SOCKS BY PONSH


Slovensko. Moja rodná vlasť, v ktorej žijem už takmer 18 rokov, ma neprestajne udivuje. Či už sú to prírodné unikáty, nádherné pohoria či národné parky. Jedna vec ma však teší viac ako to, že v našej krajine je na čo sa pozerať. Sú to mladí ambiciózni ľudia, ktorí si presne tak ako ja idú za svojimi snami.

Cez víkend ma čakalo milé prekvapenie. Nečakala som, že môj deň mi spríjemní jeden zo zakladateľov ponožkového eshopu a značky Ponsh. Dopredu upozorňujem, že tento článok nepíšem pre to, lebo sú mi sľúbené produkty, ale pre to, že by som bola rada, ak by ste sa aj vy dozvedeli o týchto mladých chlapcoch zo SK. Isto ich ešte nepoznáte, keďže začali len pred nedávno. K histórií ich značky ponožiek Ponsh vám asi neviem veľa povedať, no určite vás zaujme, že sú to ponožky vyrábané čisto na Slovensku až s 80% obsahom bavlny, takže žiadne čínske šmejdy za pár faciek to nie sú. Nemyslite si však, že sú to predražené imidžovky, ktoré sa vám po jednom praní hneď zničia. Opak je pravdou.

Mala som už možnosť vyskúšať oba ich momentálne predajné modely - krivánky aj mish mash, ktoré mám na sebe aj v tomto outfite. Pred rokom sme sa hanbili, keď nám nedaj bože vykúkali ponožky z topánok. Teraz vyhľadávame také strihy nohavíc, aby práve tie vynikli. A ja nie som výnimkou. Musím sa priznať, že keď som prvýkrát šla s vytŕčajúcimi ponožkami na ulicu, cítila som sa akoby ma všetci odsudzovali. Aj ja som totižto bola jednou z tých ľudí, ktorí nechápali ponožky v sandáloch. Nechať sa ale obmedzovať tým, že by som sa náhodou niekomu nepáčila, už nie je môj štýl.

Ak by vás zaujímalo dozvedieť sa niečo viac o ponožkách, ktoré mám na sebe, môžete navštíviť stránku www.ponsh.sk alebo si prezrite ich fanpage na FB. Ako sa vám páči môj výtvor s ponshkami?

Slovakia. The country I've been living in since I was born. My home is surprising me even more now when I'm older. Whether it's the precious nature or the mountains. The thing that is the most suprising for me (in a good way) are the young ambicious people which are following their dreams in this small world.

During the weekend my day got better when I met one of the owners of a slovakian socks brand Ponsh. To be clear, I have to tell you that I didn't get any products with the intention to write a post like this. It was all my idea to show you all how amazing young people around here are. If you still don't know these boys, you probably will hear about them. I can't tell you much about their brand's history but you can trust me I know the two basics: their socks are made in Slovakia and they contain about 80% cotton so they are not some chinese fakes bought for a few cents. They are the opposite of it.


I had a chance to try and wear their first two pairs - krivánky and mish mash which I'm wearing in this post. A year ago I wouldn't have worn them just like that. It would be nonsense for me. But now I'm trying to find pants which are only ankle-lenght so my socks woul scream. I bet you are following this trend too. I have to admit that the first time I was wearing them I felt a little weird that everybody was looking at my socks. I thought they didn't like me because a year ago I was also judging socks for example in the sandals. But being limited by someone who doesn't like something is not my usual style,

If you would like to know more about socks I'm wearing, you can visit their site www.ponsh.sk or you can check their facebook fanpage. How do you like my outfit with mish mash socks?




 






socks - Ponsh / tee - DIY / pants - Stradivarius / shoes - Prestige / gymsack - blackclothing.eu / bomber jacket - Stradivarius / lipstick - Mac (Angel)

Bari




Komentáre

  1. Wow si krásna ten make-up je veľmi pekný :) a to tričko je TOP

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Přesně tenhle trend naprosto miluju! Stejně jako podobné ponožky, vypadají skvěle. Opět super článek a nádherný makeup! :)
    Young, wild and free

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Celý outfit je veľmi nápaditý a najviac ma asi zaujalo to tričko a ten nápis!:)
    ORLLING

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára