DEAR DIARY IX.


A opäť sa stretávam pri ďalšom lifestylovom článku na mojom blogu. Mám pocit, že cez leto sa toho deje viac, keďže mám aj viac voľného času. Tento krát je viac cestovateľsky orientovaný, keďže sme sa s priateľom vybrali na výlet do Bardejova a Prešova. Že je krásny východ vás dnes určite presvedčím, nájdete tu aj pár fotiek z najvýnimočnejšieho dňa tohto leta a tiež iné veci, ktoré boli súčasťou môjho života od posledného dielu.

Začínam fotkou odfotenou v Bardejove spolu aj s mojim priateľom. Keďže sme sa tam vyskytli iba na necelé dve hodiny, veľa sme toho nevideli. Radničné námestie má však v sebe také čaro, aké som videla asi iba v Košiciach a Banskej Štiavnici.


And again we are seeing each other in my lifestyle oriented posts. I have a feeling that because it's summer, I have more free time and I do more activities. This time it's connected to travelling a lot because me and my boyfriend went to Bardejov and Presov. The west part of our country is as beautiful as the east side as you can see on the photos. Also you can find here some photos from my special day and other random pieces of my life.

I'm starting this post with a photo taken in Bardejov with my boyfriend. Because we only stick around for less than 2 hours, we didn't see much. But the square was so magical, I only saw few places magical like this one and that's in Kosice and Banska Stiavnica.



Pokračujem ďalšou nádielkou fotiek z námestia. Moja sestra bola taká zlatá a odfotila nás s priateľom, takže máme kopu takýchto fotiek. Snažila som sa vybrať tie, kde uvidíte z toho mesta viacej. Škoda, že bola taká zima a na sebe som mala dokonca aj priateľov sveter. Takýto studený letný deň dúfam už nezažijem.


I'm also adding another two photos from the town's square. My sister was so kind and took photos of me and Daniel. I tried to pick those photos, in which you could see more from the city. Too bad that the weather was awful. I had to wear even Daniel's sweather. I hope there won't be any other cold summer days ever.


Random fotka pri kráčaní.

Random photo when walking.




No a k môjmu špeciálnemu dňu. Mala by som skôr hovoriť k nášmu špeciálnemu dňu. Oslávili sme s Danielom prvé výročie. Chystala som ako prekvapenie výlet, chceli sme sa niekam vybrať a nakoniec nám plány nevyšli. Neviem si však predstaviť tento deň inak. Dopadol nad moje očakávania, presne tak ako zvyšných 365 dní s ním.

Začali sme večerou v našej obľúbenej reštaurácií v Nitre. Je to príjemná reštaurácia nazývaná Unicafé pri rieke Nitre. Čo na nej tak milujem je, že vždy keď tam prídem si máme kde sadnúť a jedlo je proste vynikajúce. Tento krát sme sa obaja rozhodli tak isto, čo sa často nestáva. Dali sme si paradajkovú polievku a tagliatelle s hovädzou sviečkovou, na ktoré mám chuť aj teraz, mňam.


And to my special day. Or I should say to our special day instead. We celebrated our first anniversary with Daniel. I wanted to surprise him with a nice trip because we wanted to go somewhere alone but it didn't work out. I can't now imagine that the day would be differend. It was a perfect day, just as all of those other 365 days.

We ate dinner in our favorite spot in Nitra. It's a nice restaurant called Unicafe near the river Nitra. What I love about it is that whenever we come there, there is always free table and the food is just outstanding. This time we ate the same thing which never happened in a restaurant. We had a tomato soup and tagliatelle with fillet of beef which were just...amazing.

Random selfíčko s novým tričkom a s novou farbou na vlasy.

Selfie time with new Adidas tee and new hair color.


Aj nočného života sa nám ušlo.

We are night time people for sure.


Tak tento set ste mi na instagrame (@baribircak) a snapchate (@baribircakova) neskutočne chválili. Bodaj by nie, je naozaj skvelý a vhodný na leto. Top ste už v minulom príspevku videli, tak vám prinášam k tomu aj verziu so sukňou. Set je zo Sammydress.

You really likes this set on my insta (@baribircak) and snapchat (@baribircakova). I can't blame you it's so amazing and so suitable for summer. You saw the top in my latest post so now I wamted to show you the version with skirt. The set is from Sammydress.



A náš výlet po Dunaji.

Dúfam, že sa vám takéto príspevky odo mňa páčia, lebo mňa bavia neskutočne, čo sa týka tej komentárovej formy. Vidíme sa čoskoro!


And our trip on river Dunaj.

I hope you like these kinds of posts from me because I love creating them so much. I believe we will see each other in my next post very soon!


Bari

Komentáre

  1. Krásne fotky! :) Museli to byť skvelé zážitky :) A biely top vyzerá naozaj úžasne :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Super fotky:) a žlté šatičky máš z Reservedu?;)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Musel to byť krásny výlet pretože fotky tomu tak nasvedčujú.

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Biely top ma hneď zaujal,nieco podobné aj hľadám..super fotky!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. S přítelem vám to fakt strašně sluší! Fotky jsou samozřejmě jako vždy krásný a ten bílý set je prostě boží :)

    Simply Janet

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Bardejov! Najkrajšie mesto - moje rodné mesto <3
    Inak, veľmi pekný post. Uživaj leto a cestovanie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára