SUMMER SALES HAUL


Vždy keď prichádza leto, s letom sa teším na jednu udalosť - zľavy. Celý rok si šetrím peniaze (no dobre, nie tak celkom celý rok) a potom ich pred letom obúcham v zľavách. Robím to už tretí rok za sebou, nikdy nenakupujem na leto na jar, ale vždy si to nechávam až na jún a júl. Dôvod je, že naozaj ušetrím veľa. Napríklad tento rok som si uchmatla bundu z brúsenej kože z Manga, ktorá pôvodne stála 80€ len za 30€. A to nie je jediná vec, na ktorej som poriadne zachránila svoju peňaženku.
Aby som pravdu povedala, milujem nákupy. Nie som príliš posadnutá nakupovaním, aspoň nie tak, ako pred rokom. Teraz sa snažím myslieť aj na budúcnosť a na iné veci ako na nakupovanie. Tiež si teda ukladám peniaze na bok, ktoré nechcem minúť na blbosti, ktoré si pár krát oblečiem.
Každopádne, verím, že sa vám budú páčiť veci, ktoré som si kúpila, a že vás možno inšpirujem k tomu, aby ste sa do obchodov šli pozrieť.

Everytime summer is near I'm excited about one event connected to it - sales. Whole year I am saving some money (okay, not the whole year) and then before summer I spend them. I did it for the third time in a row so I never shop in spring but I shop in sales in June or July. The reason is simple. I'm saving a lot of money. For example this year I bought a jacket from leather from Mango. The original price was 80€ and I bought it for 30€. There are plenty of other stuff I saved money on.
Truth be told I love shopping with all my heart. But I'm not trying to be too obsessive about it. Or at least I don't want to be that obsessed for instance like last year. I try to think about my future and I'm saving some money that I don't want to simply spend on silly things like clothes that I wear 3 times.
Hopefully you'll like the things I bought and perhaps you will get inspired to go check the sales in stores right now.




Zara, 19.99€


Adidas, 24.90€


Zara, 12.99€


Zara, 9.99€



Mango, 8.99€


Pull&Bear, 19.99€



Mango, 29.99€

Spokojnejšia so svojim nákupom byť ani nemôžem. Kúpila som si veci, ktoré v mojom šatníku chýbali - kvalitné tenisky na behanie po meste, biela kabelka alebo letný top. Kúpila som si, samozrejme, aj veci, ktoré by som nemohla len tak nechať v obchode ako napríklad ružovú blúzku zo Zary alebo bundu z Manga.
Chystáte sa na letné zľavy aj vy? 

I couldn't be happier about my shopping. I bought stuff my closeth missed - like sneakers for going out to the city, white big bag or summer top. I also bought things I couldn't leave easily in a store. That's for example the pink top from Zara or the jacket from genuine leather from Mango.
Are you about to go see the sales?

Bari

Komentáre

  1. Ja už som po letných nákupoch a skoro všetky kúsky som chytila v polovičnej zľavy. Tá bunda z manga, čistá závisť!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Taky se chystám na slevy! A ještě když vidím, co za top kousky si ulovila, tak musím co jít nejdřív ať na mě taky něco ještě zbyde:D!!
    FASSHION MIND

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne kúsky! Hlavne ten ružovkavý top :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára