HIDDEN JUMPSUIT



Premýšľam nad niečim zmyselným, čo by som vám mohla dnes povedať. Neviem však prísť na nič, to teda musí hovoriť samo o sebe. Nariekala som, že moje prázdniny sú nudné. Prvý prázdninový týždeň nudný bol. Sedela som doma, bola u priateľa a len sme tak leňošili. Celkom mi to padlo, keďže počas školského roka je to také rutinné učenie s občasnými prestávkami. Sťažovanie sa však ničomu nepomôže, v kútiku duše mám rada aj túto časť života. Nie tak veľmi ako túto uvoľnenú, no aj tie školské roky majú isté čaro.

Práve pri tomto outfite som si spomenula na školu. Sama neviem prečo. Leto by nemalo byť spojené so školou nijak. Je to čas, kedy by sme na ňu nemali vôbec pomyslieť. Lenže červená áčková sukňa mi ju aj tak pripomenula. Nepripomenula mi tie skúšania, prebdené noci, písomky, stres, zlú náladu. Pripomenula mi tie časy s kamarátkami v bufete, ulievanie, písanie domácich úloh pár sekúnd pred zvonením (teraz už len tak mávneme rukou, že) a podobné maličkosti. My mladí nechápeme, prečo nám naši rodičia stále hovoria, že toto sú najkrajšie časy. Sťažujeme sa, že nemáme voľnosť. Aj ja by som za ňu bola vďačná. Bývať sama, mať vlastné auto, prácu... to znie ako luxus! Potom sú tu dane, nakupovanie pre seba, varenie pre seba, upratovanie pre seba. A zrazu budeme sami za seba zodpovední s nulovou zodpovednosťou našich múdrych rodičov. Budem divná, ale neteším sa na to. Teším sa na tú voľnosť, ktorú budem mať, no zároveň budem otrokom sama sebe.

Viem, že by som mala byť múdra, mala by som byť zodpovedná už teraz. No toto je moje posledné leto nezodpovednosti. Brigáda mi nevyšla, vysnená 18tka je až v novembri a tak si môžem radostne užívať kúpanie, opaľovanie, oddych, pohodu a pokoj. Kto je za pokoj a pohodu so mnou?
Ešte by som vám chcela povedať aj niečo o tomto outfite. Sukňu, ktorú som už stihla spojiť s mojou školou mám už nejaký ten čas. Ako je o mne známe, veľmi rada vyťahujem staré veci, na ktoré som už možno aj zabudla. Ani si nepamätám, kedy som ju naposledy mala! Na blogu ste ju asi ani ešte nevideli. Novinkou, ktorú som začala praktikovať už v predminulom príspevku je rozdeľovanie overálov. Minule som si obliekla hornú časť overálu bez tej spodnej. Dnes som sa rozhodla vám ukázať, že overál, ktorý je vcelku, sa dá nosiť aj ako iba vrchná časť. Keďže niektoré overály vás po chvíli nudia, môžete ich zmeniť presne tak ako ja. Navliekla som naň obyčajnú sukňu a voilá, je z toho úplne nový top! Týmto som využila kúsok, ktorý bol robený na nosenie iba jedným spôsobom, tak, že som si ho obliekla a vymyslela tak druhý spôsob. Čo na to hovoríte? Nosíte overály? Konkrétne tento mám zo stránky Zaful. Môžete ich nájsť aj na Facebooku, Pintereste, Google účte či blogu. Všelijaké kupóny k nim nájdete TU.


I'm thinking about something serious that I'd like to discuss today. But somehow I can't figure out anything so this has to be it. I was desperate because my summer holiday was boring. I admit that the first week was really boring. I sat at home, was at my boyfriend's house and just was lazy. It felt good to be lazy because during school year it's just studying with some breaks. I can't say anything bad because either way I still like this part of the life. I like this one, the free one, more but the school years are the gold days I think.

Wearing this outfit school crossed my mind. I don't know why. Summer shouldn't be connected to school in any way possible. This is the time we should not be thinking. But this A red skirt reminded me of it anyway. It didn't remind me the exams, sleepless nights, stress, bad moods. It reminded me of the times with my friends during the breaks, writing homework just before the bell rings (now we never do homework, we're too lazy, right) and other little thhings. The youth doesn't get why our parents keep telling us that this is the best time in our life. We cry because we don't have freedom.  I would love to be free in the real way. Living alone,  having my own car, job,... that sounds luxurious! Then there are taxes, shopping for myself, cooking just for me, doing the household jobs. And in this future I'm fully independent and my mom and dead couldn't save me. I'm about to be weird but I'm not looking forward to it. I can't wait to have the freedom but being my own slave isn't what I had imagined.

I know I should be inteligent, I should be independent now. But this is the last summer I can be irresponsible. I don't have any job, I'm not 18 yet and I can enjoy swimming pools, sunbathing, relaxing. Who's in this with me?

I would like to tell you one more thing about this outfit I'm wearing. The skirt that you met a while ago I own for ages. You probably know about me that I like to re-wear my old stuff. I found it again. I can't even tell you when was the last time I have worn this skirt! You didn't even see this skirt on my blog. The new thing I'm obsessed about was actually in one of my previous posts and that is separating jumpsuits. The last time I worn from a two piece jumpsuit just the top. Because some pieces will start to bore you after a few times you can find out a different way to wear them like I did. I wore a jumpsuit and over it I put a skirt and voilí, it's a new top! I took advantage of it by wearing it in a different way. What do you think about it? Do you wear jumpsuits? This one is from a site called Zaful. You can follow them on Facebook, Pinterest, via google or on their blog. Also, on this site you can find some cupons HERE.











skirt - H&M / jumpsuit - Zaful / sunglasses - Mango / shoes - H&M / purse - Michael Kors / lipstick - Mac

Bari

Komentáre

  1. Jak to děláš, že máš vždycky tak krásné fotky? :) Perfektní outfit :) a já to mám taky tak - přece jenom mám ráda i tu část, kdy chodím do školy - už jen kdyby kvůli bufíku a kamarádkám! :) A já se taky hrozně těším na tu volnost, ale mám to stejně - přece jenom to není jenom sranda, že. :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja overaly moc nenosím,mám doma len 1. Ale na tebe vyzerá skvelo:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nikdy by mě nenapadlo, že top je ve skutečnosti overalem, skvělý nápad ho takto přetvořit! :)

    News | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára