KING BLUE BAG & SHOES



Ahojte! Po náročných dňoch som mala konečne príležitosť a chuť pridávať na svoj blog. Rada som tu s vami, milujem prispievať a o niečom novom vás informovať. Minulý týždeň a aj týždeň pred tým som vás potešila len jedným príspevkom. Nie ste na to u mňa zvyknutí, keď mám dobrý týždeň, pridám aj tri. Dúfajúc, že tento týždeň nebude len dobrý, ale rovno výborný, mám pocit, že vám dlžím akési vysvetlenie. Trápi ma typická ženská choroba (ako ju muži volajú) a to sú migrény.

Migréna, ako si tí, ktorí ju nemajú, myslia, je len bolesť hlavy, hovoria. Aby som uviedla na správnu mieru tých z vás, ktorí migrénu ešte nezažili, je to kamarátka bolesti hlavy. Akurát horšia, radikálnejšia, zákernejšia a nepríjemnejšia. Sú to dni, kedy naozaj nie som schopná fungovať na 100%, som rada, keď dosiahnem tých 50. Najradšej by som iba ležala v tmavej miestnosti a spala. Lenže v momentoch ako tieto mi ani spánok nepomáha, stáva sa, že spánok bohužiaľ moje migrény aj občas zhoršuje. Už som vám o mojich migrénach čosi hovorila, ale ešte nikdy som o nich takto otvorene nehovorila. Preto sa vám s tým plánujem zveriť a dúfam, že sa medzi vami nájde niekto, kto sa jej zbavil a poradí mi.

Už rok s tým bojujem. Sú dobré dni, ba týždne, kedy ma migréna netrápi a nemučí svojimi tajnými zbraňami. Ale týždne ako ten minulý sú hádam úkrutnejšie ako zlomenina nohy (tú som už zažila, au). Nikdy neviem, kedy príde, nikdy neviem, kedy odíde. Muži, a niekedy aj ženy, vidia v migrénach akúsi sťažnosť alebo výhovorku, no ozaj, prosím, chápte migrénikov alebo sa o to aspoň pokúste. Tešila som sa na prázdniny z iného dôvodu ako ostatní. Oni si chceli oddýchnuť od školy, ja zas od migrén. Počas školy sú naozaj ešte horšie a menej zvládateľnejšie, keďže stres a únava sú dôležitým štartovačom. Lenže teplo, nespokojnosť, potraviny, prostredie či akékoľvek iné narušenie rovnováhy majú tiež zásluhu na migrénach. Zdá sa, že im nikdy neuniknem.

Už som vás informovala minulý týždeň, že sa chystám o zmenu na svojom blogu. Táto zmena nebude radikálna. Outfity fotiť milujem, komentovanie šiat milujem ešte viac, no potrebujem byť spokojnejšia sama so sebou a hlavne šťastnejšia. Premýšľala som, čo by ma naozaj urobilo šťastnou. Možno nejaká zábavka, šport, varenia alebo dokonca cestovanie. Buďme však realisti. Športový typ rozhodne nie som, variť ma baví len občas (raz za uhorský rok) a na to aby som cestovala sú potrebné isté financie. Banku som zatiaľ nevykradla. Kým si naozaj rozmyslím, čo to bude, budete musieť asi čakať. Dúfam, že to bude čo najskôr...

A teraz k outfitu!

Neuveríte, no práve sa pozeráte na mňa, spokojnú vo svojom zlatom outfite. Ľudia vnímajú blogerov ako nejakých zazobancov, ktorí si niečo potrebujú dokazovať. Sú aj takí, to vieme, no väčšina chce len vyjadriť seba pomocou módy. Dnes som stavila na eleganciu, keďže tá mi je srdcu bližšia. Kľúčovými kúskami sú práve modrá kabelka a topánky. Práve tieto kúsky sú podľa mňa vždy kľúčové. Žena potrebuje niečo, kde bude mať všetky svoje haraburdy. Potrebuje obuv, v ktorej sa bude cítiť pohodlne, no sebavedome zároveň. Ak sa chystáte niekde minúť peniaze, vsaďte na tieto smery.

Čo sa týka oblečenia, nepotrpím si na nejaké drahé oblečenie. Pravdu povediac, gate, ktoré mám na sebe, som našla za 4€. V Lidli. Hej, v tom obchode, kde všetci nakupujú jedlo. A som s nimi spokojná a nepotrebujem na nich štítok' Zara, Mango apod. A čo sa topu týka. Takýto som zháňala hádam celé leto. Môj crop top to zniesol a tak  mi niečo biele náramne chýbalo. Top, ktorý ide pôvodne zo setu, som získala z ázijskej stránky Sammydress. Opäť sa mi potvrdila jedna vec. Tak ako som nenávidela tieto e-shopy, znova sa do nich asi aj zamilujem!


Hello! After a few long hard days I have the time and I want to post something on my blog. I like being here with you and inform you about my daily life. Last week and the week before I added only one post per week. This isn't my usual style. I normally add 3 posts when there is a great week. I hope this is finally the good week and I will post as often as I can. I owe you an explenation why I wasn't around. I suffer from a women's illness called migraine.

Migraine is just a headache. That is what most people think. So I think I should discuss this word for all of you who haven't had a migraine. It's headache's best friend but it's evil. It's a lot darker, more painful and radical. There are days when I'm having a migraine and I'm not able to do all the normal stuff I usually do. I do half of them, maybe less. These are the days when I just want to sleep in a dark room. But in moments like these, sleep is the worst. It even makes my migraines more painful. I told you before about them but I never told you all the details. Maybe it's time to tell you because I need to know if there is someone who suffers too.


I've been fighting migraines for a year now. There are better days and better weeks when the migraine is away. But last week was one of the worse weeks and truly it was even more brutal than having something broken in my body. I never know when the migraine will come and when will it disappear. Men and sometimes even women see in migraines an excuse but really guys try to understand. I was looking forward to summer break but not because of the reason others did. They wanted to get away from school, I wanted to get away from migraines. During school it's literally the worst thing ever because of stress and not having enough of sleep. But also, the high temperatures, some food and other little things can start them up. It seems like there is no escape.

I had informed you aon my blog last week that there is going to be a change. This change won't be brutal. I love posting outfits, commenting them. I just need to finally feel great about myself and feel happier. I was thinking about the theme that would make me happy. Maybe some hobby, sport, cooking or travelling.Let's be real. I'm not sporty and I like to cook hardly ever. And to start travelling a lot I need somemore money. I haven't robbed a bank yet... Until I figure out what it will be, you have to wait. I hope it will be soon.

And now the outfit!

You won't believe but now you see me in my cute happy outfit. People seem to think of bloggers as rich spoilt kids who need to show theirselves. There are these types of bloggers, I know it. But most of us are innocent and just want to say something.  Today I wanted to feel and be elegant. The key pieces of this outfit are the bag and the king blue matching heels. Bags and shoes are for me the key to every outfit. A womand needs something that will hold all of her unnecessary things. And she needs the shoes she will feel comfortable in and ambicious. If you want to spend money, spend it on a bag or shoes.


About the clothes. I don't need expensive clothing. Truth be told the pants I'm wearing was only 4€. I bought them in Lild. Yeah, that's the store you buy food in. And I'm totally satisfied with them I don't need them to be from Zara or Mango or etc. And about the top. I wanted these kind of top for so long but honestly I found it now. My crop top is dead so I missed it. This top is from an asian site called Sammydress. Again something in me chan ged. I hated asian e-shops and now I love them!










top - Sammydress / culottes - Lidl / bag, earrings, necklace - Guess / shoes - topankovo.sk / lipstick - Mac (Angel)

Ako sa vám páči outfit? Dajte mi vedieť do komentárov!

Do you like the outfit? Let me know in the comments!

Bari



Komentáre

  1. Wau, outfit je naozaj krásny! :) Viem, čo sú to migrény a ten, kto povedal, že je to bolesť hlavy, tak sa veľmi mýli.. Je to horšie, akoby človeku niekto búchal kladivom do hlavy..
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Moc mě mrzí, že tě trápí migrény, ale doufám, že se to časem bude jenom zlepšovat :) Moje mamka na migrény trpí, takže vím, jak moc je to nepříjemné a jak to člověka naprosto ochromí.. Já sama jsem měla jednou migrénový záchvat a už nikdy znovu to nechci zažít, bylo to šílený.

    GIVEAWAYAnother Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekný outfit. Čo sa mi ale páči asi najviac je ten crop top. :) Veľmi ti pristane.
    Colorful blog

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára