DEAR DIARY VIII.


Vitajte konečne pri osobnejšom príspevku zo série, kde vám ukazujem časť môjho života, zákulisie písania nielen článkov, ale celkovo viac spoznáte mňa. Aspoň teda dúfam, že sa o mne dozviete niečo nové, pretože sa mi zdá, že som vám toho o sebe toľko už povedala, že nič nezostalo. Ale poďme teda na to, uvidíte aspoň aké je moje leto pre zatiaľ skvelé.

Prvá a úvodná fotky je odfotená v tej momentálne na Slovensku najkúlovejšej kaviarni, v Starbuckse. Ako každá tínedžerka, tešila som sa na otvorenie prvej predajne na Slovensku. Kávu od nich som už dva či tri krát mala a veľmi príjemne ma prekvapili ich chute. Nepamätala som sa však, že za dve kávy a keksík sa dá zaplatiť až 14€. Táto cena ma jemne odradila od bežného navštevovania Starbucksu, keďže svoju peňaženku radšej vetrám niekde inde. Prišlo mi dokonca vtipné, že teraz, keď sú zľavy som za dvojo gatí zaplatila menej ako za dve kávy. Každopádne, stálo to za to. A určite to nebol môj posledný krát v Starbuckse, pretože karamelové frapé ma až príliš oslnilo.

Chodievate do Starbucksu? Neporadíte mi nejakú skvelú kávu alebo drink?


Welcome to more personal post from the dear diary series where I show you the other part of my life, something from behind the posts where you can get to know me better. At least I hope, that you will find out new infos about me because it feels like I told you everything about me. But let's get to it finally and I hope you will see how wonderful my summer is going.

The first photo I'm showing you was taken in the coolest coffee shop and that's Starbucks. As every other teenage girl, I was so looking forward to opening Starbucks in Slovakia. I have had coffee from there before and I really liked the sweet taste. But I didn't remember that two coffees and a sweet costs 14 euros. This price surprised me and it might have convinced me that Sturbucks won't be my daily routine. I like my money too much and I like spending it somewhere else. It sounds funny that I paid more in Starbucks than I paid for two pairs of jeans. At least the coffee was worth it. And for sure it wasn't the only time I visited Starbucks. The caramel frapé was so delicious.

Do you go to Starbucks often? If so what's your favorite coffee or drink?


Pri drinkoch teda ostaneme a vy sa môžete pokochať jahodovou a levanduľovou limonádou, ktorá je mojou jednoznačnou favoritkou.

We'll stay in the dirnks category and you can take a look at a strawberry and a levander lemonade which is my ultimate favorite.



Ak ste si ešte stále nevšimli, nejem zdravo ani nemám nijak upravenú stravu. Ale to pre vás nie je žiadna novinka. Vždy chcem skúsiť nejakú novú chuť. Zaexperimentovala som so zmrzlinou, no sklamala som sa. Mangová príchuť bola naozaj umelá. Vydarilo sa mi však vyskúšať opäť nové sushi, tentokrát som si dala sushi s tuniakom, ktorého som už chutnala, no určite som si ho takto neužila.

If you still don't know this about me, I don't eat helathy at all. But if you read my blog, this isn't anything new for me. But I always try to experiment and try new tastes. I experimented with ice cream and I tried for the first time mango. But it was horrible, really. What surprised me was the sushi I  tried. I tried tuna sushi and I really enjoyed this one.


Konečne som spoznala aj blogerskú dušu, Adriána, ktorého možno poznáte.

I got to meet another blogger soul called Adrian who you might know.




Zopár selfies ešte so starou farbou, ktorá bola tak trocha do žlta. Rozhodne som s novou farbou spokojnejšia.

A few selfies with my old hair color which was a bit yellow. I definitely like the one I have now more.


Môj priateľ ma za túto fotku asi zavraždí, ale chcela som sa podeliť o aktivitu, ktorú by ste na mňa asi nepovedali. Keďže máme doma skúter, rozhodli sme sa ho prevetrať. Teraz, keď mám vodičák som si to naozaj poriadne užila!

My boyfriend will probably kill me but I wanted to share this photo so much because of the activity. We have a scooter at home and we have decided to try a ride on it. Now I have my license I really enjoyed the whole experience!


Na záver jedna z fotenia, kedy som zapózovala svojej drahej láske. Celkom vydarená fotka, nie? Aké je vaše leto? 

And the last photo is taken by my love, the model was obviously me. I kinda like this one. How is your summer so far?

Bari


Komentáre

  1. Veľmi ma bavia takéto typy článkov. V Starbuckse so ma Slovensku ešte nebola, no určite sa tam cez leto zasatvím.

    NINAVE

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne fotky! Do Starbucksu som sa ešte na Slovensku nedostala, ale bola som tam párkrát v zahraničí. Tam ma to toľko nevyšlo, ale myslím, že celkovo majú dosť vysoké ceny, čo je dosť škoda. Práve aj preto chodím najradšej do Tchiba, kde majú skvelé ceny :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  3. wow krásne fotky tá posledná je úplne top :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára