PINK-ISH


Flákam to, že áno?
Keď som chcela pridať tento príspevok už včera, nevedel ma napadnúť žiaden zmysluplný text, ktorý by sedel nejakým príbehom k tomuto outfitu. Nechcela som to siliť, tak ho pridávam až dnes, keď mám kopu myšlienok a nápadov, ktoré s vami chcem zdieľať.
Momentálne sa nachádzam v Česku, konkrétne v Českých Budejoviciach, a poviem vám, že som ohromená, aké krásne sú tie české mestá. Zatiaľ čo väčšina slovenských miest má len malé námestia a centrum mesta vo veľkosti väčšieho trojizbového bytu, tu je námestie práve naopak obrovské a centrum mesta tak honosné, že by som sa v ňom dokázala stratiť.
Celkom smutné, že Slovensko, tak krásna krajina, sa nemôže pýšiť takými krásnymi mestami ako Budejovice, Brno či Praha. Je tu istý číselný rozdiel, no ako hlavné mesto Slovenska by Bratislava mala ukrývať nejaké krásne miesta. možno aj ukrýva, no ešte som ich nenašla.
Ponáhľam sa odfotiť vám dnes nový outfit, aby som vám mohla ukázať nejaké nádherná miesta, hádam mi uveríte, aké je to tu famózne.

I'm neglecting it here, rigth?
Well I wanted to post this post yesterday but somehow I wasn't able to write something connected to this outfit or to my current life. I didn't want to just write with no reason so I'm adding it today and I have lots of new thoughts and ideas I'd like to share.
Right now I'm in Czech Republic, in Ceske Budejovice and I can honestly say how beautiful Czech cities are. Slovak cities usually have small time squares and they are smaller than a 3 room flat but here the time square is that huge I could get lost easily.
It's a pitty that Slovakia is a marvellous country but doesn't have as beautiful cities like Brno, Budejovice or Praha. There is a difference in numbers of course but for example Bratislava, the capital of Slovakia, should be prettier. Maybe it's hot hidden some great places, but I don't know about them.
Now I'm going to take photos for you so you could see the amazing environment I'm in. I hope you'll believe me.












shirt - H&M / shorts - Pull&Bear / necklace - H&M / bag - Bershka / shoes - Stradivarius / lipstick - Rimmel 20

Bari

Komentáre

  1. Such a cool casual look dear! You look gorgeous! love your bag :)
    Stella
    www.stellaasteria.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie fotky sú krásne :) Nemáš iné vlasy? Nechodím na tvoj blog úplne pravidelne, no zdá sa mi, že si ich mala tmavšie :) Strašne sa ti hodia :)
    Aďulik Sun

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky a táto kabelka je naozaj úžasná !
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Budějky mají opravdu krásné náměstí! ..a ikdyž jsem tam byla už několikrát, stále se v postraních uličkách ztrácím ;) Ale jinak mi moc nepřijde, že by byly Budějce nějaké vyjímečné, spíš je vnímám jako takové obyčejnější tuctové město, ale možná to bude tím, že do nich jezdím pravidelně už od malička, tak už mi uniká jejich vyjímečnost :)
    Každopádně nové vlásky jsou krásné, moc ti sluší :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Outfit je nádherný, jako vždy :) a jsem moc ráda, že tak chválíš česká města, zvlášť protože v Brně bydlím :) ale abys věděla, já třeba Bratislavu miluju...nebo aspoň centrum, ty malý uličky jsou dokonalý :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Nádherné fotky! A outifit je naprosto boží. Moc ti to sluší! Nechápu, že tvůj blog jsem nenašla dřív, vážně super! :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára