálnu pozornosť na tieto výkvety. Tá príležitosť je konečne tu.

Welcome back to my blog!
Yes, I wasn't around. Problems, excuses. I'll tell you the truth. I was ill and I was concentrated at my driving school and at my high school because the end of the school year and the end of my driving course is almost done. Almost.

But now I'm here with new post on Sunday when I don't have anything to do. I mean I do have to read 3 books for tomorrow but I guess I can make it work in 24 hours, don't I? I'm irresponsible but you know, right?
A lot is going on in school, in my driving school and my head is full. I'm glad I managed to find some time to write new post because this one is about my favorite colors - serenity & rose quartz or in different words - baby blue and baby pink.
I didn't comment my outfits in a long time because I like to talk in my posts about me, my life, my personality and my thoughts. But today I have to discuss these colors because I can't even think how can I not express myself in this post without discussing colors.
Ever since I was little I was a typical girl. Pink, barbie dolls, susu dolls (You remember, right?) and baby borns. If you grew up in the end of 90s you sure remember. Everything I mentioned I owned and my favorite color was pink. Pink clothes, pink hair, pink sunglasses, pink everywhere. One thing didn't change - my love for pink color. But I also fell in love with new kind of color
- baby blue.
You might now that those two are the colors of the year. I probably never done a post connected to these specialties. But the opportunity is here.













top - H&M / pants - Mango / bag - Bershka / shoes - Topánkovo / necklace - Forever 21

Tie farby sú teraz všade, to áno, ale ako by aj nemohli byť, keď sú tak skvelé? Mám v týchto farbách už druhé topánky, kabelku, veľa veľa tričiek, topov, detailov. Ale neviem sa ich nabažiť. 
Ako sa vám páči tento outfit a celkovo jednotlivé kúsky? Obľubujete farby, o ktorých som hovorila?

Those colors are everywhere now but how could they not be when they are so awesome? I have those colors in my closeth probably everywhere but I still can't get enough.
How do you like this outfit and these pieces I wore? And do you like the colors I talked about?

Bari
Photos by Nikon D7000 50mm f/1.8 



Komentáre

  1. Tieto farby milujem a veľmi ti to pristane :) Úplne ťa chápem, čo sa týka času, pretože ja som robila nedávno takisto autoškolu, v škole som toho mala dosť a podobne, ale akonáhle to všetko pominulo (aj stres zo záverečných skúšok autoškoly, keď som to konečne dala a stala sa zo mňa vodička) bolo aj viac času na všetko :) Držím palce !
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Topánky sú krásne a tiež mám rada tieto farby! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ty si taká kočka! Nič viac neviem dodať♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tieto dva farby mám tiež veľmi rada:) Krásny outfit, veľmi ti to pristane, topánočky sú nádherné ♥ držím palce v škole aj v autoškole, podobne toho mám tiež tak veľa, škola, autoškola, do toho stíhanie blogu, brigády, priateľa, už sa neviem dočkať prázdnin!

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Božské! Tvůj jednoduchý styl se mi moc líbí..:)

    https://corculum.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tak za prvé jsi strašně krásná! A za druhé celý ten outfit je fakt super, jednotlivé kousky tu ani opěvovat nebudu, protože by můj komentář byl nejspíš delší než celý tvůj článek :D Ale nemůžu si odpustit vytyčit boty, protože ty jsou fak bomba :)
    Jinak mám hodně ráda pastelové barvy a tyhle dvě patří mezi mé nejoblíbenější :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Krásny outfit. Mne sa tie dve farby veľmi páčia.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Peckový outfit!:) hrozne sa mi páči ten top, ja mám podobný, len čierny.:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára