OFF THE SHOULDER DRESS


Dostávame sa k presnému opaku outfitu z minulého príspevku. Zatiaľ čo vtedy som sa sťažovala, že som musela mať na sebe viac vrstiev v lete, tu som takmer vyzlečená. Ľahké šaty, vysoké topánky a batôžtek na chrbát. Čo viac si v dobrodružné dni dopriať? Jedine tak topánky na prezutie, keďže spomínané opätky mi urobili hrozné otlaky na nohách a tak každý pohyb bolí.

Naozaj konečne (u mňa často používané slovo) sme sa stretli s Ninou a odfotili ,,pár" záberov. Nebola som zvyknutá tak dlho fotiť, u mňa je to väčšinou rýchla vec, ktorá zaberie maximálne 15 minút. S priateľom máme už nejaký ten zvyk, poznáme sa navzájom - on vie ako najlepšie zachytiť mňa a outfit, ja už mám natrénované pózy. Vypadnúť z tohto kolobehu a fotiť takmer dve hodiny pre mňa bolo tak vyčerpávajúce, že ani príspevok som nestihla napísať. Prišla som, prezliekla som sa, bum a spala som.

Väčšinou mám veľa príhôd z fotení. Občas sa mi stávajú príjemné a nečakané veci. Napríklad minule ma s kamarátkou zastavilo jedno dievča, popri tom čo sme my fotili, pochválilo mi blog a tiež aj vtedajší outfit. Nesmierne mi to zlepšilo náladu, tak hneď aj fotky vyzerali živšie. Málokedy sa mi stávajú aj nepríjemnosti. Ako keď si zabudnem kartu do foťáku, alebo keď na nás s Viki bezdôvodne kričali 12 roční chlapci. V tomto svete zjavne musím byť pripravená na oboje.

Som šatičková aj sukienková, to ste si mohli všimnúť. Milujem vysoké topánky celým svojím srdcom. Paradoxom je, že sukne a vysoké topánky nosím najmenej. Keďže v lete behám, nechodím, premiestňujem sa z miesta na miesto, vysoké topánky by neboli tou správnou možnosťou. Potom je mi pohodlnejšie dať si k outfitu nejaké gate skôr ako šaty. Obľúbila som si culottes, ktoré nosím každý druhý deň. Sú dni, kedy mám chuť vyzerať a cítiť sa naozaj pekne a špeciálne. Dať si šaty, byť za dámu. Jesť zmrzlinu, sedieť v kaviarni, klebetiť s najlepšími kamarátkami. Chýbali mi v šatníku šaty odhaľujúce plecia. Tento trend ma pochytil už minulý rok, obchody sa doslova zavírili takýmito kúskami. Lenže všade som videla len jednofarebné kúsky, v ktorých som samú seba nespoznávala. Šaty z rosegal.com to napokon schytili. Úprimne, po mojich zlých skúsenostiach s ázijskými stránkami som neverila ani v kútiku duše, že tieto šaty budú tak kvalitné a tak sa mi zapáčia. Musela som si ich preklepnúť na ich  FB, Pinterest, opäť Retailmenot a dokonca aj profil na google. Už mi prišiel overál, ktorý nevyzeral ako na obrázku (nečakané), overál, ktorý mi bol malý (nečakané). A teraz prišlo naozaj niečo NEČAKANÉ. Šaty, ktoré mi sedia, ktoré sa mi páčia a poviem vám, tá kvalita je decentná tiež! Žeby sa diali zázraky?

Here I'm showing you the exact opposite of the latest outfit I posted. In my last post I complained about layers of clothes I had to wear because of weatherbut in comparison in this post I'm nude. Light dress, high heels and a backpack. What more can a girl dream of during adventurous days? Maybe some flats to put in that backpack because my feet seriously hurt after yesterday.

Finally (I mean it, really) we met with Nina and took some photos. Some more. I wasn't use to take photos for that long time. We mostly take photos with my boyfriend just in 15 minutes. We know each other really well  - he knows my best angles and how to take the photos of the outfit and I have some poses trained. Being out of this routine and shooting for almost 2 hours was so exhausting that yesterday I wasn't able to finish this post. I just came, undressed myself and fell asleep.

I often have many stories from shootings. Sometimes unexpected things happen to me. For instance once I was taking photos with a friend, a young girl walked past us and she complimented me my outfit and my blog. It made my day and made the photos look even better. Hardly ever, but also, happen not so comfortable situations. Once, I forgot my SD card, other time when I was taking photos with Viki, 12 year old boys were making fun of us. I guess I have to be prepared for everything.

I'm a dress and a skirt person as you could see. I love wearing high heels with all my heart. The funny thing is that I wear them only from time to time.  Because during summer I'm not capable of  running in heels, I choose sneakers. And hand in hand in sneakers come some pants, not skirts. What I'm really loving to wear these days are culottes. I wear them daily. But some days I want to look nice and special. I just want to wear a pretty dress, high heels, look like a lady. Eat ice cream, sit in a coffee shop, gossip with best friends. I missed so much in my closet a piece of dress that would be off the shoulders. The trend has been around ever since last year and the stores are full of it. But I wasn't able to find the exact piece I wanted. I only found some one color dresses that didn't feel like me.  The dress from rosegal.com surprised me then. I had to first check their social media including Pinterest, FB, google and Retailment. Honestly, I had so many bad experiences with asian sites that I wasn't even hoping for this dresss to turn out so great. I had 2 disappointments - overal that didn't look like the image (shocking) and an overal that didn't fit me at all (shocking). And now this was a SHOCK. The dress fits me perfectly, I like them and the quality is pretty decent too. Perhaps some miracles are happening? 













the dress - rosegal.com / shoes - Stradivarius / backpack - elitmoda.sk / rings & necklace - H&M / lips - Max Factor 

Bari

Photos by CapturedNina

Komentáre

  1. Fotky sú naozaj krásne, páči sa mi to prostredie :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj ja milujem šaty a sukne najviac, totižto v nohaviciach sa už vôbec necítim dobre.
    A fotiace trapasy sú u nás na každodennej báze. Keď fotím s mojou najlepšou kamarátkou, tak už má taký zvyk, že ma vždy odfotí s nejakou zazerajúcou pani, potom mi odsekne nohy a tiež ma fotí práve vtedy, keď rozprávam.
    Inak neskutočne ti tento look pasuje, fotky sú prekrásne a už si aj začínam zvykať na tvoju blonďavú hrivu, i keď stále sa mi viac páčiš s tmavými vlasmi♥
    Lily Of the Valley

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Fotky se vám, holky, moc povedly!! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára