DEAR DIARY VII.


Vitajte pri najnovšom príspevku, milí čitatelia!
Ak ste na mojom blogu už pár týždňov, viete, že milujem písanie lifestylových príspevkov. Škoda je, že som dlho nič tohto typu nenapísala, pretože sa mi zdalo, že v mojom živote sa buď nič nedialo, alebo sa toho dialo až príliš veľa. Znudená a zároveň až príliš zaneprázdnená som si siedmu časť série Dear Diary nechávala na deň, kedy si budem úplne istá, že tento príspevok tu má byť.
Dnes uvidíte krátky zostrih v podobe fotiek z mesiacov apríl a máj, dokonca aj začiatok júna. Bude toho naozaj veľa a pritom, ako som už spomínala, sa mi nezdá, že by sa v mojom živote niečo významné udialo.
Prvá fotka, úvodná, je ešte z dňa matiek, keď som kupovala so sestrami mame kyticu. Rozhodli sme sa napokon na tú vyššie odfotenú.

Welcome to the newest post, dear readers!
If you've been around, you know that I absolutely love writing lifestyle oriented posts. It's a pitty that I haven't wrote anything connected to lifestyle in a while. I had a feeling nothing special was happening or too much was going on. Bored and also too stressed I was saving 7th part of my Dear Diary series for a day when I would be totally sure about this post.
Today you'll see lots of photos from April, May and even the start of June. There will be plenty of photos as I said but I'm not feeling important things happened.
The first photo of this post is from the Mother's day when I was buying a gift for my mom with my sisters. Eventually we bought a nice bouquet of flowers.



V strede apríla sa dial blogerský workshop, ktorého som mala možnosť zúčastniť sa. Táto príležitosť bola naprosto skvelá, už som vám o tom hovorila milión krát, no musím sa zopakovať. Mám veľmi rada mesto Košice, podľa mňa jedno z najkrajších miest na Slovensku, možno aj najkrajšie, a úprimne ľutujem, že sme nezostali na noc. Nevidela som teda veľa z Košíc, keďže som sa venovala vám, tým, ktorí ste prišli na akciu, no večerná prechádzka, burger a či vysvietený Dóm svätej Alžbety boli mojou odmenou.

In April I was at blogger workshop and I was so pleased to be part of it. This was an amazing opportunity for me and I told you like million times about it but again I have to say it. I love Kosice, I really think it's one of the most beautiful cities in Slovakia, maybe even the prettiest of them all. The sad part is that we weren't able to spend a night there. I haven't seen much there because I spent the whole time with those who came to the workshop but I think I got some positive vibes by eating tasty burger, late night walk and seeing The dome of the Holy Elizabeth.





Keď už som začala s jedlom, musím sa pochváliť nehoráznym pokrokom v mojom živote. Pečenie, ktoré som niekedy tak milovala, no nikdy som nemala naň čas, sa stalo mojou relaxáciou. Bohužiaľ, zdravé delikatesy nie sú mojou preferenciou, keďže papám ako také prasiatko. Chcem skúsiť aj nízko kalorické alebo zdravé verzie koláčov, keďže ľudia v mojom okolí by to privítali, keďže väčšinu koláčov, ktoré urobím, pripravujem pre nich.

I have to add more photos of food because I huge change has happened. I loved baking but I never had time to do it, so I haven't baked for a long time but now it's like my therapy. Unfortunatelly, I'm not a big fan of healthy food so I eat like a pig. But I wanna try baking low calorie or healthy versions of sweets because people I'm baking for would be satisfied.






Milujem ten pocit zamilovanosti. Baby, alebo aj chalani, ktorí ste vo vzťahu, isto ma chápete. Odkedy mám priateľa, mám aj najlepšieho kamaráta. Mám kamarátky, ktoré to chápu, no aj také, ktoré mi neustavične opakujú, že sa nemám viazať, lebo sa naše cesty po škole rozdelia. Byť zamilovaní je ten najkrajší pocit na svete a dopriala by som ho každému. Preto pridávam pár fotiek s mojom polovičkou, ktorá sa dúfam nenaštve, že sa opäť vyskytuje v jednom z mojich príspevkov. 

I love being in love. Girls and boys who are in a healthy relationship could relate easily. Since I have a boyfriend I also have a best friend. Some of my friends get it some of them say that I shouldn't love him or be in a relationship because either way we will break up. Being in love is the most amazing feeling in this world and I hope that everyone will feel it. I'm adding a few moments with my boyfriend and I hope that he won't get mad because he's like all the time in these posts.


A jeden záber s mojou sestrou! Musím sa pochváliť aj tou, pretože ju ste na mojom blogu ešte nemali možnosť vidieť, ak sa dobre pamätám. Pre mňa je moja sestra jedným zo vzorov, hoci sa hádame a škriepime, no súrodenecká rivalita je v každom súrodeneckom vzťahu. Vraj sa podobáme, čo myslíte?

And one photos with my sister! I have to finally show you how amazing she looks because she wasn't mentioned in my posts if I'm right. My sister is a role model for me even though we fight a lot. The sister rivalry is in every sister relationship. 



Za pár selfies ma internet nevylúči zo siete, či?

I won't get banned from the internet because of selfies, right?



Najväčšia novinka v mojom živote a v tomto príspevku sú moje nové vlasy, ktoré som si zamilovala! Blond som už na hlave mala, no hnedá ma zase zlákala. Napokon som sa rozhodla, že v blond som sa cítila najlepšie a minulý štvrtok som sa zafarbila a je zo mňa blondínka!
Ťažko sa mi zvykalo, ešte ťažšie mojim kamarátom, rodine a frajerovi, no zaujímal by ma aj vás názor. Síce to na týchto fotkách nemôžte príliš dobre vidieť, no čoskoro bude aj outfit s týmito vláskami.
Dúfam, že sa vám páčil príspevok, a že si budete pýtať aj ďalší diel. Dajte mi vedieť v komentári aké boli vaše dva mesiace, aké novinky máte vy. Vidíme sa pri ďalšom príspevku!

The biggest news in my life and in this post is my new hair which I fell in love with! I have had a blonde hair a year ago but again I dyed it brown. So I made a decision I'm going to go there again and last Thursdays I became a blondie.
I had a hard time getting used to it and so did my family and boyfriend but I'd like to know your opinion too. You can't see it properly but I will post a new outfit post as soon as possible.
I hope you liked today's post and I hope you'll wanna see more posts like these. Let me know in comments how were yours 2 months and what news you have. See you in my next post!

Bari






Komentáre

  1. Strašne rada od teba čítam tento typ článku ♥ Košice sú naozaj asi najkrajšie miesto na Slovensku, veľmi rada tam trávim víkendy!:) Jedlo vyzerá skvelo a s priateľom ste strašne zlatí! Má pravdu, že byť zamilovaný je krásny pocit, mne zas niektorí vravia, ako to nemá na dialku zmysel a podobne a pritom sme už vyše rok a pol spolu šťastní, aj keď nás delí 5 hodín cesty vlakom:) So sestrou sa mimochodom vážne podobáte a blond ti veľmi pristane!:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  2. naozaj veľmi pekné fotky aj popisky :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tak článek je fakt dokonalý, takže bych určitě uvítala víc takových :) jinak fotky jsou krásné, to jídlo! A ty vlasy se mi taky moc líbí, hrozně to k tobě sedí, fakt moc ti to sluší! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vlasy máš naozaj super :)Skvelý článok a aj fotky :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mmm, toľko mňamiek! :D ♥ a moc vám to spolu sluší :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Si naozaj krásna! :) s priateľom Vám prajem a hlavne, skúste si tú zamilovanosť udržať, čo najdlhšie!! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Bariii to sú nádherné fotky a vyzerá že úžasne pečieš!:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára