PASTELS


Šaty robia človeka, aspoň sa to tak hovorí. Odkedy som sa začala zaujímať o módu o niečo viac, začala som si aj všímať ľudí z tejto stránky. Snažím sa ich nesúdiť len podľa toho, čo majú na sebe. Tiež by som bola veľmi nerada, keby ma ľudia súdia podľa môjho vzhľadu. Predsa každý máme iný štýl. Ide o to, ako na mňa človek v daných šatách pôsobí.

Asi málokto by si pomyslel o chlapovi s vybíjaným opaskom, s obľúbenou kapelou na tričku a s vyčesaným čírom, že má doma malú dcérenku, ktorej na narodeniny chodí do Dráčika vyberať barbinky. Možno je to spoločnosťou, ktorá nás núti takto myslieť, ale som rada, že existujú ľudia, ktorí majú ešte vlastný rozum a dokážu si netvoriť unáhlené závery. Keď som bola menšia, nosila som rada čelenky s mašľami. Tie mašle boli naozaj kadejaké veľké, moja najobľúbenejšia bola ružová a zakrývala mi aj polku tváre. A ako som pripadala ľuďom a spolužiakom okolo mňa? Zvláštne, pravdepodobne ohovárali moju mamu, že ma nechala si to dať na hlavu. Ona mi však neodopierala byť sama sebou, spoločnosť áno.

Práve preto neznášam, keď v móde hovoríme o "in" a "out" kúskoch. Nie všetko lahodí nášmu oku, no orientovať sa tým, čo zahraniční dizajnéri každoročne zavelia je absurdné. Povedali, že tento rok sú pastelky hitom. Som rada, že ich teraz toľko ľudí obľubuje, no pochybujem, že by sa im tak páčila svetloružová, ak by to nebolo tak zmedializované. Pevne verím, že si zachováte zdravý rozum a najbližšie, keď uvidíte niekoho, kto vytŕča z davu, nepomyslíte si hneď to najhoršie. 

Prajem vám krásne prežitý deň voľna!


A lot says about the way people dress. Ever since I started to be interested in fashion a little bit more, I started to look at people from this side. I try not to judge them just because of the way they are dressed. I wouldn't feel great if I knew they are judging me because of the way I look. Everyone has different style and I think it's the way you feel about the person.
Probably none of you would say about a man wearing rock clothes with his favorite band on his tee and colorful hair that he has a little girl who he buys barbie dolls her every birthday. Maybe we can blame society that is making ut think this way but I feel great that some people have still their brains and know how to be respectful. When I was little, I used to wear headbands a lot. I loved especially one, it was really huge and it was too big for my face but I did not care at all. But my friends and classmates did. They thought that I'm a weirdo and that my mom is bad for letting me wear that headband. But she didn't do anything wrong, she let me be who I wanted to be but the society didn't.

That's why I hate the words "in" and "out" in fashion. Not everything in fashion is wearable for us but we can't be sheeps listening to what designers say. They said that this year it's pastels again. I'm so glad people are loving them right now but I don't believe they wouldn't want pinky tees if it wasn't everywhere. I believe you will stay yourselves and the next time you'll see someone who is dressed differently, you won't think badly of him/her.

Have a nice day!










jumpsuit, bag - Zara / shoes - topankovo.sk / lipstick - Mac (Angel)

Bari



Komentáre

  1. this jumpsuit suits you so well.
    http://www.melodyjacob.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nadherne napisane :) mne mama asi v 15 dovolila nafarbit si konce vlasov ma modro a aspon polovica triedy ma za to ohovarala :D
    a ta pastelova farba, rovnako ako ak strih jumpsuitu ti velmi pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Prekrásne! K tebe sa mi viacej hodia takéto pastelové farby neviem či je to tými vlasmi ale si vážene krásna a o fotkách ani nevravím

    SASHA´S LIFE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pekné fotky :) pristanú ti takéto pastelové farby :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mně se to líbí moc :) úplně tě chápu, ale na druhou stranu si myslím, že je fajn, že návrháři udávají, co a jak, tak to je a asi bude ve všem, akorát bychom to měli brát jako takové navedení, inspiraci k dalším a novým věcem a ne jako diktaturu :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára