REASONS TO WEAR RED


Keby som mohla môjmu starému ja niečo odkázať, bolo by to určite, že sa nemám príliš vytešovať na leto. Naivne som videla len to pozitívne - nanuky, zmrzlina, kúpaliská, dovolenka, žiadna škola. A nevidela som iné celkom dôležité doplnky - ako napríklad tá nesmierna horúčava, ktorá spôsobuje, že zo mňa tečie ako z kohútika. A čo je ešte horšie - priliehavé topy ako tieto sú zakázané. Dôvody sú jasné, potíme sa. Všetci. A je to neznesiteľné.
Dôvod, aby som si dala na seba tento top nepoznám. Je mi v ňom prílišné teplo. Je mi dokonca jedno, že vyzerá skvele na postave, jediné, čo celý deň potrebujem sú klimatizované miestnosti. Väčší alebo snáď rýchlejší pohyb je nemysliteľný, keďže sa po pár sekundách začnem roztápať ako vanilková zmrzlina. Tento top som si však chcela obliecť hlavne preto, lebo je v mojej obľúbenej červenej.
Existuje mnoho druhov červenej. Červená s prímesou oranžovej, tmavá červená, krvavočervená, burgundy,... Ale iba jedna červená lahodí môjmu oku najviac. Je to tento odtieň.
Niektoré ženy sú ako straky, že sa otočia za všetkým, čo sa ligoce. Ja sa otáčam za touto červenou. Vedela by som nosiť červené nohavice, červený top, červené topánky v tomto odtieni a stále by mi nestačilo. Táto moja závislosť sa prejavuje už hodnú chvíľu, je to taká úchylka, keď vidím v obchode niečo v tejto farbe vyskúšam si to. Je mi jedno, že mám veľa červených vecí, pretože ich stále dookola nosím.
Dôvod prečo som si teda dala top, v ktorom sa prílišne potím, je jednoduchý. Som závislá na jeho farbe, prevedení, tvare.

If I could tell my old me something, I would tell me that I shouldn't get too excited for the summer. Me ,silly, I thought only of the positivities - ice cream, swimming pools, vacacion, no school. But I didn't see the important stuff - for example the huge hot temperature which makes me wet all the time. And what's even worse - tight  tops. They should be forbidden. The reason is simple - because we sweat. And it's so unbearable.
The reason why I wore it is unknown. It's too hot in it. And I even don't care how amazing it fits me. The only place I want to be the whole day are air conditioned rooms. Faster movement is unthinkable because after few seconds on the sun I'm starting to melt away like vanilla ice cream.  I wanted to wear this top so much because of its color which is my favorite shade of red.
There are plenty of reds. Red mixed with orange, then dark red, bloody red, burgundy,... but only one of them is the one I like the most. This is the shade.
Some women turn around whenever they see some glitter.  I turn around when I see this color. I could wear all red outfit. Red pants, red top, red shoes in this shade and I still would want more. This addiction of mine has been around. When I see something in a store that has the nicest shade of red I always try ut on. I don't really mind that I have lot of clothes in this shade because I'm wearing them all the time.
The reason I wore it even though I sweat a lot is simple. I am so addicted to its color that I just had to.









top - House / skirt - Stradivarius / shoes - H&M / bag - Michael Kors / sunglasses - Aliexpress 

Noste červenú. Každej žene sa hodí červená. Síce na každej vyzerá dobre práve ten jeden odtieň, no stále je to červená. Máte ju v obľube?

Wear red. Red looks great on every woman. Although every woman has this one shade of red that fits her best. Do you like red?

Bari

Komentáre

  1. Já si teda na sobě nedokážu představit červenou v jakémkoliv odstínu, nicméně tobě moc sluší a top je nádherný :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Okuliare sú veľmi zaujímavé a červená sa ti veľmi hodí ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi sa mi páčia tie okuliare, tie sú úplne top :) mne sa páči červená tiež, ale trošku v tmavšom odtieni ako je toto tričko. Ak sa môžem spýtať, kto ťa fotí? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já a červená, to nejde dohromady. Na mně se mi nelíbí, ale tobě to fakt moc sluší, krásné fotky :)
    Veronika

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja červenú veľmi nenosím, asi som nenašla ešte ten svoj odtieň. Ale nečudujem sa, že ty zbožnuješ túto farbu. Naozaj sa ti hodí! A pekné fotky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky chválím brýle, ty jsou úžasné. Já červenou miluju! :)

    For a healthly life

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára