PURE & BLOND



O tom ako som sa chcela stať blondínkou - časť prvá.
Berte tento názov ako vtip, keďže som sa ňou v podstate ani nechcela stať. Mojim cieľom nebolo kúpiť si farbu na vlasy s názvom platina, no vystrelilo to tak a takto to teraz vyzerá na mojej hlave. Poriadny nezvyk, to vám veru poviem, no nemôžem povedať, že by sa mi byť blondínou nepáčilo. Je to presne také isté ako byť hnedovláskou či čiernovláskou. Akurát som si vypočula už pár vtipov o blondínkach za volantom a to ma veru pred skúškami nepovzbudzuje.
Modré oči, blond vlasy, svetloružový top - naozaj pomaly ako bárbinka. Nie je zlé občas sa tak cítiť a občas tak ani vyzerať. Keď som bola malá, takéto bábiky boli mojimi idolmi. Mala som ich doma kopy, väčšina z nich mala blond vlasy a, prirodzene, modré oči, tak isto ako aj ja. Napokon som k svojmu idolu o čosi bližšie - základné črty spoločné už máme. Ale perfektne sa necítim, bodaj by to bolo naopak.
Omielať stále znova a znova, že nikto nie je perfektný je hlúposť. My sme perfektní. My všetci sme niečím perfektní. Perfektne šialený, perfektne uvoľnení, perfektne neperfektní. Čokoľvek čo si zmyslíme. 

How I wanted to become a blondie - part one.
Honestly the title of this post is just silly because I never wanted to become a blondie. My goal was never buying a platinum shade of blonde but somehow it ended up on my head. I'm still getting used to it truth be told but I can't say that I don't like being one.  It's actually similliar feeling to having brown hair and having black hair. But the difference is that people like jokes about blonde haired girls and I was told plenty of them mostly about blondies driving cars - like that's making my mood better when I'm about to have my driving licence.
Blue eyes, blonde hair, baby blue top - I'm looking like a total barbie. It's not bad feeling from time to time this way or looking this way. When I was young my role model was Barbie. I had many barbie dolls and most of them had blonde hair and of course blue eyes. So now I'm one step closer being like my role model, we have something in comment. But I don't feel perfect, I wish I would.
Telling you over and over again that nobody's perfect isn't right. We are perfect. Each of us has something perfect. We are perfectly silly, perfectly free, perfectly imperfect. Anything we wanna be. 


















top - Lindex / pants - Zara / shoes - Sempre / bag - Bershka / necklace - H&M / lip liner - Rimmel 014

Dnes iba tak kratšie, keďže ma čakajú posledné písomky v škole. Musím si opraviť známky a opraviť si aj tak trochu život. Myslite na mňa a posielajte mi dobrú náladu a hlavne vedomosti z matematiky!
Čo poviete na túto farbu?

So that's all for today because I'm finishing the semester in school. I also have to fix my grades and fix my life too. Think of me and try to send me good mood and please send me your mathematical knowledge.
How do you like my new hair?

Bari


Komentáre

  1. blond vlasy sa ti hodia ;) trosku som sa pousmiala nad tou castou o barbinkach, pretoze tie tvoje si pamatam zo skolky :):)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Blond ti sluší :) Outfit je super kombinace a botky mě zaujaly na první pohled.

    Simply Janet
    Realash - sérum na řasy GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  3. S písomkami s tebou súcitím,preyože mam toho teraz v škole tiež moc - ale to asi každy :))
    BTW ten outfit je krásny a jasné že aj ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S písomkami s tebou súcitím,preyože mam toho teraz v škole tiež moc - ale to asi každy :))
    BTW ten outfit je krásny a jasné že aj ty :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Outfit je opět krásný a myslím, že už jsem ti to psala minule, ale mně k tobě ty vlasy prostě jdou, takže ať si každý vtípkuje, jak chce! A držím palce! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Outfit je moc krásny, tá kabelka a sandálky sú dokonalé! ♥ vlasy ti moc svedčia :D
    Girl with pink nails

    OdpovedaťOdstrániť
  7. You look perfect to me dear! Love this nude look on you! Simply amazing!
    xxx
    Stella
    www.stellaasteria.com

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára