Summer Crisis & MY SUMMER TO DO LIST

Ahojte. Štvrtina leta je za nami... Priznávam, ani neviem kam sa stratili tie (skoro) tri týždne. Ak si teraz poviete, že to musím mať skvelé leto, keď to tak rýchlo ubehlo, mýlite sa. Až dnes ráno som si uvedomila, aké nudné toto leto zatiaľ je - teda aspoň pre mňa. Keď si to tak spätne vezmem, nič som dokopy nerobila a nikde som poriadne nebola. Tešila som sa na leto už od februára a keď je konečne tu, nudím sa. Áno, áno - NUDA. Čo to vlastne je? 
Pre mňa je to v týchto dňoch veľmi známe slovíčko, keďže mám stále pocit, že sa nudím. Nič ma nebaví, nebaví ma chodiť von s kamarátmi, nebaví ma ani sedieť doma, nebaví ma skrátka nič. Dokonca ani moje obľúbené seriály mi už nie sú nápomocné, keďže som si hádam pozrela všetky diely Gossip Girl a Awkward odzadu až dopredu minimálne 3 krát. Rozhodla som sa skoncovať s touto mojou letnou krízou a tak som sa rozhodla, že si vytvorím zoznam vecí, ktoré by som chcela toto leto zažiť. A samozrejme, hneď ako ho dokončím sa s vami o neho podelím.


1. ÍSŤ NA FESTIVAL - síce ešte neviem na aký konkrétne, ale rozhodne na nejaký chcem ísť.

2. NAUČIŤ SA VARIŤ. Prekvapujem aj sama seba, ale keďže som 3/4 dňa sama doma a zisťujem, že vo Famílií už majú moje číslo v "TOP 10" a dokonca aj vedia moju adresu, asi by som sa mala chytiť varechy a o niečo sa pokúsiť.

3. VÍKEND BEZ INTERNETU. Neviem, ako ten víkend prežijem, ale chcem, aby cez ten víkend vznikli spomienky, ktoré nebudú zdokumentované ani na instagrame či facebooku. O tých spomienkach budem vedieť len ja a ľudia, ktorí tam budú so mnou.

4. CESTOVAŤ! K tomuto si dávam veľký výkričník, pretože toto chcem splniť asi najviac.Tešte sa na mňa.

5. VENOVAŤ SA BLOGU - to na konci leta budete môcť posúdiť sami.

6. ZMENA. Zmena je život, život je zmena. Môj život potrebuje zmenu + chcem sa opáliť.

7.  KINO, BOWLING, GRILOVAČKA, OPEKAČKA, POOL PARTIES. Načo robiť každý deň, keď ste s kamarátmi, to isté?  

8. DEKORÁCIA IZBY. Už pol roka si chcem vytlačiť fotky na stenu, možno si kúpiť nejaké nové vecičky na oživenie. Dúfam, že sa mi to podarí.

9. NOVÍ ĽUDIA. Nehovorím, že chcem vymeniť svojich kamarátov za nových, to určite nie. Avšak chcela by som spoznať nejaké nové tváre aj naživo, hlavne z instagramu.

10. ŽIADNA NUDA!!! Neviem, čo k tomuto viac napísať. Myslím si, že tento bod splním automaticky, ak sa budem držať predošlých bodov.

Toto je moje desatoro tohto leta. Splním ho? To dúfam. Ak prežívate aj vy nejakú letnú krízu, skoncujte s ňou, pretože v septembri budete plakať, že ste leto presedeli doma... Au revoir!

Komentáre

  1. Ahoj ja by som sa s tebou aj chcela "kamaratit" pretože si mi dosť podobná, ale v skole sa tá Vždy bojím osloviť :-(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. festival, party, noví ludia a cestovať - to by som chcela aj jaa!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak dúfam, že si urobíme nejaký spoločný výlet !

      Odstrániť

Zverejnenie komentára