WHAT SEASON IS IT?

 

Neviem či sme tými blbcami my alebo je to počasie, ktoré sa s nami opäť zahráva. Nakúpila som si plno letného krásneho oblečenia, namiesto toho nosím to jesenné a jarné. Keby bolo počasie človekom, asi by som ho vyfackala a povedala mu, nech si dá svoje pocity čo najskôr dokopy.

Nemôžem zaraďovať teda tento outfit medzi letné, keďže nič letné na ňom nie je. Jednotlivé kúsky by sa dali nosiť aj v teple, no celkovo na vás tento outfit určite pôsobí pochmúrne. Obliekli by ste si ho v 30 stupňových horúčavách? O tom pochybujem. A presne o to mi ide. Tešila som sa, že konečne moje leto naberalo obrátky. Chodila som sa kúpať, robila veci, ktoré nikdy pred tým. Vozila sa na skútri (lebo mám vodičák!), trávila čas s kamarátkami, s priateľom. Navštívila kaviarne, ktoré pred tým nie. Objavovala som, hoci v menšom. A to ma nesmierne bavilo. Mala som pocit, že toto bude to najlepšie leto na svete. Potom si nejaké počasie zmyslelo, že sa pokazí a zničí moje leto a dobrú náladu.

Pozitivita vo mne stále zostáva. Prídu lepšie dni. Nemôže byť stále také sucho, inak by nám všetko vykapalo, nie? Len ma mrzí, že to vždy padne práve na ten čas, kedy sa najviac zabávam a kedy mám najviac toho naplánovaného. Musím sa s tým zmieriť. To je odo mňa na dnes všetko. Iba v krátkosti, keďže jediné, čo dokážem robiť je ležať a čítať knihu. Keď už sme pri tých knihách, určite v nich nachádzate útočisko počas daždivých dní aj vy. Poradili by ste mi nejakú knihu, ktorá fakt stojí za to? :) 


I don't know who is more stupid. If its us or the weather that is messing with us again. I bought plenty of summer clothes but instead I'm wearing fall and spring clothes. If the weather was a human, I would probably slap it and tell it that it should get his mind together.

I can't categorize this outfit as summer connected because there isn't summer in it. The pieces could be worn in summer but the whole look and feeling of this outfit is sad. Would you wear it when it's hot outside? I guess not. And that is my point. I was happy that my summer was turning into the great story. I was going swimming, did things that I had never done before. I drove a scooter  (because I have a licence!) and I spend a lot of time with my friends and my boyfriend. I got to know some new coffee shops. I explored some places. And I liked it a lot. I had a feeling this was about to be the best summer ever. But then the weather had to screw up and my great mood was suddenly gone.

I try to stay positive. Great days will come. It can't be always sunny because the flowers need water of course. But it's a pitty that the weather is rainy just when I'm having the most fun and when I have a lot of planned. I have to get over it. That's all from me for today. Just this simple post because the only thing I'm capable of is laying in bed and reading a book. When we are talking about the books, I'm sure a lot of you like reading. Do you know about a great book that is worth reading? :)










pants - kid's H&M / top - Reserved / coat - Mango / shoes - Adidas / bag - Zara / lips - Maybelline

Bari

Komentáre

  1. Prečítaj si Stalker, tá je super, ja ju práve čítam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ani mňa to počasie nebaví, ale ono sa vylepší a budeš môcť vo svojich aktivitách pokračovať.:) Inak vyzeráš v tom super, neskutočne sa mi páčia tie nohavice♥
    Lily Of The Valley││Facebook page

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc ti to sluší a fotky jsou krásné! :) Přečti si The Power of Now od Eckhart Tolle, miluju jí, ze začátku tě možná nechytí za srdce ale v půlce si uvědomíš spousty věcí o sobě.. :) Já jí četla už 3x, pořád jí ale miluju a baví mě :)

    Nikola Mills

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Mně se ten outfit náhodou hrozně líbí a tohle neletní počasí taky... ale to bude asi tím, že absolutně totálně miluju podzim! :D Ale jsem si jistá že bude zase o něco víc teplo, uvidíš :) jinak bych ti na 100% doporučila All the bright places, nádherná knížka!
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Hi dear! I discovered your blog on Lookbook and I fanned you. I'm Eni, blogger from Italy and i Hope you follow me too. I like very much this outfit, perfect for these (mad) days of summer!!! Have a nice day, kisses,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára