NIGHT TIME IN KAŠTELA


Už som ani nedúfala, že sa ešte tento rok dostanem na nejakú dovolenku. Mali sme kopu plánov, najskôr Bulharsko, potom Chorvátsko, dennodenne som pozerala last minute dovolenky na invii alebo na trivagu či bookingu. V strede augusta som si povedala, že už to teda nechám tak, budem oddychovať doma a do školy pôjdem pripravená na 110%.

A v tom mi rodičia povedali, že nech pokojne nájdem nejaké apartmány v Chorvátsku, nechali mi voľnú ruku čo sa týka destinácie a prostredia. Celkovo som našla 7 pre nás vyhovujúcich apartmánov a miest, skončili sme nakoniec v aglomerácií Kaštela, blízko Trogiru a Splitu.


I wasn't even hoping that I would go on a vacacion this year truth be told. We had so many plans before the summer started. At first Bulgaria, then Croatia. I was looking through last minutes daily on invia.sk, trivago or booking. In middle of August I told myself it's time to let go of this though, I will spend the rest of the summer resting at home.

And then my parents told me out of nothing that I whould start finding some apartments in Croatia, they left it all to me so I was the one choosing the destination and everything. I found 7 apartments for us and then we chose together the one in Kaštela, near Trogir and Split.



Tretí deň na dovolenke začína presne tak ako tie ostatné: vstávam kedy chcem, som sama sebe pánom, raňajkujem na teraske s výhľadom na neďaleké more. Čo viac si človek môže priať? Jedine tak koktejl do ruky, aby sme hneď z rána mali krajší deň, že?

Síce Kaštela nie je žiadne veľkomesto, nie je to ani párty mesto, sú  tu len menšie podniky, reštaurácie a námestie, kde sa zatiaľ každý večer dial nejaký program. Aj tak mám chuť sa na dovolenkách obliekať inak ako doma, akoby som šla na párty. Som rada, že som si uchmatla tento top v zľavách v H&M za 3€, lebo už teraz mi nosí len potešenie.


The third day on a vacay starts just as the first one or the second one: I woke up whenever I want to, I am the boss to myself, I'm having a breakfast and looking at the sea which is nearby. What else could I wish for? Maybe a koktail so I would be aving even better day right?

Well Kaštela is not a big city, it's not a party city either, it's just a town with small bars, restaurants and a square where there is a show every night. I still want to dress on a vacacion differently than I would dress at home, like I was having parties all the time. I'm glad I bought this crop top in sales in H&M for 3€ because I feel the pleasure now. 






top, shorts, heels - H&M / bag - Michael Kors / lipstick - Mac (Angel)

Boli ste niekde na dovolenke vy? Alebo plánujete niekam ísť?

Were you on a vacacion this year? Or are you planning to go?
Bari

Komentáre

  1. My stále plánujeme dovolenku ešte niekedy v zime, takže sa ešte nestalo, že by sa niekedy zrušila :D Po tom tope z H&M som pokukovala aj ja, ale zdal sa mi dosť extravagantný. Mimochodom, máš krásne urobené vlasy :)
    Weirdhouse

    OdpovedaťOdstrániť
  2. so sexy and hot
    new post:
    http://www.melodyjacob.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Outfit sa ti veľmi hodí a mimochodom máš krásne vlasy ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Veľ pekný oudfit. Sluší ti.

    www.simplykristinasblog.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára