LET'S CHILL


Škola má jedno veľmi výstižné synonymum. Stres.

Keďže ako poriadna stresmanka viem, čo to naozaj je, začala som sa pripravovať na toto veľmi ťažké obdobie, ktoré ma tento a budúci rok čaká. Mám dobrých pomocníkov - jedlo a horčík. Horčík na nervy zvnútra, jedlo na nervy zvonka. Zatiaľ sa mi táto metóda osvedčuje, no škola ešte ani poriadne nezačala.

Hoci som mala naozaj perfektné leto plné nových zážitkov a skúseností, zdá sa mi, že som ho nevyužila naplno presne tak, ako som chcela. Jasné, bola som napríklad v Tatrách či na dovolenke, na výletoch s kamarátkami napríklad v Bratislave alebo v Nových Zámkoch. Vyčítam si, že namiesto lenivých dní, kedy som doma len ležala a pozerala filmy (aj také občas potrebujeme), som mohla brigádovať a či písať nové články, ktoré som cez leto, povedzme si úprimne, dosť zanedbávala. Dnes sa nedá nezmeniť už nič, môžem sa poučiť zo svojich chýb a pohnúť sa ďalej.


School has another name and that's stress.

Because I stress a lot and I mean it that I stress a lot, I started to pripare for a very hard year that is coming this year and even the year after that. However I have great helpers - food and magnesium. Magnesium helps my nerves from the inside and food from the outside. This is what works from me but school didn't actually start yet.

Although I had an amazing summer full of new memories and experiences, it feels like I didn't use the time wisely how I wanted. Of course, I saw a lot of places like High Tatras, then I was on a vacacion in Croatia and I went on trips with friends to Bratislava and Nové Zámky. It's a pitty, really, I could have worked or could have written new posts for you instead of just laying all day and watching some TV series or movies (but this is needed too). Today, I can't change anything but I can learn from my mistaes and move on.








tee - Bershka / pants - H&M / bag - Zara / shoes - imoda.sk / lipstick - Rimmel 45

Bari

.

Komentáre

  1. Outfit je hrozně super, moc ti to sluší :) jinak si nedělej hlavu s tím, že jsi toho třeba nestihla tolik nebo lenošila - až budeš mít ten stres ve škole, budeš ráda, že sis odpočala aspoň o prázdninách :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Úplně výstižně jsi popsala moje pocity. Taky mám pocit, že jsem léto nevyužila naplno, ale nic s tím už nenadělám a místo trápeního se si chci užívat všechny zbývající dny do začátku školy :)

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvelý článok ako vždy a ten outfit sa ti veľmi vydaril :) Poslednou dobou začínam na tých nášivkách fičať aj ja .. :D :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tie nášivky sú proste bomba, strašne sa mi to páči ♥

    Orlling

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára