ICE CREAM & BOHO TOP


Asi si neviete predstaviť aká som vydesená. Desí ma budúcnosť, desí ma to, čo bude dnes, čo bude zajtra. Desia ma veci, ktoré sa ešte nestali, ale viem, že sa stanú. Desím sa robenia chýb s vedomím, že viem, keď o ne ide. Dáva to zmysel?
Je leto, čas bezstarostný, kedy by sme mali premýšľať iba nad tým či dnes pôjdeme na kúpalisko, na zmrzlinu k vode alebo si urobíme výlet. Bohužiaľ, moja hlava je priveľmi zaneprázdnená a jediné, na čo dokážem myslieť je, že o týždeň v pondelok ma čakajú skúšky do autoškoly. A nie, aby som sa aj niečo učila, pozrela si nejaké teoretické otázky. Namiesto toho robím hádajte čo. Presne tak. Úplné nič.
Túto časť seba neznášam, lebo nedokážem nič robiť. Uvedomujem si svoje akcie až v tej chvíli, keď mi skutočne horí pod zadkom a som vystresovaná natoľko, že iné veci v tej chvíli neexistujú. Možno je dobré, že sa v tej chvíli viem tak neskutočne nakopnúť, ale cenila by som si na sebe viac, ak by som bola taká nakopnutá už teraz. Totižto seriály, víkend, pohoda, filmy. Najväčší žrúti času.
A o pól dvanástej v noci, v sobotu v noci, kedy by som mohla byť pokojne niekde vonku, sedím a premýšľam nad tým, čo všetko by sa dnes dalo robiť. Napadlo ma aj učenie sa, ale tejto myšlienky som sa hneď striasla a odložila si ju na 48 hodín pred začiatkom skúšok. Skvelé, že môj mozog sa dá naprogramovať iba na takéto akcie, ale keď sa chcem nútiť učiť, to už sú iné záležitosti.

You probably can't even imagine how freaked out I am. I'm freaking out about future, I'm afraid of things that will happen today or tomorrow. I'm afraid of things that didn't happen but I know they will. I'm afraid of doing things knowing I'm doing them. Does it make sense?
It's summer time, we should be thinking about our plans for today, whether we will go to tthe swimming pool or we'll eat ice cream near the river. Unfortunately, my mind is too busy and the only thing I can think of is that next Monday I'm taking my test from driving school. And now, when I should be studying I'm doing guess what. That's exactly right. I'm doing nothing at all.
I hate this part of me when I can't do anything. I only become aware of the reality when the time is trully catching me and I'm stressed enough to not think of any other things in that moment. Maybe it's good I'm able to kick myself and start doing things in that moment but I'd appreciate more if I could kick myself now. You know tv series, weekend, chill and movies. The time eaters.
And here I am writing new post on a Saturday night when I could be somwhere out woth friends but instead I'm just thinking of the way this evening could have gone. I even thought about studying but immediately I got rid of these thoughts until 48 hours before the driving test. It's so amazing my brain can be programmed only for these kinds of actions but when I want to study, it refuses.
















top - H&M / shorts - H&M / shoes - imoda.sk / sunglasess - Mango / bag - Michael Kors / lipstick - Rimmel 

Ak prídete na to ako sa dá naozajstne napumpovať na učenie a pripomenúť si dôležitú udalosť, dajte mi prosím vedieť, lebo tento trik by som teraz nesmierne využila.
Mimochodom, toto je sľubovaný príspevok z Českých Budejovíc. Čo hovoríte na toto prostredie a outfit? Trafila som sa vám do vkusu? Ja som spokojná!

If you know how to motivate yourself into studying and how to remind yourself of important events please let me know because I could use this trick.
And by the way, this is the promised post from České Budejovice. Do you like the environment and the outfit? Is it likeable? I'm satisfied with it!

Bari


Komentáre

  1. Aj ja sa desím mnohých vecí. Najviac svojej budúcnosti. Nejde ani o to, že na akú výšku pôjdem alebo akú prácu budem mať. Skôr toho, či môj život bude mať zmysel, či bude plnohodnotný, či budem mať okolo seba stále tých istých ľudí. Nikdy ich nechcem stratiť. Nikdy nevieš, čo sa stane, mnoho ľudí sa bojí, že keď budú mať 30, tak stále nebudú mať akýsi smer v živote, ale čo keď, budeme mať 30 a bude tu nejaká vojna alebo nastane veľká kríza, to budú horšie problémy. No práve preto je super snažiť sa na to nemyslieť a desiť sa práve takých vecí, ako je autoškola!:)

    Ináč, mám na bloglovine veľmi veľa poukladaných tvojich článkov, že ti ich okomentujem, no nie a nie sa k nim dostať, tak aspoň tuto ti to zhrniem. Neskutočne, ale naozaj neskutočne sa mi páčil ten článok o snoch! Tak nádherne si ho napísala, až som mala všade zimomriavky. Rada čítam tvoje články. Keď prídem na väčšinu blogov, tak čítam iba o tom, čo majú na sebe a kde to kúpili, ty vždy prídeš s nejakou témou, ktorú krásne rozpíšeš a to ma veľmi baví čítať!:)

    No a po druhé, daj si naspäť hnedé vlasy prosííím. Je to asi vec názoru a nechcem, aby to znelo nejako ofenzívne, no s hnedými si bola omnoho krajšia, ženskejšia. Veľmi si sa mi páčila v tom článku s tvojim priateľom, kde si mala ten červený rolák, vtedy ti to veľmi svedčalo. A vlastne aj keď si dávala na ig fotku v tejto blúzke, tak si sa mi oveľa viac páčila v tej hnedej verzii. Ale je to iba na teba, keď sa ty cítiš dobre, tak potom niet o čom, no mne chýbajú tvoje staré vlásky. Bola si v nich výraznejšia a zaujímavejšia. :))

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovedaťOdstrániť
  2. aj mne si sa viac páčila s hnedými vlasmi :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som na tom rovnako, tiež sa niekedy veľmi hĺbavo zamyslím nad svojou budúcnosťou a desím sa toho času, keď zmaturujem a nastane čas osamostatniť sa, nájsť si prácu, vydať sa, starať sa o rodinu, niekedy mám strach, že to jednoducho nezvládnem. Na skúškach z autoškoly držím palce, mňa čakajú za presne 16 dní a tiež si stále hovorím, ako si budem robiť testy a učiť sa a každý deň to odkladám na ten ďalší, haha:D Inak súhlasím s komentármi vyššie, určite je to tvoja vec, akú máš farbu vlasov a čo sa ti páči ale toto nie je ono, hnedé ti svedčali najviac!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Outfit je veľmi pekný :) Neboj sa skúšok, ja som mala tiež strašné stresy a už som mesiac a pol vodičkou ! :) Samozrejme, je to aj o policajtoch, ktorí tam sú, no najmä o nervoch. Ja som zjedla asi tonu čokolády, aby som mala menšie stresy, no moc to nepomohlo :D Držím palce, neboj to zvládneš :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásny outfit a mne sa páčia na tebe aj tieto vlasy:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára