New Haul

Ahojte. Minulý víkend som bola na menších nákupoch a nakúpila som si pár vecí a tak som sa rozhodla, že sa o ne s vami podelím. Nie je toho veľa, keďže tu v Nitre sa toho veľa kúpiť nedá - nemáme také obchody ako napr. v Bratislave alebo v Prahe. Ale pokiaľ máte šťastný deň, nájdete niečo pekné aj u nás.


Začneme s oblečením. Ako prvé som zbadala tieto šaty:




 Zaujali ma vzory a hlavne to, že na figuríne vyzerali úžasne. Väčšinou je to tak, že to, čo vyzerá na figuríne skvelo vyzerá na postave hrozne, ale to sa o týchto šatách nedá povedať.


Ďalšou vecou, ktorou som si odniesla boli motivačné obyčajné čierne trištvrťové legíny na cvičenie. Hádam ich aj využijem.



Poslednou vecou z H&M bola táto čierne malá taška. Je veľmi jednoduchá a na leto ako stvorená, keďže žiadnej z nás sa v týchto tropických dňoch (tak dnes nie no) nechcú nosiť obrovské kabelky.

Potom som zamierila už len do Fannka.


Som presne ten typ človeka, ktorý v kozmetike vždy skúša nové veci. Samozrejme ostávam verná aj starým osvedčeným produktom, no myslím, že treba vyskúšať viac vecí, aby sme si našli každý to svoje. Zatiaľ som make up od Maxfactoru nemala, takže som bola zvedavá na jeho premiéru. Absolútne som nevedela, aký odtieň si mám vziať, pretože mi v obchode pripadali všetky skoro rovnaké. Našťastie som ho celkom trafila a s makeupom som spokojná. Čo sa týka primeru od Goshu - tiež nemôžem zatiaľ nič zlé povedať.

Tieto menšie nákupíky mi vyšli celkom dobre, takže dúfam, že takéto šťastie budete mať aj vy. 
Zatiaľ sa majte, vidíme sa pri ďalšom príspevku a užívajte si druhú pólku leta :)

Komentáre

  1. Skvelý príspevok :) a chcem sa spýtať, tie šaty sú z akej látky? Vyzerajú super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aj na mne bol pekný ten make-up ��

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ta prva fotka je dost nekvalitna :/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára