SUMMER OUTFITS #2

Ahojte! 
Po týždni prichádzam s novým príspevkom, ktorý bude opäť o letných outfitoch. Tento príspevok sa však bude odlišovať od predošlého tým, že som sa snažila skombinovať outfity tak, aby som nikde nepoužila 2x ten istý top, či nohavice a tiež som sa pokúsila pridať niečo troška iné, takže ak budete pokračovať v čítaní, zistíte to sami.

Hello!
I'm back after a week with a new post that is gonna be about summer outfits.

This post will be different because I tried to combine the outfits without using same top twice. I also tried to add something new so if you'll keep reading, you will figure it out.

Prvý outfit sa skladá z veľmi jednoduchých farieb - z bielej a čiernej. Doplnila som túto kombináciu zlatou a vznikol outfit, ktorý by sa dal nosiť napríklad von.

The first outfit consists of simple colors - black and white. I added gold to this combination and the outfit is complete to wear out, for example.


tričko (t-shirt) - H&M
náhrdelník (necklace) - H&M
sukňa (skirt) - Stradivarius
topánky (shoes) - Zara
kabelka (bag) - Michael Kors








V druhom outfite sú to hlavne topánky a kabelka, ktoré zaujmú. Vďaka kraťasom mi príde tento outfit letnejší a sviežejší.

Shoes and purse are the standing out things in the second outfit. I think that this outfit is more fresh because of the shorts.


tričko (t-shirt) - H&M
nohavice (shorts) - Bershka
náhrdelník  (necklace) - Six
kabelka & topánky (purse & shoes) - H&M





Nasledujúci outfit je #allwhite. Chcela som vám ukázať, že sa dá obliecť aj do bieleho, nie len v čiernej. Milujem čiernu, ale myslím si, že biela je na leto omnoho vhodnejšia farba, keďže v čiernej horíme. Navyše, ak sa vrátime z dovolenky s opálenou pokožkou, biele šaty alebo tričko nám pomôžu vyniknúť ešte viac. Vášmu oku by mala zalahodiť červená, ktorá oživuje tento outfit.

The next outfit is #allwhite. I wanted to show you that you can wear everything white also not just black. I love black, but I think that white is better for summer, because we are literally burning in black. Plus, if you'll come home from vacacion with a tanned skin white dress or top will help you stand out even more. In this outfit is red the fresh color.


top - New Yorker
sukňa (skirt) - New Yorker
náhrdelník (necklace) - Zara
topánky (shoes) - Sempre
kabelka (purse) - ?
červený rúž (red lipstick) - Maybelline




Ďalší outfit je trocha uvoľnenejší, vhodný na ,,behanie" po meste. Ospravedlňujem sa za špinavé Vansy, ktoré vás teraz pozdravujú z práčky.

The next outfit is more comfortable and suitable for ,,runing" in town. I apologize about the dirty shoes, they are now in washing machine.


tričko, taška, kraťasy (t-shirt, bag, shorts) - H&M
topánky (shoes) - Vans





Posledný outfit je mojím favoritom, keďže sú tam 3 moje obľúbené farby. Je vhodný hocikam, stačí si len namiesto vysokých topánok dať niečo pohodlnejšie a môžte v ňom obehnúť svet.

The last one is my favorite because there are my three favorite colors. You can wear the outfit everywhere just switch the highheels for something more comfortable!


tričko (t-shirt) - Mango
sukňa, topánky, taška (skirt, shoes, purse) - H&M
slnečné okuliare (sunglasses) - Bijou Brigitte




V komentároch mi dajte vedieť ktorý outfit sa vám najviac zapáčil/ ktorý sa vám zapáčil najmenej. Toto je na dnes odo mňa všetko, vidíme sa pri ďalšom príspevku, ktorý bude o... (?) - nejaké nápady? Ak áno, môžte ho hodiť do komentára, alebo mi poslať e-mail s nejakými nápadmi. 
Užívajte si posledné 3 týždne :)

Let me know in comments which of the outfits you liked the most/less. This is all from me for today, see you in the next post, which will be about...(?) - any suggestions? If yes, let me know in comments or send me an e-mail with your ideas.
Enjoy the last 3 weeks :)

Komentáre

  1. Super príspevok, zas a znova :) naj outfit podla mna bol posledný, uplna krasa ♥ a dalši prispevok by ma potešil keby je o tvojej izbe, pretože na insta na niektorych fotkách sa mi páči tvoja izba a chcela by som vidiet celu ♥♡

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. :) skvelý nápad, tiež som rizmýšľala, že urobím room tour

      Odstrániť
  2. MK kabelka originál? Ak hej smiem vediet kolko stálaa? :))) p.s - prispevok super

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Bariiii s čím fotíš fotky?:) Vyzerajú super:) A ovšem aj outfity:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zrkadlovkou, avšak ich zvyknem trocha upravovať, takže sa trocha tá kvalita zníži. A ďakujem😌 :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára