A PLACE TO SMILE


Pokiaľ ma sledujete aspoň na jednej zo sociálnych sietí, alebo ste si niekedy pozerali bližšie môj blog, je vám známe, že žijem v Nitre. V Nitre žijem už nejaký ten čas, myslím, že je tomu už 7 rokov. Presťahovala som sa sem pomerne mladá, z malého mestečka do jedného z najväčších slovenských miest. Aj to má svoje výhody či nevýhody.

Častokrát sa zamýšľam nad svojou budúcnosťou. Premýšľam, čo budem robiť o rok alebo o dva. Zamýšľam sa nad tým kde budem bývať, kde budem študovať na vysokej škole (pevne verím, že ma vezmú). Ale nikdy nerozmýšľam nad minulosťou a kde by som bola práve teraz, ak by sa niektoré udalosti nestali. Napríklad sťahovanie do Nitry. Dnes to už beriem ako úplnú samozrejmosť, bývať v takom veľkom meste (hoci dnes mi pripadá malé). Pamätám sa aká som bola nervózna a koľko strachu som v sebe mala, pretože som Nitru nepoznala, nemala som tu žiadnych priateľov a bola som teda osamelá. Možno ak by som zostala bývať v Štúrove, nikdy by som nezačala blogovať. Čím menšie mesto, tým viac klebiet. Každý sa s každým pozná a už to ruka v ruke ide.

Napokon som rada, že žijem tam, kde žijem. Aspoň pre zatiaľ. S tým všetkým čo sa deje vo svete, Nitra je bezpečným útočiskom. Vo svojej budúcnosti by som tu ostávať nechcela. Môžem sa len nechať prekvapiť kam ma moje nohy zavedú.

Ospravedlňujem sa, že som nepridala takmer týždeň nič. Snažila som sa napísať niečo k týmto fotkám, ale akosi mi to nešlo. Zdá sa mi, že čoraz menej som schopná podeliť sa s vami o niečo zmysluplné. Nestrašte sa, skončiť s blogovaním nechcem. Chcela by som však na svoj blog začať pridávať novú tému, ktorú som tu ešte nemala. Uvidíme, o čo pôjde, sama som tiež zvedavá. Držte mi palce!


If you follow me on social media or if you ever took a better look at my blog you might know that I live in Nitra. I live there for almost 7 years. We moved here with my parents and sisters when I was a lot younger. I went from living in a small town to living in one of the biggest slovak cities. This has many advantages and disadvantages.

I think about my future a lot. I think about what I will be doing in one or two years. I wonder where I'll be living or where will I be studying (at least I hope I will go to college). But I hardly ever think about my past or where would I be now if some events had never happen.For example moving to Nitra. Today living here, in a big city, is a sure thing for me (even though now it seems like Nitra is really small). I remember how anxious and afraid I was when I first was in Nitra. I didn't know Nitra at all, I didn't have there any friends and I was lonely at that time. Maybe if I had stayed in Sturovo, I would never start blogging. The smaller town, the bigger the gossips are. Everyone knows everyone in those kind of towns.

Lastly, I'm glad I live where I live. At least for now. With everything that is going on in the world, Nitra is the safest place for me. But I don't want to stay in here forever. Maybe I'll be surprised where my feet will get me eventually.

I'm so sorry that I haven't posted anything in a week. I tried to write some text to match these photos but I wasn't able to. It feels like I'm starting to have problems with writing posts. Don't get scared, I'm not thinking about quitting blogging. I'd like to start posting in another theme that hasn't been here. We'll see what it will be. Wish me luck!












tee - H&M / pants - Stradivarius / shoes - ? / bag - Zara / lipstick - MaxFactor 

Bari

Komentáre

  1. Aj ja občas nadávam aké je to tu malé a že tu nič nemáme, no cítim sa tu bezpečne a mám tu svoju rodinu a to by som za nič iné na svete nevymenila a tak ako vravíš neľutujem to.

    Veľmi sa mi páči to prostredie a si neskutočne krásna!

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára