LACE UP FAVES


Šnúrovačky sú jednou z mojich najväčších lások aktuálne. Neskrývam nikdy lásku k ničomu - je to na mne jednoducho vždy vidieť. Keď milujem, tak milujem celým srdcom. Aby som vás správne naviedla, nebudem dnes hovoriť o láske, ktorá sa týka materiálnych vecí. Milujem topánky, no dookola sa opakovať nemusím. Mojou najväčšou láskou (mimo ľudí a topánok) je aj môj blog, moja momentálna kvázi práca a všetko, čo patrí k tomu.

Mladí ľudia sú najusilovnejší práve cez leto. Smažia sa zarobiť čo najviac peňazí, ktoré si potom užije každý po svojom. Niekto ich minie na nový telefón, dovolenku alebo ich minie s kamarátmi vonku. Nesúdim ľudí podľa ich výberu minutia týchto peňazí. Ale mám svoje názory, ktoré sa s názormi človeka, ktorý minie ťažko zarobené peniaze na párty, odlišuje. Nejde o to, že by som sama sebe nedopriala zábavu alebo žeby som ju nebodaj nedopriala druhým ľuďom. Najväčšou chybou dnešných ľudí je, že myslia na prítomnosť. Iba na prítomnosť. Na budúcnosť takmer úplne zabúdajú. Nezaujíma ich, že pokiaľ sa nenaučia hospodáriť s peniazmi a so svojim životom dnes, o 20 rokov už bude neskoro. Budú žiť z výplaty na výplatu čudujúc sa prečo niekto iní s rovnakou výplatou vyžije dlhšie. Zachádzam ale až do prílišných podrobností.

Nechcela som sa príliš vyjadriť, no slová zo mňa vypadli. Rada by som však ocenila robotu ľudí, mladých ľudí, ktorí drú na sebe a na tom, po čom túžia. Či už trávite 12 hodín v kuchyni len preto, aby ste si užili vysnívaný koncert. Alebo ste zavalení papierovačkami, aby ste sa odmenili nákupmi, či odmenili svojich blízkych, či niekam šli. Je to obdivuhodné, že mladí ľudia pracujú. Som hrdá na každého jedného, ktorý by mohol sedieť doma, no nesedí. Ak brigáduješ, pracuješ, snažíš sa, máš u mňa rešpekt. A čo vy? Pracujete/brigádujete? Ako sa rozhodujete minúť peniaze?


These lace up heels are currently one of my biggest loves now. I can't hide love - I'm just the kind of person which loves showing love. If I love, I love with my whole heart. And to correctly set the theme, I'm not going to talk about love for the material things today. I love shoes but I told you too many times. My biggest love (besides my family, boyfriend and shoes of course) is my blog, my work and everything connected to it.

Young people are the busiest during summer. They try to earn as much money as it's possible and then they enjoy it in different ways. Some of them spend them on new iphones, another spend them on vacacion or going out. I'm not judging the way they are spending their money. But I have my  opinions which might be different than opinions of a person who spends all their money on partying. It's not that I don't party or that I don't want other people to party. The mistake that every young person does is that they only think about today. Only today. They forget about the future. They don't care that if they don't know how to save money today, they probably won't know it 20 years later. They will be wondering why their living costs so much. But I guess these are the forgetable details.

I didn't wanted to expose this opinions but the words just fell out of my mouth. I'd like to appreciate the work of young people though which work hard. Whether you're 12 hours per day in kitchen just because you want to go to a concert. Or your mind is full of paperwork because you want to buy new stuff or you want to go somewhere. It's so amazing young people work. I'm proud of every one of us, who works and could be sitting at home. If you do a job and you try your best, you have my respect. And what about you? Are you working? How are you spending your money?









top - F&F / skirt - Stradivarius / shoes - Asos / bag & watch - Michael Kors / lips - Max Factor

Komentáre

  1. peniaze pôjdu hlavne na školu :) ale samozrejme si niečo občas doprajem :p jedlo, oblečenie a tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Máš krásné vlasy! :)
    Studuji vysokou a u toho si vydělavam, aby naši nemuseli vše táhnout sami :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. júúúj tie topánky sú bohovské :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára