OLD PURPLE PURSE & HEELS


Po dvoch rokoch blogovania (zabudla som vás upozorniť, že môj blog oslávil 2. narodeniny, no tento rok sa mu jaksi nechcelo oslavovať) som dosiahla cieľ, ktorý som si stanovila ešte na začiatku. Úplne najviac zo všetkého som chcela získať čitateľov zo zahraničných krajín. A posledné dva mesiace sa vyšvihlo na TOP v rebríčku návštevnosti štátov práve USA. Dokonca mám posledné dva mesiace viac návštev odtiaľto, ako zo Slovenska.
Teraz mi to nelichotí tak veľmi, ako by mi to lichotilo pred dvoma rokmi. Moje staré ja by skákalo. Naozaj až po plafón, pretože mať čitateľov z Ameriky sa mi zdalo vtedy nemožné. Nemožné, pretože som si neverila a vôbec som si o sebe nemyslela (ani nemyslím), že by môj blog vyčíňal z davu alebo by bol nejaký špeciálne pútavým. Stále sa opakujem, že sa nesnažím obliekať výstredne. Nepotrpím si (ale potešia ma) na značkové veci, na príliš drahé veci. Som len študentka, preto je môj blog zameraný na módu mojej vekovej skupiny a na módu, ktorú predpokladám, že si študentky vedia dovoliť.
Oblečenia som si za posledný mesiac nakúpila veeeeeľmi veľa. Bola som jednak v second hande, navštívila som Aupark v Bratislave a tiež som si ulovila pár kúskov aj v nákupnom centre v Nitre. Na staré kúsky som úplne zabudla. Až včerajšie kompletné poupratovanie šatníka ma donútilo uvedomiť si, že tie nákupy boli zbytočné. Všetkého som mala na leto dosť už aj pred tým, chcela som sa iba potešiť maličkosťami, ktoré sa vymkli spod kontroly. Medzi kúskami, na ktoré som po dlhej dobe narazila boli aj šnúrovačky z roku približne 2010, kedy sa o trende týchto topánkach asi ani neuvažovalo. Ako naschvál som si spomenula na kabelku, ktorú som si kúpila k nim. Perfektný výrazný odtieň fialovej ulichotil môjmu oku.
Nákupným maratónom som sa rozhodla opäť povedať STOP. Pamätáte na môj detox z apríla? Vydržala som mesiac nič si nekupovať na oblečenie. Keďže som došla na hranicu môjho účtu, kedy neviem čo mám plakať, či sa smiať, musím urobiť opatrenia opäť. Rozhodla som sa svoj detox predĺžiť na celé dva mesiace. Výnimku si dám len na dovolenke alebo výlete, ak sa na takomto mieste vyskytnem. Snažím sa prekonávať sa, hoci takýmito smiešnymi činmi, no aspoň zistím, či 60 dní zvládnem. Kto do toho ide so mnou? :)

After two years of blogging (ooops, I forgot to inform you that my blog celebratet its 2nd year anniversary but it wasn't in a celebration mood) I finally reached the goal I wanted at first. I wanted the most to gain readers from other countries in the world. And the last two months helped me reach it because now the TOP country in my statistics is USA. It has been number one for two months now, I have more viewers from USA than from Slovakia.
It's not as flattering as it would be two years ago. My old me would jump so high. It would jump into the universe because gaining american readers seemed unreal. Unreal because I didn't believe in myself then and I don't believe that my blog is different from others or it has something so original in it or special. I repeat myself all the time that I don't try to dress differently. I don't need (but I like) designer stuff or too expensive clothes. I'm still a student and my blog is about fashion people in my age wear  I try to show you the clothes that is affordable and wearable.
I bought tons of clothes the past month. I shopped at 2nd hands, then I went to Aupark in Bratislava and I also bought some pieces in a shopping centre in Nitra. I absolutely forgot about the old clothes I already owned. I fully went through my closeth yesterday and I realized that my shopping was unnecessary. I had had the stuff I needed before so I only bought some pieces and I went out of my mind again. One of the pieces I found from my old ones were those high heels bought probably in 2010 when they weren't even that fashionable. I also remembered about the matching purse in a great perfect shade of purple that I love.
The shopping marathon needs to be STOPPED now. Do you remember my detox from April? I made myself a promise not to shop the whole month. Because my bank account now has small numbers and I'm about to cry or laugh when looking at it, I have to to it again. But instead, I'm about to make my detox last longer. 2 months sound just right. I also told myself I can shop a little but only on a trip or vacacion. Who's in it with me?

















skirt - Stradivarius / top - DressLink / shoes, purse, ring, necklace - H&M  / watch - Michael Kors / lip liner - Maybelline 140 

Bari


Komentáre

  1. Musím se přiznat, že ty Boty nejsou uplně podle mého vkusu, ale tobě to zase neuvěřitelně sluší! Moc krásně sladěné a pěkný top! :) Š.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc ti to sluší, nejvíc mě zaujaly botky, jsou super!
    BLOND SITE

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vážne vydarený outfit! A ten top je nádherný :)

    Hello, my name is Ev

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Nice Outfit, perfect for the summer ! Love the heels and bag...
    have a nice weekend

    Xo - Vettae
    Simply Vettae

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Také se vždycky nestačím divit, co všechno při úklidu v šatníku objevím :) Do nakupovacího detoxu bych ráda šla s tebou, ale 60 dnů bych asi nevydržela.. no, uvidíme ;)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Krásny outfit a skvelý článok :) Veľmi sa mi páči top, ktorý máš :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára